Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.
Tudod, ha egy ideig rendszeresen használod az oldalt, akkor felismersz egyeseket, akiknek jellemző az írásképe, a szóhasználata, és mindig ugyanazon a témán lovagol. Mindegy, hogy nincs kint a neve, vagy hogy 2-3 fiókból írogat.
Igen, felismerhető vagy te is. Úgyhogy ne írj olyat, hogy azt se tudjuk, hogy ki vagy. Lehet, hogy a neved nem, az arcod sem, de a beteg gondolataid már túl jól ismerjük.
@83
És a mókás az, hogy én ennek örülök. Ez azt jelenti, hogy emlékezetes vagyok, hogy végre olyat merek mondani, amit más nem. Annak meg végképp örülök, hogy van egy önálló stílusom és egyéniségem. Tudod, ha már párom nincs, legalább önálló gondolataim legyenek.
84#
Hitler is olyanokat mondott, amit mások nem mertek és még egyénisége is volt. Ettől ő még nem lesz értékes ember.
@85
És igazából de, értékes ember volt, legalábbis voltak nagyon érdekes és igaz gondolatai is. Ez a hitlerezés amúgy nagyon jellemző a szélsőbalosokra, érdekes, hogy én vagyok itt a liberális.
86#
Hogy valakinek érdekes elképzelései vannak, attól sem lesz értékes ember...
De ha bajod van a hitlerezéssel, akkor helyettesítsd be Pol Pot-tal, Sztálinnal, de tőlem lehet a példában Thanos is, ha ő szimpatikusabb.
Tehat szerinted mi vagyunk a psziches betegek es igenytelenek. Aki felnottkent ragja a kormeit, az meg igenyes es pszichesen egeszseges :)
88#
16 évesen rágtam a körmömet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!