Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 10:24
 31/91 anonim ***** válasza:
67%

#30.

Semmi gond. Én sem élek a tibeti szerzetesek között, ezért nem is írok róluk választ és nem állok neki őket szidni.

Életemben nem voltam még prostinál... :D 

🤐👍

2019. márc. 19. 13:14
 32/91 anonim ***** válasza:
69%
#31: ? :D Ezek a válaszok a kérdésekre?
2019. márc. 19. 13:22
 33/91 anonim ***** válasza:
81%

"Nem nekik kell kezdeményezni. De akkor is legalább megkísérelhetnék ezt tolerálni. Hol van itt a híres női empátia?"

Csak a nők ítélik el...? Párom is elítéli az egész intézményt, férfiként. Egyrészt a nők kihasználása, mert általában nem jószántából megy ennek valaki. Voltam egy beszámolón, ahol egy "védett ház" kapcsán tartottak előadást. Ez egy olyan intézmény, ahol a prostitúciótól és az emberkereskedelemtől mentenek meg nőket és adnak nekik lehetőséget egy normális életre. Nagy részünk azért lett ez, mert nem tudja másképp eltartani a gyerekét vagy gyermekotthonból kikerülve szervezték be és nincs más lehetősége életben maradni. Ördögi kör ez... Akik annyira bólogatnak a prostitúció mellett itt: majd legközelebb ha mész, úgy próbálj pár percig annak a nőnek a szemébe nézni, hogy a pénzedből majd a gyerekének fog otthon kaját venni...

Normális férfinek nincs gusztusa egy ilyen rendszert támogatni. Párom is volt évekig egyedül, mégsem ment el fizetőshöz és egyéjszakása sem volt. A szexualitás nem ez. Nálam meg az ilyen felfogásnál kezdődik a férfi. Erre lehet építeni párkapcsolatot.

2019. márc. 19. 13:49
 34/91 anonim ***** válasza:
11%

Bocs, ne haragudj de minek kell ezt elmondani ?

Magánügy SKH és kész. Ennyi. Gondoljanak amit akarnak kit érdekel !

2019. márc. 19. 14:03
 35/91 anonim ***** válasza:
75%

"22-es, te gondolom voltál már férfival"

Bizony. Onnan tudom, hogy a kezem 100%-os teljesítményt nyújt. Ezen nem kell megsértődni. A férfiaknak bármilyen lyuk jó a kezük helyett, nekem meg a kezem jobb a bármilyen farok helyett.

2019. márc. 19. 14:08
 36/91 anonim ***** válasza:
35%
33: már többször leírtam, hogy itt olyan férfiakról van szó, akik nem tudnak nőhöz jutni. Egy idő után elegük lesz, és nem azzal fognak foglalkozni, hogy milyen a rendszer, meg mire költi a pénzt a prostituált.
2019. márc. 19. 15:37
 37/91 anonim ***** válasza:
28%
27: hogy miért nincsen nője, annak sok oka lehet. De miért kell elítélni azért, mert ezt a kényszerhelyzetet így tudja valaki orvosolni?
2019. márc. 19. 15:43
 38/91 anonim ***** válasza:
80%
De miért beszél erről az illető férfi, vagy hogy derül ez ki, hogy a nők lenézik érte????Olyan nők akikhez amúgy sem lesz soha semmi köze...érted.
2019. márc. 19. 16:14
 39/91 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom arra érti a kérdező, amiket itt írnak, de lehet, hogy a kinti életben is találkozott ilyen elítélő véleménnyel. Ezt nem írta le. De egyszerűen zavaró nekünk az értetlenkedés, meg ha mégis akadna valaki, előbb-utóbb szóba kerülne a múlt, és nem lenne jó hazudni.
2019. márc. 19. 16:32
 40/91 anonim ***** válasza:
25%

@33

"Egyrészt a nők kihasználása, mert általában nem jószántából megy ennek valaki."

Már hogy... mi vaaaan?! Jó, feltételezzük, hogy nem élvezi a szexet, vélhetően havi 70 akció után már tényleg belefásul. Na de. Mégis ki kényszeríti szeeegény, sajnálnivaló kislányt, hogy ebből éljen? Miért nem megy el dolgozni? És ki ne találja senki, hogy "mert nincs rá lehetősége" meg hogy "nem ismered az életét". A nagy fszt nincs lehetősége, ha megvan a 8 általános, gyárba bármikor elmehet bárki (gyár vagy üzem pedig nincs olyan országrész, ahol ne lenne), az élete meg nem érdekel. Jó, nem egy leányálom a gyári munka, de oda 110%, hogy felveszik. Jaaa. Hát mondjuk igen, ott dolgozni is kell.

És akkor most én is feltennék egy kérdést. Ha a szolgáltatást igénybe vevő férfiak undorítóak és nem emberek, akkor a szolgáltatást nyújtó nőket miért kell szánni és szomorkodni a sanyarú sorsuk miatt? Ha a férfi képtelen és lusta nőt találni, akkor a prosti nem lusta elmenni dolgozni?

2019. márc. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!