Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 10:24
 41/91 anonim ***** válasza:
23%

Így van 40-es.

Meg ahogyan mondtam, nem szabad egy kalap alá venni ezeket a férfiakat, maximum akkor lenne visszataszító, hogyha ezzel csalná valaki a párját.

De itt nem ilyenekről van szó, ezek a férfiak soha nem voltak még nővel, nem egy-két évet kihúztak, és úgy mentek el fizetőshöz.

2019. márc. 19. 16:45
 42/91 anonim ***** válasza:
13%
De én még azt is megértem, ha valaki egy szakítás után nem bírja tovább egy-két évnél, miután nem sikerült neki egy újabb kapcsolatot összehozni, és úgy megy el.
2019. márc. 19. 16:49
 43/91 anonim ***** válasza:
34%
Nem kellene elitelni. Nagyon szivfacsaro leelni egy eletet, hogy eselyed nincs kiprobalni, milyen a szex, sokaknak ez az utolso mentsvaruk. Ez noknel nem jatszik, mert ok akarmikor szexhez jutnak.
2019. márc. 19. 16:50
 44/91 anonim ***** válasza:
78%

40#

Az a nő is undorító, aki prostinak áll, de ettől még nem lesz kevésbé undorító, ha valaki prostizni jár.

Amúgy még mindig nem mondtatok egy olyan okot sem, amin nem lehet változtatni és kizáró tényező lenne nőkkel való ismerkedésnél.

Amúgymeg egy férfi is akármikor juthat szexhez, csak egy kicsit tenni kell érte

2019. márc. 19. 17:27
 45/91 anonim ***** válasza:
15%

44, neked magadtól tudni kellene ezeket az okokat, de tudom, szerintem neked ezek nem okok.

A valóság sajnos nem ezt mutatja sokaknál, hogy ha tesznek is érte, akkor sikerük is lesz.

Aztán vannak olyanok is, akik nem vágynak tartós kapcsolatra, de nem jönnek nekik össze az egyalkalmas kalandok. Jobb híján aztán ők is felkeresnek fizetős hölgyeket. Nagyon jól megfogalmazta a fentebbi hozzászóló, hogy sokaknak ez az utolsó mentsváruk.

2019. márc. 19. 18:06
 46/91 anonim ***** válasza:
85%

45#

Mondd el az okokat, hajrá!

Mellékesen azért ideírom, hogy 25 évesen 165cm vagyok, és minimálbér alatt kerestem amikor megismertem a barátnőmet, akivel majdnem 4 éve együtt vagyunk.

Most jöhet a duma, hogy az alacsonyság és a pénz hiánya kizáró ok a nőknél.

Ja és azt se felejtsd el odaírni, hogy hazudok, mert az, hogy egy ilyen embernek nője van, az nem fér bele a kis elborult világképedbe.

2019. márc. 19. 18:17
 47/91 anonim ***** válasza:
20%

Nem írom le, mert felesleges az ilyen embereknek ezt leírni. Az alacsony termet meg a kevés fizetés ugyan nem kizáró ok, de csökkenti az esélyt.

Meg egyébként én nem "kizáró oknak" nevezem, hanem a pártalálás esélyét szinte reménytelenül lecsökkentő okoknak. Az élet nem ilyen feketén vagy fehéren működik, hanem úgy, hogy beleszületik az ember egy ilyen állapotba, aztán később felnőtt lesz, és rájön, hogy nem mennek a dolgok úgy, mint másoknak. Rosszabbik esetben nemcsak a nők terén nem mennek a dolgok.

Közben mennek az évek sőt évtizedek, és egyre frusztráltabb lesz, óriási küzdelmeket vív magával és magányával. És aztán, mivel nem tudja feldolgozni ezt, hogy kb. a lottó ötössel egyezik meg az esélye annak, hogy valaha is párja legyen meg szexuális kapcsolata, végső elkeseredésében felkeres egy prostituáltat. Így működik ez valójában.

2019. márc. 19. 18:52
 48/91 anonim ***** válasza:
74%
Aha, tehát van ilyen ok, csak nem mondod el, mert csak. Igazán meggyőző...
2019. márc. 19. 19:04
 49/91 anonim ***** válasza:
73%
Azt mikor fogjátok fel, hogy a "szexhez jut" a nők esetében tök más? Messze nem garantál orgazmust. Ti mennyire szeretnétek, ha "jutna szex", ha 10-ből 3 szex lenne csak elélvezés, a többi csak jó nagy felhergelés, aztán intézd magadnak? Vagy mondogasd azt, hogy, á, neked így is jó, nem is fontos az orgazmus...
2019. márc. 19. 19:23
 50/91 anonim ***** válasza:
39%

Nem tudom, hogy ez a probléma mennyire jellemző a nőkre, de ezt megértem. Nyilván fontos az orgazmus, nekem is az lenne. De azt komolyan mondom, hogy ebben a sanyarú helyzetben még azt is elnézném magamnak, ha nem sikerülne, esetleg később elintézném magamnak. Tapasztalat híján ez ráadásul simán belefér szerintem, hogy nagyon izgulnék, és nem menne, mert eleve nagyon félős vagyok.

De ezt valóban nem tudom, hogy a nőknél ez hogy működik, és mitől nem "hatékony" náluk a szex beteljesülése. Így ehhez nem is tudok hozzászólni, de hallottam már erről én is.

2019. márc. 19. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!