Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ha elvárásaim vannak a nők felé akkor nem nagyon lesz barátnőm mivel hála a legtöbb férfinak elvárás nélkül belemegy egy kapcsolatba csupán a szex lehetősége miatt?
Átlagos férfi vagyok nem vagyok helyes de csúnya sem ez többen mondták visszajelzések alapján. És igen van egzisztenciám, keményen felépítettem, önálló saját lakásomban lakok. Egy cégnél dolgozok viszonylag jól keresek és intelligensnek mondanak.
Amit elvárok az egyáltalán nem több mint amit nyújtani tudok. Tehát egy átlagos nőt szeretnék nem kell hogy cicababa legyen viszont kövér se legyen mert én sem vagyok az, ami fontos még hogy neki is hasonló egzisztenciája legyen illetve fontos hogy okos intelligens legyen a no6. Ha már ilyen elvárásaim vannak akkor pont a férfiak miatt nem fogok találni társat?
Ha férfiként elvárásaid vannak, akkor nehezebben fogsz kapcsolatot találni, mivel a legtöbb férfi tényleg annyira leadta, hogy a nők simán találnak náluk jobb pasit. Túlsúlyos, egzisztencia nélküli, átlagos lányok simán találnak olyan pasit, mint te vagy akár jobbat is.
Persze, a nagy számok törvénye alapján simán kifoghatsz egy hozzád hasonló lányt. Sok sikert, én szurkolok!
Teljesen rendben van ha elvarasaid vannak, aki mást mond, az nem nagyon tudja, hogy miről beszél.
És igen, így jóval nehezebb dolgod lesz, hiszen ha akár egy kritériumod is van, már az is jócskán szűkíti az eselyeidet, de el kell döntened hogy mi a fontosabb: az elveid vagy az, hogy elmondhasd, hogy van egy barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!