Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kövezik meg itt az embert, ha leírja, hogy a nőknek, hála az online felületeknek, sokkal könnyebb dolog az ismerkedés, mint a férfiaknak?
Ha több emberrel kerülsz kapcsolatba, egyszerűen több esélyed van megtalálni azt, aki normális. Ennyi. Ahogy a gazdag embereknek sem nehezebb, hanem sokkal könnyebb az autóvásárlás, mert több pénzük, ezáltal lehetőségük van, ugyanúgy a nőknek is könnyebb az ismerkedés. Minek tagadni egy ilyen tökéletesen egyszerűen átlátható dolgot?
Mármint persze, tudom, az áldozatszerep tök kényelmes, de akkor is, itt már túlzás. Tinderen a legcsúnyább lányok is elkelnek.
Azért, mert egyszerűen nem igaz
De neked beszélhet az ember, leszrd sok éve mindenki véleményét, tessék akkor.
Te nem is B. vagy :D
Hány troll jár még ide, viseljenek láthatósági mellényt légyszíves.
Én személyesen több csúnya (erősen elhízott, előnytelen arcú) lányt ismerek, aki Tinderen talált normális párkapcsolatot. Plusz ha vannak beszélgetéseid, randijaid, akkor ott is kialakulhat a szimpátia, érdeklődés, megjelenhetnek az érzelmek a férfi részéről, ha előtte nem is voltak (komolyak).
Férfiként viszont a "keep swiping to get matches" nem fog segíteni abban, hogy találj egy lányt.
Kérdező a tények számítanak.. Képes vagy e összejönni egy nővel vagy sem.
A többi körítés meg szegénységi bizonyítvány.
Talán változtass a dolgaidon, külsődön szociális, és kommunikációsképességeiden.
Nekem sincs b.nőm de próbálok fejlődni belátni a hibáimat hiányosságaimat, csiszolni magmon kívűl belül, ahol lehet, hogy egy vonzó karakter legyek, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Jövőképpel önmegvalósítással hobbival stb.
Egy nő sem kiváncsi igazából egy megkeseredett szűklátókörű mjindenkit hibáztató ergiavámpírra.
F/32
Oké, pontosítok, nem csak az itteni nők terelik el személyes síkra a vitát, hanem egyes férfiak is.
Tisztázzuk akkor: ez a kérdés nem rólam szól. Vonatkoztassunk már el a személyemtől. Nem panaszkodom, energiavámpír meg pláne nem vagyok, de ettől még tény, amit leírtam. Azzal, hogy tagadsz egy ilyen tényt, nem leszel előrébb a nőkkel való ismerkedésben, haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!