Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.
6: nem arról van szó, hogy nem zavarja őket, illetve szerintem van egy szint, aminél már túllép ezen az ember. Az dönti el, hogy ki mennyire tudja ezt feldolgozni magában. De ha éhes az ember és nincsen más, akkor a száraz kenyeret is megeszi jobb híján. Higgyétek el, nincs ebben semmi olyan dolog, amikről itt kombinálnak azoknál, akiknek már tényleg nincs remény. Ha szorul a hurok, akkor az ember ösztönösen lép.
7: ne vegyél minden ilyen férfit egy kalap alá! A kérdés nem az ilyen férfiakról szól.
8: ez szerintem egy ócska feminista szöveg. Kétségtelen, hogy vannak rossz helyzetben lévő prostituáltak, de ezt az egészet ők vállalják, és általában nagyon jól is keresnek vele.
Az is baj, hogy hajlamosak egy kalap alá venni a férfiakat a nők.
Ha szerény anyagi körülmények közt élő fiatal férfiakról beszélnének úgy mint a női prostituáltakról, cuppogva elemeznék a testtájaikat, hangosan, röfögve viccelődnének a nyomorukról és mindenki megvetően bánna velük, neked nem esne rosszul a férfi nem nevében?
A fizikai erőszakról, a szegénységről, betegségekről és maximális kiszolgáltatottságról nem is esett szó.
Undorító és embertelen az egész intézmény.
A szexnek örömtelinek és szabadnak kellene lennie nem üzletnek.
De ez nem létszükséglet, mint az éves, ivás, alvás, és a levegő. Épp eleget elmond rólad, ha te ezt egy kalap alá veszed.
A svédek azt büntetik, aki prostihoz megy. Úgy veszik, hogy ugyanúgy kényszeríti szexre, mintha fegyverrel fenyegetné. Nem áll ellent, hagyja magát a nő, nem bántalmazza a férfi, de csak azért szexel vele, mert muszáj neki.
Azt be ne magyarázd, hogy aki ebben örömét leli, és még fizetni is képes érte, azt egy hosszú párkapcsolatban érdekelni fogja a másik. Lesz majd házastársi kötelesség szerelmeskedés helyett, hisz azért van nője, hogy legyen kivel rendszeresen szexelni. Szó nem lehet fejfájásról, és havi alatt is minimum cumizzon, ha nem akarja, hogy megcsalja. És ez ugye véletlenül sem zsarolás.
13: vannak ilyen esetek, de ez így nem igaz. Nekem is rosszul esne, de honnan veszed, hogy minden férfi ezt csinálná, aki náluk volt?
Aztán, a prostituáltakat sem szabad egy kalap alá venni. Miféle durva általánosítás ez, hogy ők egytől egyig így élnek? Nem mondom, vannak ilyen esetek is sajnos.
Tetszik vagy nem, ez a világ legrégibb szakmája, mert igény van rá már ősidők óta!
Szép is lenne, ahogyan Móricka elképzeli, ha mindenkinek jutna "szabad és örömteli szex"!
14: ebben van valami logika.
15: ezt nem tudtam, le vagyok döbbenve, a svédek nagy része úgy tűnik meg van zakkanva. De arrafelé más dolgokban is el lehet ezt mondani.
Ha nem is létszükséglet, de azért az életnek egy fontos része. Nem tudom, hogy milyen férfiakra gondolsz, szerintem a kérdés nem az ilyenekről szól, hanem azokról, akik egy bizonyos kor után már nem bírják tovább nő nélkül.
Hú, azért vannak itt fogalomzavarok...
"Mondjuk, nekem nagyon jók a megérzéseim, úgyhogy eleve még a felszínes ismerőseim köréből is sürgősen eltűnne az illető záros határidőn belül."
Ja, mindenkinek nagyon jók a megérzései. A helyzet mondjuk az, hogy a prostikhoz járók homlokára nincs ráírva ez a dolog. Pont úgy, ahogy az sem látszik egyből, ha valaki félrelép, kocka vagy ilyesmi. Akkor sem, ha egyeseknek a világképe kimerül a sztereotip kinézetekben.
"Azért, mert inkább fizet egy agyonsminkelt műnőnek, akin végig ment az egész város,és az jó neki, minthogy udvarolna egy csúnyácskább nőnek. Vagyis egy felszínes gyökér, aki adja az áldozatot, közben meg neki se számít csak a qrvás kinézet meg a műmell."
A prostihoz járók egy részének a csúnyácskább nőkkel sem jött össze. Rajtuk ugorj át lazán...
És bármilyen hihetetlen, a prostik homlokára sincs ráírva, hogy prostik. Sőőőt, bármilyen hihetetlen, a többségüknek műmellük sincs. Ismerek olyan lányokat, akik kerestek már ebből pénzt, de ránézésre senki sem mondaná meg róluk, hogy prostik.
" Mert megvesz egy másik embert, nem érdekli annak az akarata. Nekem ez olyan, már leírtam párszor, mintha kutyaviadalokra járna, otthon meg cuppogna a Morzsinak. Nekem a kettő nem fér össze."
Szolgáltatás. Megveszed az autómosót, az autójavítót, a fodrászt. Pont ugyanúgy megveszed más akaratát.
"A szexnek örömtelinek és szabadnak kellene lennie nem üzletnek."
Ilyesmit incelektől is hallani...
"De ez nem létszükséglet, mint az éves, ivás, alvás, és a levegő. Épp eleget elmond rólad, ha te ezt egy kalap alá veszed."
Mi, a szex? De, egy alapvető életösztön. Attól, hogy nem látszik közvetlenül a hatása a hiányának, még az emberek többségénél létszükséglet és a nem megfelelő szexuális élet vagy annak hiánya okozhat jó pár betegséget. Pont, mint a rossz kaja. A megfelelő tápanyagbevitel sem létszükséglet, ellehet élni rossz kajákon is. Mondjuk 10-20 év múlva előhoz pár betegséget ugyanúgy...
"A svédek azt büntetik, aki prostihoz megy. Úgy veszik, hogy ugyanúgy kényszeríti szexre, mintha fegyverrel fenyegetné. Nem áll ellent, hagyja magát a nő, nem bántalmazza a férfi, de csak azért szexel vele, mert muszáj neki."
Ugyanezek a svédek nem veszik túl komolyan a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket. Plusz ha már északiak, akkor a Norvégoknál volt téma, hogy legyen államilag támogatott, hogy a sérült emberek mehessenek prostihoz.
Mondjuk ez a svéd törvény nagyon szépen sérti az emberi önrendelkezés jogát.
Tényleg kezdem úgy érezni, hogy az oldal felhasználóinak nagy része egy burokban élő emberből áll, akik mindenre ráhúznak valami egyszerűsített sablont és az alapján élik az életük. Naponta feljönnek, leírják ugyanazokat a sablonokat és megsimogatják a saját buksijukat, hogy ők bizony milyen ügyes dolgot írtak, közben pedig az általuk leírt téma egy részével a büdös életben nem találkoztak még személyesen.
Ez így elég gáz és nagyjából értelmetlenné is teszi az oldalt...
Minden nyelven szitokszó a "kva", nincsen társadalmi megbecsültsége sehol a világon. Még a GYK sem engedi kiírni ezt a szót. Nem érted ?Nem lehet az jó amit kényszerből tesz valaki.
Mikor mutatsz be a társaságodban vagy a baráti körödben egy prostituáltat, úgy hogy íme a kedvenc játszótársam, hát soha.
Mérgező az egész jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!