Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.
Ugye, csak rájátszol?
Fordítva. Normális (kívül-belül) pasira kamasz korban is kezdenek felfigyelni a korabeli lányok, barátkoznak, alakul, járni kezdenek. Ezt hívják szerelemnek.
Ennek szokott egyenes következménye lenni, hogy már nem szűz(ek), mert megtörténik az első szerelmeskedés.
Méhecskék, virágok, stb.
Az, hogy valaki szűz 3x évesen egyúttal azt jelenti, hogy az elmúlt cirka 15 évben nem volt képes valamilyen minőségű férfi-nő kapcsolatot kialakítani. Ez a gáz. Nem az, hogy a farka hol járt.
58.
Igenytelenseg....
Ugye, ha nem vagy szetgyurva, nem hordasz csogatyat, nem jarsz hetente kozmetikushoz fodraszhoz, akkor igenytelen vagy.
Ha nem szereted a csogatyat, illetve a testhezallo ruhakat, igenytelen vagy. Ha nem gyursz, igenytelen vagy (sztem a fiatal lanyoknak van vmi szerzodesuk a konditerem-tulajokkal). Nem, nem fogok gyurni jarni, minosegi dolgokba fektetem be az idomet. Nem erdekel a testepites. Ellenben erdekel a nyelvtanulas, malaj-indonez kultura, termeszetjaras, ritka novenyek fotozasa itthon es kulfoldon, orchideatermesztes, elektronika, csillagaszat stb. De igenytelen vagyok, tudom, mert nem jarok gyurni, es nem hordok csogatyat, meg magamnak tolom le a hajamat nullassal nyaron.
Regen az igenytelenseg azt jelentette, hogy nem furdik, log az orrabol a fika. Most tul magasra ment a merce.
Azta! Nem lóg a fika és fürdik, és ezzel be kell érni.
De az gondolom alap, hogy nőként minden szőrszálat eltüntet, nincs rajta egy deka felesleg, egy vagyont költ szépségápolás, és akkor ő természetes szépség.
Még mindig nem érzed, hogy miért nincs nőd? Te beéred Tankarankával, ha szeret fotózni, és minden nap fürdik?
@63
Áááá, kezdem már érteni, mi a baj velem. Szóval ezek szerint én "igénytelen" vagyok. Én is emlékszek még azokra az időkre, amikor ez a szó azt takarta, hogy valaki gondozza a haját, az arcszőrzetét, nem büdös, nem lóg rajta a ruha, nem pörköltszaftos az ingje és a szája; ha van autója, az belül tiszta; a szobájában nem őskáosz van. Most már az az igényes férfi, aki edz. Sőőőt, csak az a férfi!
Hát meg a kis fszomat már, de komolyan...
Nyugodtan lehet háborogni. Bőven elég olyan férfi van, aki hajlandó jobban adni magára, és kívánatos akar lenni a nők számára.
Csak akkor ne itt pattogj, hogy nem kellesz igényes, csinos nőknek, és csak a tonnadonnák meg a roma anyukák vetik ki rátok a hálót. 😉
"Ugye, ha nem vagy szetgyurva, nem hordasz csogatyat, nem jarsz hetente kozmetikushoz fodraszhoz, akkor igenytelen vagy."
Nem vagyok szétgyúrva, konditeremben sosem jártam. Otthon edzettem, a hasam kockás volt, de mióta sokat dolgozom, erre sincs energiám.
Nem hordok csőgatyát(pedig szeretem és jól is áll), de pont a barátnőmnek nem tetszik és költözéskor anyáméknál hagytam őket, ezért normális farmerben járok.
A hajamat anyósom vágja géppel. Kozmetikusnál életemben egyszer voltam, egy nagyon vékony gél réteget rakattam vele a körmömre, rágás ellen(nem használt).
Én vagyok az aki az igénytelenséget írta és láthatod, hogy nem az általad felsoroltakat értettem rajta.
@67
Hoppá! Hirtelen csak nem a személyiség a mérvadó? :O :O :O Egy pár pillanatra elgondolkoztam azon a sok támadáson, amit kaptam a tegnapi kérdésem alatt. De akkor most ezt így el is felejtem az egészet és egyből jobb a kedvem is, mert látom, hogy még a saját véleményetek sem szent nektek, nem sikerül konzisztensen kétszer egymás után ugyanazt hazudnotok se. :D Ennyit az álszenteskedő önjelölt erkölcsprédikátori mellékállásotokról.
És én ezzel ki is szálltam, egyre nevetségesebb, ami itt megy. Csak tényleg az a szívfájdító, hogy az ilyen képmutató emberek sosem szenvednek hiányt társkeresésben, míg én, aki a saját elborult világában is, de legalább magát adja, az itt recskázik minden este teljes magányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!