Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasik nem járnának úgy jobban ha mindig luxus prostikhoz járnának minthogy egy golddiggert tartanának?
Egy gazdag pasi mellett ott a Golddigger ez megéri nekik? Mi a jó nekik abban hogy mindig ugyanazt a nőt kell pénzelni. Nem értem, nem járnának úgy jobban ha mindig luxusprostikhoz járnának így legalább változatosak lennének a nők, mindig más csinos nővel lehetne és más test gyönyöreit évezhetné.
És szerintem anyagilag is sokkal jobban járna Én tuti csinálnék ha Sugar Daddy lennék.
Azért megjegyzem, hogy magyar nyelvünk sokkal szebb és gazdagabb az angolnál, ezért érdemes lenne nem olcsó stílusú angolosodást használni.
A válaszom a kérdésre az lenne, hogy mindenkinek szüksége van a szeretetre és gondoskodásra, anyagiaktól függetlenül, s mindenki ezt keresi. Az olcsó r.bancos lányoknál pedig sajnos a nevelésnél van a gond, a gyerekkori környezetükről kellene szövegelni (és a megoldásról), nem pedig annak eredményéről.
Ez nem erről szól te nagyon hülye.
Ez egy tartozék, ugyan úgy, mint a több milliós óra, autó stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!