Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasik nem járnának úgy jobban ha mindig luxus
prostikhoz járnának minthogy egy golddiggert tartanának?
Figyelt kérdés
Egy gazdag pasi mellett ott a Golddigger ez megéri nekik? Mi a jó nekik abban hogy mindig ugyanazt a nőt kell pénzelni. Nem értem, nem járnának úgy jobban ha mindig luxusprostikhoz járnának így legalább változatosak lennének a nők, mindig más csinos nővel lehetne és más test gyönyöreit évezhetné.
És szerintem anyagilag is sokkal jobban járna Én tuti csinálnék ha Sugar Daddy lennék.
4-es: 2es vagyok és azt mondom, hogy ne az ilyen férfiak legyenek a példaképeid. Engem nőként például egyáltalán nem érdekel az a párkapcsolat, hiába tolja elém a bunkó magyar bulvár. Kultúrát, természetfilmeket és sokkal értékesebb tartalmakat olvasok, nézek. A bulvárban szinte minden szereplő fizet a megjelenésért, mert az is reklám neki, viszont a nemes tettekkel kellene inkább dicsekedjenek.
2018. máj. 19. 10:33
12/18 A legrosszindulatúbb válasza:
Don't fos. A pofátlanul gazdag férfiak a golddigger mellett tartanak két szeretőt, három tinipuncit, egy titkárnőt, s mindemellett ugyanúgy eljárnak prostizni. :D
2018. máj. 19. 10:41
13/18 anonim válasza:
Nem minden a pina. Aki a gazdagságát dugásokban méri, az olyan is.
2018. máj. 19. 10:47
14/18 anonim válasza:
Csakhogy a golddigger jó esetben CSAK A TE CERKÁDAT SZ*PJA, ellenben a qrvával aki lehet hogy negyed órával előtted nyelt le 2,5dl g€(it...
2018. máj. 19. 11:03
15/18 anonim válasza:
Attól függ mit értesz gazdag alatt. A milliós havi fizetésű exemmel szerelemből voltunk együtt, nem a pénze miatt. Főleg, hogy mikor összejöttünk mindketten egyetemisták voltunk, csak az ösztöndíjunk volt a bevétel.
2018. máj. 19. 11:06
16/18 anonim válasza:
“magyar nyelvünk sokkal szebb és gazdagabb az angolnál”
Nos, nem, az angolban sokkal több szó van. Egyébként - gazdag emberként - én sokkal inkább egy állandó nőt tartanék, ha fizetni akarnék a szexért. Egyrészt a betegségek miatt, na meg nem szeretnék sok másik embe lyuksógora lenni. És amúgy is jobb a szex, ha összeszoktatok.
De nem keresek fizetős barátnőt jelenleg.
2018. máj. 19. 12:05
17/18 anonim válasza:
A gazdag embernek kell egy hivatalos nő akit mutogathat hogy ez a feleségem itt.No meg ha akar gyereket ,akkor nyilván nem a prostik fognak neki szülni. Meg mellette félredughat akárkivel,legyen az hivatásos vagy valami feltörekvésre vágyó titkárnő.
2018. máj. 19. 12:46
18/18 anonim válasza:
Nem értem miért vannak ilyen fura tévképzetek a gazdag férfiakról. :) Ők is emberek, ők is szerelmesek, nekik is fontos egy feleség. Nem feltétlen veszti el valaki a józan eszét, csak azért mert van pénze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!