Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 10:24
 21/91 anonim ***** válasza:
13%
17: ez sem igaz így ebben a formában. Vannak olyan dolgok, amikről nem tehet az ember, és nem is lehet rajtuk változtatni. De tudom, ezt hiába magyarázom.
2019. márc. 19. 12:13
 22/91 anonim ***** válasza:
87%
De mindenki bírja szex nélkül, ha meg nem, ott a maszti. Mondjuk nekem nehéz felfogni nőként, hogy valakinek hogy nem elég a keze. Az enyém elég szuper, 10/10-es.
2019. márc. 19. 12:13
 23/91 anonim ***** válasza:
21%
Én nem ítélem el, bennem is megfordult már, hogy ellátogatok férfiprostihoz.
2019. márc. 19. 12:17
 24/91 anonim ***** válasza:
88%

21#

Mondj már egy pár ilyet. Gondolom a magasság, az anyagi helyzet és a testsúly lesznek ezek. De van egy rossz hírem, ebből kettő nem számít, fogyni meg lehet. Persze vannak extrém esetek, de nem hiszem, hogy közületek bárki is 150 cm alatt van, a híd alatt él koldulásból, vagy komolyabb testi baja lenne.

2019. márc. 19. 12:20
 25/91 anonim ***** válasza:
64%

Én kérek elnézést, hogy nem dolgoztam 8 évet a kocsi soron hajtós ku.rvaként, ezért erre a részére nincs rálátásom.

Viszont (veled ellentétben) rendszeresen szexelek, és tudom, hogy nekem milyen partnerrel jó a szex. Ami teljesen kizárja, hogy olyannal kezdjek, aki jár prostikhoz.

Abban gondolom egyetértünk, hogy jogom van ezt eldönteni így, ebben a formában.

Ennyike.

A te problémád ott kezdődik, hogy a nők 99%-a hasonlóan gondolkodik. A maradék 1%-ot meg bármikor elérheted a rosszlányokon.

2019. márc. 19. 12:24
 26/91 anonim ***** válasza:
0%
22-es, te gondolom voltál már férfival.
2019. márc. 19. 12:27
 27/91 anonim ***** válasza:
44%
Az már a legalja. Ha egy pasi nem tud rendes nővel dugni (a prosti az nem rendes nő) akkor valami nagy gond lehet nála. Vajon miért nem áll le vele normális nő?
2019. márc. 19. 12:28
 28/91 anonim ***** válasza:
62%

#25: "Én kérek elnézést, hogy nem dolgoztam 8 évet a kocsi soron hajtós ku.rvaként, ezért erre a részére nincs rálátásom."

Semmi gond. Én sem élek a tibeti szerzetesek között, ezért nem is írok róluk választ és nem állok neki őket szidni.

"Viszont (veled ellentétben) rendszeresen szexelek, és tudom, hogy nekem milyen partnerrel jó a szex. Ami teljesen kizárja, hogy olyannal kezdjek, aki jár prostikhoz."

Komolyan: Ti ezeket az ovis szintű hozzászólásokat komolyan gondoljátok? Ennyire beszűkült világképpel tényleg intelligens lénynek gondoljátok magatokat?

Csendben megsúgom: Attól, hogy valaki nem ért veletek egyet valamiben NEM lesz szűz, lúzer, szexnélküli. Áruld már el, te miből állapítod meg, hogy valaki szexel vagy nem egy hozzászólás alapján? A felettem lévő hányszor szexel egy héten? Az alattam lévő hányszor? Mesélj mester!

Nyugodj meg, szexelek rendszeresen.

Tökre örülök, hogy tudod, milyen partnerrel jó neked a szex. Ezzel eljutottál egy olyan szintre, amire még az állatok is. Király vagy! Azt viszont megint áruld már el, mégis miből állapítod meg valakiről, hogy olt e már prostinál? Ugyanígy megtudod állapítani azt is, hogy milyen kocsija van, mennyit keres és hasonlók? Te valami médium vagy?

"Abban gondolom egyetértünk, hogy jogom van ezt eldönteni így, ebben a formában."

Persze... Ki mondta, hogy nincs jogod?

"A te problémád ott kezdődik, hogy a nők 99%-a hasonlóan gondolkodik. A maradék 1%-ot meg bármikor elérheted a rosszlányokon."

Elárulnád, hogy miben és hogy gondolkodik a nők 99%-a? És legfőképp: Mi az én problémám? :D

De köszi, hogy bár cáfolni próbáltad, tökéletesen alátámasztottad a hozzászólásom. Pont erről írtam... Még te magad is bevallottad, hogy olyanról írtál véleményt, amivel képben sem vagy ÉÉÉÉS még így is komolyan úgy érzed, hogy megmondtad a tutit. Gyerekek, holnaptól nem lesz valaki szívsebész, mercsak'?

Aztán még, mivel nem vágott a világképedbe a véleményem, még pár alaptalan dolgot hozzám vágtál, nyomtál még magadnak egy kis buksisimit és ennyi. Gratula!

2019. márc. 19. 12:33
 29/91 anonim ***** válasza:
12%

Viszont (veled ellentétben) rendszeresen szexelek, és tudom, hogy nekem milyen partnerrel jó a szex. Ami teljesen kizárja, hogy olyannal kezdjek, aki jár prostikhoz."

Komolyan: Ti ezeket az ovis szintű hozzászólásokat komolyan gondoljátok? Ennyire beszűkült világképpel tényleg intelligens lénynek gondoljátok magatokat?

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Akkor most teljesen komolyan, felnőtt férfi módjára, fejtsd ki NEKEM, hogy NEKEM kivel és miért (nem) jó a szex.

Azt egyébként bocs, kihagytam, hogy van az èletedben szex, hisz jársz prostikhoz, ugyanis másképp nem jutsz szexhez, mert nem tudsz nőt felszedni. Igazad van, kimaradt. 🌷

2019. márc. 19. 12:46
 30/91 anonim ***** válasza:
67%

#29: "Akkor most teljesen komolyan, felnőtt férfi módjára, fejtsd ki NEKEM, hogy NEKEM kivel és miért (nem) jó a szex."

Mondd már el kérlek, hogy ez mégis hogy jön a témához. Hol írtam arról bármit is, hogy én tudom, hogy neked kivel és milyen a jó szex? Sehol. Veled ellentétben én nem játszom el a médiumot.

Azért erős, hogy semmire sem tudtál egy értelmes reagálást összerakni, csak hozzám vágtál egy kérdést, amivel kapcsolatban semmit sem írtam, majd hozzám vágtál egy olyan médium szöveget megint, ami újra nem talált.

"Azt egyébként bocs, kihagytam, hogy van az èletedben szex, hisz jársz prostikhoz, ugyanis másképp nem jutsz szexhez, mert nem tudsz nőt felszedni. Igazad van, kimaradt. 🌷"

Életemben nem voltam még prostinál... :D Elfogadom, hogy vannak, de nem látom értelmét, hogy olyanért fizessek, amit ingyen is megkaphatok.

Oké, miután újra eljátszottad ezt a gyerekes dolgot, végre válaszolnál a feltett kérdésimre?

-Áruld már el, te miből állapítod meg, hogy valaki szexel vagy nem egy hozzászólás alapján? A felettem lévő hányszor szexel egy héten? Az alattam lévő hányszor?

-Azt viszont megint áruld már el, mégis miből állapítod meg valakiről, hogy volt e már prostinál? Ugyanígy megtudod állapítani azt is, hogy milyen kocsija van, mennyit keres és hasonlók?

-Elárulnád, hogy miben és hogy gondolkodik a nők 99%-a?

2019. márc. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!