Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 10:24
 51/91 anonim ***** válasza:
68%
Mert nem voltak a helyében. Könnyű magas lóról úgymond olyat elítélni, akinek soha nem jártál a cipőjében. Ha mondjuk vannak barátaid, hobbijaid, jó munkád, céljaid, normális, humoros ember vagy, sportolsz és a tindertől az utcán leszólításon át a "havercsaj mutass már be a barátnődnek"-ig mindent megpróbáltál és annyit érsz el vele, hogy 30 felett még szűz vagy.... akkor bizony megfordul a fejedben, hogy jó lenne "legalább megtudni milyen érzés". Én mindig elhesegetem a gondolatot, de már nem tudom mire várok. Mire várjon a srác? A korra amikor már nem működik a szerszám? Persze le lehet élni egy életet testiség nélkül, de azért kíváncsi az ember. (32/F)
2019. márc. 19. 20:39
 52/91 anonim ***** válasza:
37%
Persze el lehet fogadni a véleményét, hogy nem érti meg. De ez kizárólag akkor jogos, ha a csaj is szűz volt még 30 évesen. Egyéb esetben csak bort iszik és vizet prédikál.
2019. márc. 19. 20:47
 53/91 anonim ***** válasza:
34%

44

"Amúgy még mindig nem mondtatok egy olyan okot sem, amin nem lehet változtatni és kizáró tényező lenne nőkkel való ismerkedésnél."

A kor elorehaladta. Az elegge kizaro ok es megneheziti a dolgot. Illetve nincs idogepem, hogy megfiatalodjak es "retry", a korombeli nok foglaltak, a gyerekeiket hurcoljak ovodaba/iskolaba.

35F

2019. márc. 19. 22:19
 54/91 anonim ***** válasza:
87%

Fura, mert itt, gyakorin azt szokás hangoztatni, hogy 35 évesen pont aranykorát éli egy férfi, ilyenkor válik igazán vonzóvá és sármossá a 20-24 éves pipik szemében.

2019. márc. 19. 22:54
 55/91 anonim ***** válasza:
76%

Ja, persze. A valo elet mast mutat. Sztem, ha egy 35 eves ferfi "csajozik", kicsit nevetsegesen hat....

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2019. márc. 19. 23:02
 56/91 anonim ***** válasza:
20%

Na, itt a nap végére egy pár hozzászóló sorstársam talán jobban összefoglalta a lényeget, mint én, pedig talán én írtam ide a legtöbb hozzászólást.

Hozzá kell tenni, hogy még ha sikerül is egy 30-as éveiben járó férfinak az úgynevezett csajozás, ez akkor sikerülhet neki, ha már van valami tapasztalata nőkkel. Mert ahogyan olvasom, a nők elítélik ezt is, ha ilyen korában még nem volt nővel egy férfi. Pedig ennek is sok oka lehet.

De az sem tetszik nekik, ha valaki bedobja a törülközőt, és végső szalmaszálként, sok-sok év után elmegy egy fizetőshöz, hogy végre szexuális élményt szerezzen. Nem úgy, mint ahogyan szerette volna, de legalább az élmény megvan.

Na most, aki erre bármi rosszat mond, az számomra is akkor lesz hiteles, ahogyan a hozzászóló fentebb írta, hogyha ő maga is szűz volt még ugyanannyi idősen.

2019. márc. 19. 23:24
 57/91 anonim ***** válasza:
61%

Pont ez a lényeg, hogy normális férfi nem marad szűz, aki igen, azzal komoly baj van.

Ez a komoly baj az oka annak is, hogy kerülik a nők, és prostira szorul. A prostizás egy tünet, és nem maga a probléma.

De attól még kizáró ok.

2019. márc. 20. 05:37
 58/91 anonim ***** válasza:
59%

57#

Normális férfi nem lesz 30 évesen szűz. Egy normális férfi, ha 20 éves kora felett még semmilyen tapasztalattal nem rendelkezik a nők és párkapcsolat terén, akkor magába néz, megkeresi, hogy mik azok a problémák amik miatt nem sikeres (az esetek 99%-ában ez a szocializálatlanság, igénytelenség, vagy különböző szociális fóbiák). Ha felismerte a problémát, akkor azon elkezd változtatni és elöbb-utóbb eljut arra a szintre, ahol ki tud alakítani egy párkapcsolatot.

Vagy vannak a hozzátok hasonlók, akik nem az alap problémát próbálják orvosolni, hanem mindenféle külső tényezőre fogják a sikertelenséget (anyagias nők, az alfák elveszik a nőket, nőtöblet...stb), esetleg ismerik a valóbi problémájukat, de nem próbálnak változtatni rajta.

Na az ilyen ember lesz 30 évesen szűz, de igazából ez így van rendben.

2019. márc. 20. 06:21
 59/91 anonim ***** válasza:
27%

Példabeszédek 5:3-13

"Mert a züllött nő szavai édesebbek a méznél

és simábbak az olajnál.

De az ilyen nő végül keserűséget okoz, mint az üröm,

és fájdalmat, mint a kétélű kard.

Lába a halálba ereszkedik,

léptei egyenesen a sírba tartanak.

Nem gondol az élet ösvényére.

Mindenfelé kószál, de nem tudja, merre jár.

Most azért, fiaim, hallgassatok rám,

és ne fordítsatok hátat annak, amit mondok!

Maradj távol az ilyen nőtől,

és ne menj közel a háza bejáratához,

nehogy másoknak add méltóságodat,

és kegyetlen éveket arass.

Nehogy kiforgassanak a vagyonodból az idegenek,

és nehogy idegen házába kerüljön mindaz, amiért fáradoztál.

Máskülönben nyögni fogsz életed végén,

amikor a tested elsorvad,

és ezt fogod mondani: „Hogy gyűlöltem a fegyelmezést!

Hogy megvetette szívem a feddést!

Nem hallgattam oktatóim szavára,

és nem figyeltem a tanítóimra."

Amúgy meg te is nagyon jól tudod, hogy nem helyes. Akárhogy bólogatnak itt neked.

2019. márc. 20. 06:58
 60/91 anonim ***** válasza:
84%
Normális férfi nem marad szűz? Tehát aki bemártotta valahova a farkát, az automatikusan valami csodás tulajdonságot kap, ami által normális lesz?
2019. márc. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!