Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ítélik el a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el a nők az olyan pasit aki prostikhoz jár? Miért nem értik meg nincs más lehetösége hogy nőhöz jusson.

Figyelt kérdés
2019. márc. 19. 10:24
 71/91 anonim ***** válasza:
90%
#69: Biztos vagy benne, hogy ugyanazok az emberek válaszolnak itt, mint a másik kérdésednél? Csak mert használják pár százan ezt az oldalt és sokan vannak ugyanolyan százalékon. Amúgy én nem látok ellentmondást egy valamiben: amit lehet, az ember tegyen meg kívül is és belül is. Ha azt mondom, hogy a belső számít, akkor azt hiszed, ezt úgy értem, hogy nekem egy általad "rendesnek, okosnak stb tartott férfit értek alatta. De amikor azt mondom, nekem a belső számít, akkor az általam fontosnak tartott belső értékekre gondolok, és én döntöm el, nekem mi az intelligens, mi a humoros stb.
2019. márc. 20. 19:01
 72/91 anonim ***** válasza:
71%

@71

A "tonnadonna" és a "roma anyuka" az az összes nő, aki engem eddig 26 év alatt betalált, erre utalt a válaszadó. A bicskanyitogató, fentről lefele néző stílusa is megegyezik az ottani kommentelő stílusával. Csak, mondom, azt szeretném tudni (és aztán tényleg el is tűnök ebből a szellemi fertőből), hogy hogy derítette ki, hogy én vagyok az, amikor a nickem direkt el van rejtve.

Amennyiben mégsem így van, akkor elnézést kérek, viszont ebben az esetben valami egészen elképesztő és ijesztő véletlen egybeesésről beszélünk.

Egyébként az addig rendben, hogy a külső és a belső is fontos. Viszont akkor ne játssza már senki a szentet, hogy "nem is a kinézet, hanem inkább az igényesség számít", hogy "lehet sovány vagy kövér, lehet csúnya arcú is a férfi, amíg nem ápolatlan", meg hogy "minden külsőségnél fontosabb a belső", csak hogy a következő percben meg azt írja, hogy az igényesség fokmérője az izom, és ha nincs meg a megfelelő izomfaktor, akkor a belsővel segget lehet törölni.

2019. márc. 20. 19:09
 73/91 anonim ***** válasza:
86%
#72-es, az utolsó bekezdésedet illetően: nem mosol te össze több, teljesen különböző embert, csoportot? Esetleg pusztán azért, mert mindannyian nők?
2019. márc. 20. 19:17
 74/91 anonim ***** válasza:
86%

72#

Idézd már be amúgy, hogy hol írták, hogy az izom mennyiségétől lesz férfi egy férfi. Annyit írtak, hogy aki igényesebb, az jobban fog kelleni a nőknek.

Ott van példának a te kérdésed. Írták, hogy ha egy disznó vagy, rothadó belsővel, akkor kizárt, hogy találsz párt, de ha egy normál testalkatú ember vagy rohadó lélekkel, akkor találhatsz olyan hülye nőt, aki ideig-óráig veled lesz. Nincs itt semmi kétszínűség, csak az van, hogy te folyamatosan bizonyítod, hogy a belsőd az oka a magányodnak.

2019. márc. 20. 19:22
 75/91 anonim ***** válasza:
23%

"#72-es, az utolsó bekezdésedet illetően: nem mosol te össze több, teljesen különböző embert, csoportot? Esetleg pusztán azért, mert mindannyian nők?"

De. Én összemosom a "GYK-ra írogató önjelölt erkölcscsőszök" csoportjának minden tagját. Hogy most nő vagy férfi, azt nem tudom, és nem is érdekel. Azt sem tudom, te milyen nemű vagy - de ismételtem: nem is érdekel. A zsebemben a bicska ezektől a megjtászott, erőltetett álkeresztényi eszméktől nyílik ki. Lásd: a kérdésem alatt.

"Annyit írtak, hogy aki igényesebb, az jobban fog kelleni a nőknek."

A-a. Azt írták, hogy aki... hehe... """igényes""" (magyarán edz, tehát izmos), az nem csak az extrém kövér nőknek és a fiatalon zabi gyereket szült, többnyire cigány nőknek fog kelleni. Aki... eh... "igénytelen" (tehát az ápoltságától függetlenül bárki, aki nem gyúr), na az kell a minimálisan is vonzó nőknek is. Ha meg nem ezt akarta írni, akkor meg nagyon nem úgy fogalmazott, ahogyan tervezte.

A többit lásd a kérdésem alatt, írtam egy utolsó kommentet a kibszott, szájbaqrt belsőmről, akit még mindig nem tudom, minek kell belevenni a játékba. Ha idegesnek és frusztráltnak tűnök mostanra, az azért van, mert ideges és frusztrált vagyok mostanra, hogy senki nem képes megérteni, amit írok, immáron a második kérdés alatt sem. Jééé, micsoda meglepetés különben! Akik ugyanabban a csónakban eveznek, mint én, azok tudják, mit beszélek, minő döbbenet! :O :O :O És végképp OFF, de akkor TE honnan tudtad, hogy én ki vagyok?

2019. márc. 20. 19:41
 76/91 anonim ***** válasza:
22%

Fedvény.

"Aki... eh... "igénytelen" (tehát az ápoltságától függetlenül bárki, aki nem gyúr), na az nem kell a minimálisan is vonzó nőknek, csak az említett dagadtaknak és romáknak."

2019. márc. 20. 19:42
 77/91 anonim ***** válasza:
77%

"Azt sem tudom, te milyen nemű vagy - de ismételtem: nem is érdekel. A zsebemben a bicska ezektől a megjtászott, erőltetett álkeresztényi eszméktől nyílik ki."

Akkor egy dekával sem vagy különb azoknál ultraliberális amerikai egyetemistáknál, akik pár éve őrjöngve tüntettek a campusokon, hogy nekik safe space kell, ahol őket biztosan nem bántják még akaratlanul sem a rasszuk, identitásuk, szexualitásuk, stb. miatt, és ők csak az érzelmeikről akarnak beszélni, és csak azzal foglalkozni. Egyetemen.

2019. márc. 20. 19:51
 78/91 anonim ***** válasza:
83%
Nem mellesleg, alapból rühellem a kereszténységet, és egyáltalán, az összes közel-keleti vallást (meg az ezzel együtt járó közel-keleti mentalitást).
2019. márc. 20. 19:52
 79/91 anonim ***** válasza:
24%

@77

...mi? :D Akkor elárulom: szélsőjobbos nézeteket vallok, a safe space-től a falnak megyek és a liberalizmust tartom a modern kor legnagyobb rákfenéjének. Viszont akkor most te is árulj el valamit: hogy jön ide a safe space, mitől vagyok én libsi, és úgy egyáltalán: MI VAN?! :DDD Teljesen kész vagyok most már. Rám szálltatok tegnap, és most már magatok sem tudjátok, mit vágjatok a fejemhez. Vagy én maradtam le a gondolatmenetedben valahol.

2019. márc. 20. 19:55
 80/91 anonim ***** válasza:
79%

"Azt írták, hogy aki... hehe... """igényes""" (magyarán edz, tehát izmos)"

Ezt nem írta senki, csak te képzeled oda, mert ez igazolja a kis összeesküvés elméletedet.

Aki igényes: Nem néz ki úgy mint egy disznó, de nem is pálcikaember, normális ruhákban jár, nem koszos, nem büdös, tehát rendben tartja magát és a környezetét is.

Ha egy ilyen embernek rendben van lelkileg is, akkor talál párt magának. De te lehetsz akármilyen kívülről, amint megmutatod, hogy milyen ember vagy, rohanni fognak előled a nők.

Amúgy onnan tudtam, hogy ki vagy, mert írtam a tegnapi kérdésedhez és amúgysincs sok olyan ember itt, aki másokat mocskolva próbálja bizonygatni, hogy ő milyen jó ember.

2019. márc. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!