Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi garantálja, hogy ha lefogyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi garantálja, hogy ha lefogyok, lesz párom?

Figyelt kérdés

Feltettem egy hasonló kérdést pár hete, de annyira szét lett trollkodva és offolva, hogy inkább kiírom más megfogalmazásban.

Az itt bevett mantra szerint túlsúlyosan semmi értelme próbálkoznom a nőknél. Na de ha irdatlan mennyiségű energiát, időt, netán pénzt ölök a fogyásba, biztos, hogy meg fogja érni? NEM AZ EGÉSZSÉGEM ÉRDEKEL!!! Ezt sajnos kénytelen vagyok kiírni egyértelműen. Egyedül a társkeresési vonzatára vagyok kíváncsi; rengeteg férfi írja itt ugyanis, hogy lefogytak, majd a nagy büdös semmi változott, ugyanúgy láthatatlanok maradtak. Nem kigyúrásról beszélünk, hanem fogyásról, a tisztánlátás végett.

2019. márc. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 A kérdező kommentje:
Hogyne tévedhetnék. Másoknak is lehet igazuk. Na most itt viszont nem ez a helyzet. Itt akkor lenne igaza valakinek, ha leírná, hogy kövér emberként szinte esélytelen a társkeresés. Tényleg nem esett le még mindig senkinek, hogy én tudtam a választ a kezdetektől fogva is, csak kíváncsi voltam, kimondja-e valaki, hogy mi a valóság, vagy a kétszínű álszent frázisok fognak előjönni sorra? Pedig én konkrétan le is írtam, mi érdekelt, csak éppen az én helyzetemre ráhúztam egy kérdésnek álcázott vitaindító felvetést.
2019. márc. 20. 20:58
 72/89 anonim ***** válasza:

Márpedig a te magasságodddal és súlyoddal rendelkező férfiak is vannak nővel. Viszont a tények mondogatása teljesen felesleges, mert te egy hazugságban élsz. Amúgy meg, most már azon rinyálsz, hogy csak azért nincs párod, mert kövér vagy. A kérdésben meg amiatt rettegsz, hogy ha lefogysz sem lesz párod. Ha szerinted a te egyetlen bajod az hogy kövér vagy és amúgy belsőre rendben vagy, miért is nem fogysz le? (Szerintem nem vagy rendben belülről sem, viszont ez az én véleményem, nem a tiéd.)

Az meg külön vicces, hogy legalább háromszor drámaian közölted, hogy kilépsz a beszélgetésből, de még mindig itt tobzódsz és te írod a legtöbb kommentet. :-)

Hiába vergődsz és hiába írod ki a kérdést még hatszázszor, nem igazán fogsz más válaszokat kapni, legföljebb eleinte, amíg ki nem bontakozik varázslatos személyiséged a válaszaidból. Menj el pszichológushoz, mindenki jobban jár.

2019. márc. 21. 06:26
 73/89 anonim ***** válasza:
92%

Ahhoz képest, hogy a Kérdező azt mondta, nem fog többet írni és elköszönt, utána még jó párszor visszajött leírni a hülyeségeit :D

Kérdező, te beteg ember vagy, de komolyan mondom, menj el egy pszichológushoz, az talán tud segíteni. Teljesen felesleges lefogynod, mert amíg ennyire rohadsz belülről, nem fogsz normális nőt találni komoly kapcsolatra.

2019. márc. 21. 07:15
 74/89 anonim ***** válasza:
91%
Igen, a kedves kérdező annyira befejezte a vitát, hogy még egy másik kérdés alatt is elkezdte bizonygatni, hogy ő milyen egy cukimuki ember és csak a nők túlzó igényei és izom mániájuk miatt van egyedül.
2019. márc. 21. 13:02
 75/89 A kérdező kommentje:

Ezt az elköszönést úgy gondoltam, hogy le lesz zárva a téma és mindenki távozik, nem úgy, hogy én lelépek, miközben még kiabálnak és mutogatnak mögöttem az erkölcscsőször. És persze, hogy az enyém a legtöbb komment - kié kéne, hogy legyen? Illik válaszolni, főleg akkor, ha a verbális támadást nem akarja lenyelni az ember.

A blogomat elindítottam. Hol, milyen címen? Majd rátaláltok véletlenül, nem fogom belinkelni, itt úgyis rosszindulattal és utálattal fogadnátok. Mint ahogyan innentől kezdve bármit mondhatnék, ugyanúgy nem tetszene semmilyen gondolatom már elvből sem.

2019. márc. 22. 07:30
 76/89 A kérdező kommentje:
Tinderen eddig 300 nőt húztam jobbra. Ebből 0 pár lett. Mondanom sem kell, a személyiségem miatt. ;)
2019. márc. 22. 08:27
 77/89 anonim ***** válasza:
És még mindig azt bizonygatja, hogy nincs baj a személyiségével. Röhej ez a csávó...
2019. márc. 22. 11:21
 78/89 anonim ***** válasza:
92%

"Tinderen eddig 300 nőt húztam jobbra. Ebből 0 pár lett. Mondanom sem kell, a személyiségem miatt. ;)"

Ember, nehogy már a tinderből szűrd le, hogy milyenek a nők. Tinderen az emberek 90%-a idióta és felszínes. Ha normális barátnőt keresel, akkor ne tinderen csajozzál, szánalmas vagy:) Mégis mit vársz egy olyan alkalmazástól, ahol a kép alapján kell dönteni, mert nem vagy ott, nem érzi a másik a kisugárzásod? Vicc vagy. Elárulom, ha élőben megszólítasz 300 nőt, teljesen máshogy fognak reagálni, mintha tinderen jobbra húzkodod őket, és sokkal több sikerélményed lesz élőben, persze csak akkor, ha belsőleg rendben vagy, de ez ugye nálad nem igaz, szóval mindegy is.

2019. márc. 22. 11:41
 79/89 A kérdező kommentje:

Ki lett már vesézve párszor a téma: attól, hogy élőben próbálkozik az ember, még nem lesz fehér lovas herceg. Vagy most szerintetek ha én odamegyek boldoghoz-boldogtalanhoz az utcán meg a boltban minden vásárlómra rámászok, akkor én már ma este eljegyzésre vehetek gyűrűt meg punciban fogok fürdeni? Nem, ugyanúgy ignorálni fognak, csak közönség előtt. Egyébként meg.

Ti: "nem jó a személyiséged, támadsz, trágárkodsz".

Szintén ti: "sügér", "idióta", "szánalmas vagy", "röhej", "vicc".

#jónaklennijó #személyiségrulz #csoportosanmenjünkrá #mivagyunkajók #ezterőszakkalisbebizonyítjuk

Mondom, én legalább a valós énemet adom, nem próbálom se jobbnak, se rosszabbnak beállítani magamat. És mondjuk... jól belegondolva... igazatok is van. Talán tényleg az a baj velem, hogy én meg sem próbálom a jófiút játszani élőben sem, ha nem fűz hozzá konkrét érdek.

2019. márc. 22. 12:20
 80/89 anonim ***** válasza:

"nem próbálom se jobbnak, ... beállítani magamat."

Ennél nagyobbat nem is hazudhattál volna.

Amúgymeg fingod sincs a párkapcsolatokról. Nagyon kevés kapcsolat születik leszólításokból. Ez általában úgy megy, hogy van egy társaság ahova jársz, ott megismersz egy ember és az együtt töltött idő alatt kialakul a kapcsolat. De ugye te otthon ülsz egyedül, nincsenek emberi kapcsolataid, amiből párkapcsolat alakulhatna. De ha eljárnál otthonról, az sem segítene rajtad, mert minden megnyilvánulásod taszító.

2019. márc. 22. 13:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!