Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi garantálja, hogy ha lefogyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi garantálja, hogy ha lefogyok, lesz párom?

Figyelt kérdés

Feltettem egy hasonló kérdést pár hete, de annyira szét lett trollkodva és offolva, hogy inkább kiírom más megfogalmazásban.

Az itt bevett mantra szerint túlsúlyosan semmi értelme próbálkoznom a nőknél. Na de ha irdatlan mennyiségű energiát, időt, netán pénzt ölök a fogyásba, biztos, hogy meg fogja érni? NEM AZ EGÉSZSÉGEM ÉRDEKEL!!! Ezt sajnos kénytelen vagyok kiírni egyértelműen. Egyedül a társkeresési vonzatára vagyok kíváncsi; rengeteg férfi írja itt ugyanis, hogy lefogytak, majd a nagy büdös semmi változott, ugyanúgy láthatatlanok maradtak. Nem kigyúrásról beszélünk, hanem fogyásról, a tisztánlátás végett.

2019. márc. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 A kérdező kommentje:

@27

Fröcsögés és kritika közt hatalmas különbség van. A #28-as kritikát fogalmazott meg, illetve tanácsot adott, míg te és a kedves 76%-os kolléganőd fröcsögtök. Ajánlom megtekinteni a stilisztikai különbségeket, és azok alapján elgondolkozni.

2019. márc. 19. 16:39
 32/89 anonim ***** válasza:
95%

"Tehát az a férfi, akin mondjuk van 20 kiló, az egy kategóriát képvisel azzal a nővel, aki mondjuk súlyra ugyanannyi, csak épp 10-15 centivel alacsonyabb. Értem."

Te idióta, próbáld már felfogni, hogy nem tudod az embereket bekategorizálni, mert nem tárgyak... Mivel mindenkinek más jön be, ezért nem lehet kategorizálni. Soha nem lesz barátnőd, mert személyiségzavarod van és mentálisan beteg vagy.

2019. márc. 19. 16:46
 33/89 A kérdező kommentje:

@32

Kedves makákóagyú barátom! Mégis ki a retkem kategorizál: aki engem automatikusan leír, mert nem vagyok izmos, anélkül, hogy esélyt adna a megismerésemre (tudod, a sokszor emlegetett "személyiségre"), vagy én? Mármint igen, én is, mert kénytelen vagyok.

"Soha nem lesz barátnőd, mert személyiségzavarod van és mentálisan beteg vagy."

Tehát egyrészt fel is akaszthatom magamat, mert a létezés elsődleges lényegét nem tudom beteljesíteni; másrészt még a jobbik esetben elkezdhetek havonta X ezer forintot a fizetésemből prostira szánni, ha legalább nem azt akarom, hogy szüzen pusztuljak el; harmadrészt meg nem mindig voltam ilyen, csak éppen 26 évnyi levegőnek nézés és magány után bevallottan megőrültem. Hidd el, ha nem puncival a lábad közt születtél volna, ráadásul úgy néznél ki, ahogy én, most nem ekkora pofával rúgnál bele a földön fekvőbe még egyet, hanem te írnád ki a kérdéseidet.

Barom.

2019. márc. 19. 16:54
 34/89 anonim ***** válasza:
96%

31#

"a kedves 76%-os kolléganőd fröcsögtök"

Én veled ellentétben, férfi vagyok(te csak egy hisztis kisfiú).

Ja és nem fröcsögtem, csak összegeztem a kérdésed és a kommentjeid tartalmát.

Ha nem akarod, hogy azt higgyék rólad, hogy egy korlátolt, nárcisztikus, nőgyűlölő f_szkalap vagy, akkor talán ne viselkedj úgy.

2019. márc. 19. 17:34
 35/89 anonim ***** válasza:
95%

"Tehát egyrészt fel is akaszthatom magamat, mert a létezés elsődleges lényegét nem tudom beteljesíteni"

Vagy pedig elkezdhetsz dolgozni magadon és az undorító személyiségeden, így lesz esélyed egy normális nőnél. Igaz, ehez fel kéne állni a net elől, abbahagyni a panaszkodást és a gyűlölködést és tenni magadért. Mivel te túl igénytelen vagy ehez, ezért marad a kötél.

2019. márc. 19. 17:37
 36/89 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nemcsak a külsőddel, hanem a belsőddel is nagy problémák vannak, azaz a személyiségeddel! Hogyan várhatod el, hogy legyen valakit, ha itt ismeretlenül mindenkit leoltasz, gúnynevekkel illeted, trágárul fejezed ki nem tetszésedet, pedig mindenki csak a saját véleményét írta le a kérdésed alatt.

Az, hogy az egód ezt nem képes feldolgozni, az megint a te egyéni szociális problémád. Tudod, nemcsak az az igaz, amit te annak hiszel.

Az, hogy téged nem érdekel a saját egészséged, na, az is eléggé beszédes. De ki akarna egy ilyen alakkal együtt lenni, aki csak fröcsög állandóan és nem képes egy picit is magába nézni, mikor látja, hogy többen nem neki adnak igazat. Tudod, akkor el kéne azon gondolkodnod, hogy mi lehet veled van a probléma, ha már többen is ugyanazt állítják.

Az okos ember elgondolkodik ezen és leszűri a tanulságot a leírtakból / mondottakból.

Te ebből a két kérdésedből mit fogsz leszűrni? Gondolom azt, hogy senki se a kérdésedre válaszolt úgy, ahogy te azt szeretted volna.

Pl. te esélyt adnál egy olyan csajnak, aki nagyon nem az eseted, büdös is és ápolatlan is? Csak ha már így emlegeted a belsőt.

Hiába fogod teleirkálni a gyk-t a siránkozásoddal, attól nem lesz senkid, csak a közrinya tárgyává fogsz válni.

Lefogyni csakis kizárólag a saját egészségünk miatt kell!

Kérdezem: miért nem érdekel a saját egészséged? Voltál valaha nagyon beteg, pl. influenzás, vagy voltál nagyon megfázva? Ilyenkor mit éreztél? Jó érzés volt, hogy fájt mindened, hogy hánytál, hogy köhögtél, hogy fájt a torkod, rossz volt a közérzeted..stb?

A külsődről, hogy elhíztál, arról egyedül csak te tehetsz és ez nem punci és farok kérdése.

2019. márc. 19. 17:40
 37/89 A kérdező kommentje:

"gúnynevekkel illeted, trágárul fejezed ki nem tetszésedet"

Na neeee, ne kezdjük az áldozathibáztatást itt is! Itt voltál te az elmúlt néhány percben? Ki nevezte először idiótának a másikat?

"Pl. te esélyt adnál egy olyan csajnak, aki nagyon nem az eseted, büdös is és ápolatlan is?"

Jobbat már nem tudtál kitalálni, ugye? A másik kérdésem alatt pont írtam, hogy büdös és ápolatlan nem vagyok. Mindenki azzal dobálózok, ahogy az előbb is írtam, hogy "csak azt várd el, amit nyújtani tudsz". Rohadtul nem értem továbbra se, hogy ennek mi az alapja, de ha már itt tartunk, akkor elvárhatom, hogy ne legyen büdös és ápolatlan, ugye?

"Hiába fogod teleirkálni a gyk-t a siránkozásoddal, attól nem lesz senkid, csak a közrinya tárgyává fogsz válni."

De legalább

a) kiírom magamból a keserűségemet, illetve

b) megerősít a sok undorító véglény abban, hogy a világ tényleg egy szar hely.

"Lefogyni csakis kizárólag a saját egészségünk miatt kell!"

Tehát akkor ne fogyjak le. Akkor megint felteszem a kérdést: ha én elfogadom magamat, akkor minden rendben van, és csak a képzeletem szab határt a lehetőségek terén, ugye? Mert hát itt ezt szokás írni.

Voltam beteg, állítólag 2-3 évesen valami 40 fok közeli lázam volt és épp hogy megmaradtam. Sajnos. Ezenkívül tört már el a kezem, volt már olyan gyomorrontásom, hogy orvost kellett hívni és szinte évente kiújul a fogfájásom. Szinte már immunis vagyok mindre, csak az érdekel, hogy vagy találok valakit, vagy dögöljek meg most már minél hamarabb. Ezt az egy célt tűztem ki az életemben.

Srácok, nem tudtok érvelni. Idáig minden felvetésemet csak megerősítettétek, amit nem, arra a választ kikerültétek és helyette inzultusokkal, erőből próbáltatok reagálni.

Még mindig a fő kérdésre keresem a választ, a személyiségemet hagyjuk. Egyrészt, mint már mondtam, haverkodni csomóan próbálnak velem (amíg konkrétan fel nem világosítom őket, hogy nekem nem kellenek barátok), másrészt iszonyat jó színész vagyok. Sikerült már kitanulnom, hogy játsszam meg magamat. Csak mert az "add magadat" című örökzöld is egy pofátlan nagy hazugság.

2019. márc. 19. 17:55
 38/89 anonim ***** válasza:
100%

"Még mindig a fő kérdésre keresem a választ"

De könyörgöm, arra már számtalanszor leírták a választ! De akkor leírom mégegyszer, nagy betűkkel.

SEMMI NEM GARANTÁLJA, HOGY VÉKONYAN LESZ NŐD, MERT BELÜL ROHADSZ!

"Még mindig a fő kérdésre keresem a választ, a személyiségemet hagyjuk"

Ez így meg kb olyan, mintha valakitől azt kérnéd, hogy számoljon dl háromig, de számokat semmilyen formában ne használjon hozzá.

2019. márc. 19. 18:03
 39/89 A kérdező kommentje:

@38

Nem ugyanolyan, mert mint mondtam, meg tudom játszani magamat. Mármint nyilvánvalóan csak egy ideig, aztán kibukik az igazi énem, de már azzal is előrébb vagyok. Micsoda meglepetés, hogy minden lány eddig azt mondta, hogy tök jó fej vagyok, meg úgy is tűntek, mint akik jól érzik velem magukat, és mégse jutottam senkivel se csóknál tovább, és addig is csak egyszer... Nem azért biztosan, mert már az első perctől elbizonytalanította őket a külsőm, és csak a viselkedésemmel tudtam randi végéig megtartani őket...

Aztán persze lehet, hogy visszaáll minden a normális kerékvágásba. Csak mert a sorrendet ne felejtsük már el: nem azért nincs senkim, mert alapból pszichopata vagyok, hanem azért váltam szociopatává, mert nem ért semmilyen pozitív megerősítés. Vagy technikailag lehet, hogy nem is vagyok se pszicho-, se szociopata, mert azok nem tudják magukról.

2019. márc. 19. 18:08
 40/89 anonim ***** válasza:
96%

Aha, meséld csak be ezt magadnak.

De akkor most mégis milyen választ vársz a kérdésedre?

2019. márc. 19. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!