Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefogyok találhatok egy normális pasit?
Figyelt kérdés
Mindig mondják kedves,aranyos széparcú vagyok csak épp dagi és ezért senkinek nem kellek. Ha lefogynék könnyebben találnék pasit?2018. aug. 16. 19:06
3/16 anonim válasza:
hát ha tényleg nagyon kövér vagy az jelenthet problémát, de általában még kövéren is van olyan akinek kell az ember
hátrányod nem lehet belőle ha lefogysz, magadnak is jobban fogsz tetszeni meg minden egyéb
de az a baj hogy ha le is fogsz normális pasit találni háááát :D majd rájössz, hogy nem olyan egyszerű mint ahogy normális nőt se de nem kezdek bele mert még lepontoznak :D
4/16 anonim válasza:
De jó hogy csak így látatlanba kell mindent megmondani itt gyakorin. Testsúj? Magasság?
5/16 anonim válasza:
Normális pasit így is, úgy is nehéz lesz, ha lefogysz és bombanő leszel, akkor számíts majd a himihumizni akaró és a lelkedre abszolút nem kíváncsi egyedek rohamára.
6/16 anonim válasza:
A férfiak nagyrészének nem a testsúly számít mert ha az arca valakinek szép, akkor bármikor lehet párja. Ellenben egy csúnya arc elvágja az esélyeket az adott illetőnél.
7/16 anonim válasza:
Lefogyás nélkül is simán találsz magadnak pasit, ha valóban egy aranyos és vidám lélek vagy, bár a fogyás nem árt. Ha nem ilyen lélek vagy, akkor vigyázz, ne hogy te is depissé válj, mert hiába fogytál le, ugyan úgy egyedül leszel.
8/16 anonim válasza:
Én nn fogytam le és így is találtam :) és lefogadom, hogy több plusz van rajtam.
9/16 anonim válasza:
Aki ettol teszi fuggove hogy talaljon pasit, az a pasi annyit is er (es a no is...)
10/16 anonim válasza:
Elég valószínű, hogy megnőne az esélyed.
De ezen nem kell csodálkozni ez így van szinte minden embernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!