Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok normális kinézetű leszbi vagy biszex lányokat?
Keresgéltem a facebook oldalon vagy több más ilyen helyeken,de mind csúnya volt.Tele pirszingekkel,vagy éppen le volt vágva a haja tökig és lilára volt befestve.Meg fiatal lányokat sem találok...
15/L
Az, hogy kinek mi a normális az annyira szubjektív...
Egyébként vannak szépek, nem is kevesen:)
Csak azt hiszem a társkereső oldalak többségére 18 év az alsó korhatár:(
Hát, énis azt veszem észre, hogy a legtöbb leszbikus csajszi valahogy elcsúfítja, vagy elfiúsítja magát, pedig alapjáraton csajosan tök szépek voltak :S Tudom, ez szubjektív dolog, hogy kinek mi a szép, meg ez nem mindenkire vonatkozik, de magam körül ezt veszem észre ://
18/L
Az én baráti körömben a legtöbben elég csajosak, van néhány rövid hajú - de még így se lehet rá mondani mindegyikre, hogy "fiús".
Én 16 éves, leszbikus lány vagyok. Ha rámírsz megadom a facem és véleményt mondhatsz :) érdekelne, hogy külső szemlélő mit mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!