Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok normális kinézetű leszbi vagy biszex lányokat?
Keresgéltem a facebook oldalon vagy több más ilyen helyeken,de mind csúnya volt.Tele pirszingekkel,vagy éppen le volt vágva a haja tökig és lilára volt befestve.Meg fiatal lányokat sem találok...
15/L
igen, ez tenyleg eleg szubjektiv. de egy kerdes:D ez valami szabaly, hogy a leszbiknek es biszexeknek animefanoknak kell lenniuk?:) enis eleg valogatos vagyok, es szerintem nem igaz, hogy csak a belso szamit. dehogy. mindenki a kulsore megy, hisz, nem eleg hogy jofej, vonzodnod is kell hozza.
Es mivel, en azert, nem vagyok bekepzelt, egesz csinos vagyok, es teljesen lanyos, senki nem mondana meg rolam, hogy mi az identitasom:) amugy. es azert elvarom, a masiktol is, hogy ne egy alja csaj legyen, es jol nezzen ki:) es sokmindenki titkon ugyanerre utazik , csak nem mondja el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!