Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi garantálja, hogy ha lefogyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi garantálja, hogy ha lefogyok, lesz párom?

Figyelt kérdés

Feltettem egy hasonló kérdést pár hete, de annyira szét lett trollkodva és offolva, hogy inkább kiírom más megfogalmazásban.

Az itt bevett mantra szerint túlsúlyosan semmi értelme próbálkoznom a nőknél. Na de ha irdatlan mennyiségű energiát, időt, netán pénzt ölök a fogyásba, biztos, hogy meg fogja érni? NEM AZ EGÉSZSÉGEM ÉRDEKEL!!! Ezt sajnos kénytelen vagyok kiírni egyértelműen. Egyedül a társkeresési vonzatára vagyok kíváncsi; rengeteg férfi írja itt ugyanis, hogy lefogytak, majd a nagy büdös semmi változott, ugyanúgy láthatatlanok maradtak. Nem kigyúrásról beszélünk, hanem fogyásról, a tisztánlátás végett.

2019. márc. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 A kérdező kommentje:

És nem hiszem el, már megint az egészséggel jönnek sokan... akkor még egyszer leírom: ha egyedül kell élnem, akkor inkább dögöljek meg minél hamarabb. Vili? Érthető? NEM életviteli tanácsadásért jöttem. Széttrollkodás és szétoffolás alatt az előző kérdésem alatt megjelenő 75%-os nőcskére utaltam, akinek valahogy nem tudom elhinni, hogy valóban ennyire nem megy a szövegértés és csak remélni tudom, hogy trollkodott.

Előző alkalommal azt kérdeztem, hogy szép nőre van-e esélyem. Most máshogy közelítem meg: olyan nő kell, aki legalább minimálisan vonz. Ha duci, de szép az arca és intelligens, azzal is megbékélek - illetve nem "megbékélek", hanem az tökéletes lenne nekem. A bibi az, hogy az ilyen nők mind foglaltak. Olyannal viszont, aki nálam is kövérebb, arcra is elhízott, na olyannal nem fogok még ismerkedni sem. Ilyen most is lenne; erőszakosan nyomul, a "nem"-ből nem ért, de legalább azonkívül, hogy végtelenül el van hízva, még buta is. Na most ilyen nem kell nekem sem. Én úgy vélem, akkor igazán kövér valaki, ha már az arca is tokás és zsíros; én ettől még messze vagyok. Úgyhogy szerintem teljesítem az "annyit várj el, amennyit nyújtani tudsz" c., egyébként abszolút vérlázító és alaptalan követelményt.

Továbbra is várom a véleményeket, mert annak ellenére, hogy a személyiségre hegyezik ki sokan a dolgot, két észrevételem van.

1) Társkeresőn, Tinderen senki nem ismeri a személyiségemet. A képem alapján nem válaszolnak, pedig nem vagyok extrém kövér, mint írtam. Álszentség?...

2) Az hogy van, hogy a hozzám hasonló kaliberű férfiak, bármilyen jó arcok, bármilyen udvariasak, hót egyedül vannak, esetleg valami kórosan kövér, lehetőség szerint igénytelen nő van az oldalukon? Itt nem jön ki a matek már megint...

3) Sőőőt, eszembe jutott még egy dolog: ha a személyiségem annyira undorító lenne, nem lennének haverjaim se. Mégis vannak. Azaz voltak, mert mivel nincs rájuk szükségem, le is koptattam őkat. De a lényeg, hogy ha akarnám, barátaim lennének. Tényleg a "személyiség" szót kerestétek ti, nem a "jövedelem" kifejezést?

2019. márc. 19. 12:50
 22/89 anonim ***** válasza:
96%

"akkor még egyszer leírom: ha egyedül kell élnem, akkor inkább dögöljek meg minél hamarabb. Vili? Érthető?"

Igen érthető. Akkor dögölj meg, mert soha az életben nem lesz barátnőd. Neked komoly felfogásbeli gondjaid vannak. Nem azért nem lesz barátnőd, mert kövér vagy, hanem azért, mert mentálisan defektes vagy. Feltettél egy kérdés, arra pedig had adjak olyan választ, amilyet szeretnék, nehogy már te mond meg. Ha csak a nők miatt akarsz lefogyni, akkor bukta a dolog, ugyanis ahogy lesz barátnőd, vissza fogsz hízni, a csaj pedig elhagy. VÁGOD? ÉRTED AMIT ÍROK?

Két választásod van:

1. Lefogysz magad miatt, mert úgy érzed jól magad és lesz egy csinos barátnőd.

2. Nem fogysz le, mert igénytelen vagy és egyedül maradsz, vagy lesz barátnőd, de az kövér lesz, mint te, vagy vékony szexi, de akkor meg a pénzedért lesz veled.

A döntés a tied, hajrá, és ne itt rinyálj mint egy 10 éves kislány.

2019. márc. 19. 13:03
 23/89 anonim ***** válasza:
96%

"Az hogy van, hogy a hozzám hasonló kaliberű férfiak, bármilyen jó arcok, bármilyen udvariasak, hót egyedül vannak, esetleg valami kórosan kövér, lehetőség szerint igénytelen nő van az oldalukon? Itt nem jön ki a matek már megint..."

Az úgy van, hogy bal.faszok vagytok és fogalmatok sincs, hogy mi kell a nőknek!

2019. márc. 19. 13:05
 24/89 anonim ***** válasza:
68%

(Csendben megjegyezném, hogy eddig 3 kondiba jártam. Akikkel ott beszélgettem, azok többsége, legyen férfi vagy nő, elsősorban a külső miatt állt neki edzeni. Néha szóba került ez az "egészségértcsináld" szöveg, de mindenki kb. azt mondta rá, hogy tök mindegy, miért sportol valaki, ha csinálja.

Értem én, hogy itt és insta/facebook posztokban szépen mutat ez a dolog, csak a valóságban néha le kéne menni a terembe vagy ha már lemegy az ember és véleményt formál valamiről, legalább pár szót beszéljen másokkal.)

2019. márc. 19. 13:07
 25/89 anonim ***** válasza:
100%

Akinek kövéren volt partnere, soványan is lesz, a napi problémákkal megtűzdelve akkor is, nem változik semmi.

Aki meg magányosan eszegetett egy könyv vagy film társaságában évekig, nem változik pezsgő életű dívává mínusz 20-30 kilótól.

2019. márc. 19. 13:18
 26/89 anonim ***** válasza:
86%

Mondtam én! Aki azt meri mondani, hogy a kérdező saját hibájából lúzer, az trollkodik. Ennek a nyomorultnak meg sem fordul a fejében, hogy esetleg tegyen magáért.

Az ilyen ember megérdemli, hogy magányosan és keservesen éljen

2019. márc. 19. 13:20
 27/89 anonim ***** válasza:
96%

"Aki azt meri mondani, hogy a kérdező saját hibájából lúzer, az trollkodik."

Igen, ez így van, mert a Kérdező nem bírja elviselni a negatív kritikát, de ez már az Ő baja. Attól még úgy van, csakis saját maga tehet róla. Felőlem aztán haragudhat a világra, attól még nem lesz barátnője.

2019. márc. 19. 13:29
 28/89 anonim ***** válasza:
100%

Ha magad miatt nem akarsz fogyni, a táskeresésért nem fog sikerülni.

Ha sikerül is, a társkeresési problémád gyökere nagy valószínűséggel nem a túlsúlyod, hanem a nőkhöz való hozzáállásod. Lehet, hogy túl félénk, bizonytalan vagy, azt meg a nők nem szeretik.

Inkább az önbizalmadon javíts, több esélyed van a sikerre, mint a fogyással.

2019. márc. 19. 13:55
 29/89 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy annyira primitívek vagytok, hogy válaszolni sem érdemes. Ha leírok tényeket, akkor hazudok, mert nem illeszkedik a nőkről kialakult kis képetekbe. Hát sajnálom, de ez van. Nem a nők idealizálása az, hogy nekem, és még rajtam kívül másoknak is a személyiség fontos annyira hogy ha nem kell egy srác így sem, az kigyúrva sem fog kelleni. Nem vagyok már fiatal, de sosem hagytam hogy valami felszínes pöts megfektessen, és van három unokahúgom akik most vannak a huszas éveik elején, és ők is ilyenek. Az, hogy te kiket ismersz, nem mérvadó, mert nem ismersz mindenkit.

No, kérdező, csak két dologra reagálnék:

"Az hogy van, hogy a hozzám hasonló kaliberű férfiak, bármilyen jó arcok, bármilyen udvariasak, hót egyedül vannak, esetleg valami kórosan kövér, lehetőség szerint igénytelen nő van az oldalukon? Itt nem jön ki a matek már megint..."

Ez kérlek szépen úgy van, hogy szerinted igazságtalan, ha olyan nő van egy hozzád hasonló pasi oldalán, mint ő maga. De ez az élet rendje. Mindketten kövérek :-)

"Sőőőt, eszembe jutott még egy dolog: ha a személyiségem annyira undorító lenne, nem lennének haverjaim se. Mégis vannak. Azaz voltak, mert mivel nincs rájuk szükségem, le is koptattam őkat. De a lényeg, hogy ha akarnám, barátaim lennének. Tényleg a "személyiség" szót kerestétek ti, nem a "jövedelem" kifejezést?"

Hát ez meg úgy működik kérlek alássan, hogy a hasonló személyiségeket bevonzod. Hitlernek is voltak barátai, meg Gandhinak is, de azért elég sok a különbség a két ember között.

Viszont a te defektes személyiséged egyre jobban látszik minden kommentedből. Normális nő úgysem marad meg melletted, akárhogy nézel ki. Hiába rinyálsz, vannak ducibb srácok nővel akivel kölcsönösen szeretik egymást, de ehhez személyiség kell, az meg neked nincs.

2019. márc. 19. 16:06
 30/89 A kérdező kommentje:

@29

Tehát az a férfi, akin mondjuk van 20 kiló, az egy kategóriát képvisel azzal a nővel, aki mondjuk súlyra ugyanannyi, csak épp 10-15 centivel alacsonyabb. Értem.

Indítványozom, hogy a tömeggyilkosokra kiszabható legyen a halálbüntetés. A csokitolvajokra szintén, hiszen ugyanakkora a súlya mindkét tevékenységnek. Hát mert bűntett-bűntett, egyre megy, nemde?

2019. márc. 19. 16:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!