Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elhízott férfiként átlagos vékony barátnőt akarok, akkor agy lefogyok vagy pénzt szerzek vagy összejöhet pénz és fogyás nélkül is egy vékonyabb nő?
Az agyad helyén tuti káposztalé van.
Pénzzel csak érdekkapcsolatot vehetsz magadnak, utálni fognak téged, de a pénzedet viszont imádni fogják.
Egyébként pedig álmodik a nyomor zsír d..sznó. Fogyj le, az egészségedtől nincs fontosabb.
Majd ha 40 évesen szívinfarktust fogsz kapni, akkor is úgy fogsz gondolkodni, hogy inkább nem fogysz le?
attól függ mennyire vagy kövér
én 172 cm vagyok célom a 80 kilót elérni, most vagy 70 és 60 ról kezdtem... régen azt mondták hogy 100 kilónál kezdődik egy férfi.
az alak nem sokat számít, de sportolj valamit magad miatt, én mindig sportoltam valamit.
és ugye azt tudod hogy egy 100 kilós ember kis testzsír % al sokkal jobban néz ki mint egy 85 kilós izom nélkül tiszta zsírosan.
egyébként a nőknek nem hiszem hogy számít a súly, inkább úgy vettem észre az idősebb és a jó szövegű csávók jönnek be.
Ez eleg nagy ökörség, hogy 100 kg fölött kezdődik egy férfi ezt azok a férfiak találtak ki akik 100 fölött vannak. :)
Nem a kg mutatja meg ki mennyire férfi. :)
Ha elhízott, hájas férfi vagy, akkor hozzád képest a nők kilencvenöt százaléka bizony sovány.
Ergo minden további nélkül, te kis zsírzsák! :)
"Nem a kg mutatja meg ki mennyire férfi. :)"
Jahh... mind ezt mondják... mármint a szobabútorral együtt ötvenkilós "férfiak". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!