Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi garantálja, hogy ha lefogyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi garantálja, hogy ha lefogyok, lesz párom?

Figyelt kérdés

Feltettem egy hasonló kérdést pár hete, de annyira szét lett trollkodva és offolva, hogy inkább kiírom más megfogalmazásban.

Az itt bevett mantra szerint túlsúlyosan semmi értelme próbálkoznom a nőknél. Na de ha irdatlan mennyiségű energiát, időt, netán pénzt ölök a fogyásba, biztos, hogy meg fogja érni? NEM AZ EGÉSZSÉGEM ÉRDEKEL!!! Ezt sajnos kénytelen vagyok kiírni egyértelműen. Egyedül a társkeresési vonzatára vagyok kíváncsi; rengeteg férfi írja itt ugyanis, hogy lefogytak, majd a nagy büdös semmi változott, ugyanúgy láthatatlanok maradtak. Nem kigyúrásról beszélünk, hanem fogyásról, a tisztánlátás végett.

2019. márc. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 A kérdező kommentje:
Semmiképpen sem személyeskedő támadást, és végképp nem üres, ezerszer eldurrogtatott frázisokat. A személyiségem meg köszöni szépen, továbbra is jól van, legalább van egyéniségem. És nagyon nem erre irányult a kérdés sem, azt sem tudom, hogy jutottunk el idáig.
2019. márc. 19. 18:14
 42/89 A kérdező kommentje:

Illetve visszavonom az előző hozzászólásomat. Milyen válasz érdekel? Olyan, ami a kérdésre reflektál. 2-3 szavasak elsősorban, statisztikai jellegűek, mint például.

"Semmi [nem garantálja]."

"Több minden befolyásolja, de szerintem nőnek az esélyeid."

"Szerencse kérdése."

Ennyi. Erre mi van? Kiírom, hogy ne az egészségemen konteózzon a brigád, azt majd megoldom én, majd alig 10 percre rá mélyfilozófiai kiselőadás hangzik el L. Tamás ajkai önjelölt életstílus-tanácsadótól, aki messzemenő következtetéseket von le egy pár szavas, szinte zárójeles megjegyzésből a testi-lelki igényességemre vonatkozóan.

2019. márc. 19. 18:25
 43/89 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben csak azt vedd figyelembe, ami nem foglalkozik a személyiségeddel és nem "támad".

Kiszortírozom neked:

"Semmi"

"Semmi"

"Semmi"

"Semmi nem fog változni"

"Ebben az életben csak egy dologra van garancia, a halálra, semmi másra"

"semmi"

"Nem garantálja hogy sikeres leszel."

"Attól, hogy lefogysz, semmi sem garantálja."

Ezek szerint ez rögtön 8 hasznos válasz. Akkor most mi is a probléma?

2019. márc. 19. 18:27
 44/89 anonim ***** válasza:

[link]

Nem kigyúrásról beszélünk, hanem fogyásról, a tisztánlátás végett.

2019. márc. 19. 19:04
 45/89 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez meglep. Akkor viszont a nagy talányt módosítanám: hogy van az, hogy minden létező túlsúlyos férfi, akit én eddig láttam, és nem kő gazdag, az vagy egyedül van, vagy egy nála is klasszisokkal kövérebb, igénytelen nővel? Csak mert ezek alapján ugyanannyi esélyem van most is akármilyen nő megszerzésére, mint vékonyként lenne, mégsem ezt támasztja alá a szó szerint több ezres társkeresős mintavétel.
2019. márc. 19. 19:05
 46/89 A kérdező kommentje:

@44

Azért az arányok itt nem stimmelnek. Így ránézésre lehetett a srác vagy 140 kiló, én meg azért még mázsa alatt vagyok. Amióta autóval járok, azóta nem sokkal, de alatta.

2019. márc. 19. 19:06
 47/89 anonim ***** válasza:
100%

#46:

Már leírtuk. Ezzel a szemelyiséggel vagy marad a prostizás, vagy görög istenre gyúrod magad, vagy bekerülsz a 100 leggazdagabb magyar közé.

10-15 kiló fogyás nem fog csodát tenni.

És ha csak nem vagy a kb. 95 kilódhoz 150 centi, akkor most se a súlyod miatt nem kellesz senkinek.

2019. márc. 19. 19:19
 48/89 A kérdező kommentje:

@47

173 centi vagyok. Nem kell az önámítás, társkeresőn meg Tinderen mit látnak belőlem az emberek? Néhány képet, fogalmuk sincs arról, hogy én milyen ember vagyok. Ha nem a külső döntene, akkor miért van az, hogy választ soha nem kapok egyetlen üzenetre se, Tinderen pedug majdnem egy év alatt lett össz-vissz ~20 párom (amiből ~10 bszott válaszolni)? Miért van az, hogy élőben, amikor direkt megpróbálok jó fej lenni, inkább rövidre zárják a kommunikációt a nők? Miért van az, hogy 26 év alatt 2 nő akart tőlem valamit, és ők sem éppen olyanok, akikért összetenné a két kezét az ember?

További kérdéseket megelőzendő: egyikük egy 22 éves félcigány, láncdohányos egyedülálló anyuka (ha nem dohányozna és nem lenne félcigány, még tán érdekelne is), a másik pedig a már említett, nálam is jóval kövérebb csaj, aki még életében nem írt le egy mondatot sem helyesen és akivel beszélni sem lehet semmiről.

2019. márc. 19. 19:27
 49/89 anonim ***** válasza:
100%
Még valami, a kommentjeid alapján azt sem tudod, mi az a barátság. Ezek szerint te semmilyen emberi kapcsolathoz nem értesz. Nem a társkeresőkről kell mintát venni, mert rajtad az sem segít. És ezt fröcsögés nélkül mondom.
2019. márc. 19. 19:27
 50/89 anonim ***** válasza:
100%

#48:

Ez a pontrendszer itt annyira népszerű itt. Hanyas volt az a két csaj?

Na, az a te szinted! És mint tudjuk, ha csak dugni akarsz, akkor egy-két ponttal lejjebb kell menni.

2019. márc. 19. 19:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!