Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi garantálja, hogy ha lefogyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi garantálja, hogy ha lefogyok, lesz párom?

Figyelt kérdés

Feltettem egy hasonló kérdést pár hete, de annyira szét lett trollkodva és offolva, hogy inkább kiírom más megfogalmazásban.

Az itt bevett mantra szerint túlsúlyosan semmi értelme próbálkoznom a nőknél. Na de ha irdatlan mennyiségű energiát, időt, netán pénzt ölök a fogyásba, biztos, hogy meg fogja érni? NEM AZ EGÉSZSÉGEM ÉRDEKEL!!! Ezt sajnos kénytelen vagyok kiírni egyértelműen. Egyedül a társkeresési vonzatára vagyok kíváncsi; rengeteg férfi írja itt ugyanis, hogy lefogytak, majd a nagy büdös semmi változott, ugyanúgy láthatatlanok maradtak. Nem kigyúrásról beszélünk, hanem fogyásról, a tisztánlátás végett.

2019. márc. 19. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 A kérdező kommentje:

Vagy pedig lesz egy nő, aki meggyógyítja a lelkemet. Erre nem is gondoltál, komám? Nyilván kövéren ez esélytelen... bár... tulajdonképpen egyre erősebben gondolkozok azon, hogy az említett csajnál beadom a derekamat. Egyedül attól fosok, hogy a párjának ez nem fog tetszeni.

Ja de hát én megígértem, hogy eltűnök innen, mert már öklendezek ettől az émelyítő, gyomorforgató jóságkultusztól, ami itt van. Még ha ez őszinte lenne, el is fogadnám, csak hát színjáték az egész.

2019. márc. 20. 19:49
 62/89 anonim ***** válasza:
94%

"Még ha ez őszinte lenne, el is fogadnám, csak hát színjáték az egész."

Mindenki magából indul ki. Ha azt feltételezed, hogy mindenki hazudik, akkor valójában te vagy a hazug.

Attól, hogy az életed egy kalap sz.rt se ér, tele van hazugsággal, kérlek, ne feltételezd azt, hogy mindenki olyan, mint te, pl. hogy mindenki úgy hazudik, ahogy te.

Tudom, k..rvára nehéz az egódból lejjebb adni és belátni, ha tévedsz, de tévedsz, itt rajtad kívül senki nem hazudik, senki nem játsza meg magát.

Mindenki őszintén válaszolt és csak te akadékoskodtál, te kötekedtél mindenkivel, mert csak ehhez értesz, nincs jobb dolgod, próbálnád megkeresni a saját egód által vélt igazat.

Hazugsággal mégis meddig lesz vajon kapcsolatod? Amint kiderül úgy hajtanak el, hogy csak na.

Nem egy lány fogja begyógyítani a rohadó lelked, hanem te magad, ha teszel érte.

És tudod, ha bosszút akarnál állni bárkin is, akkor kezd saját magaddal, hogy hogy süllyedhettél le arra a szintre, hogy elhízz és ilyen sötét, semmit érő lelket csináltál magadnak. Az emberek a belsőd miatt se akarnak veled lenni.

2019. márc. 20. 20:02
 63/89 A kérdező kommentje:

Nem, ti voltatok azok, akik a személyiségre tereltétek a témát röpke 3 perc alatt, amikor még tényleg semmit nem is tudtatok rólam. És egyébként ha ennyire a lélek számít itt mindenkinek, az hogy van, hogy a való életben én mégsem látok hozzám hasonló testalkatú férfit párral? Minden kövér ember köpnivaló jellemmel rendelkezik? Mármint nyilván látok párral ilyen férfiakat is: náluk is kövérebb, ténylegesen igénytelen nőkkel, és látszik mindkettejükön, hogy legszívesebben inkább lennének még egyedül is, mert nem érzik jól magukat egymással.

És megint el kell magyaráznom, komolyan, hogy mi nem tetszik nekem? Az, hogy ha valaki rendes, akkor az dagadtan is talál még akár nagyon szép, csinos nőt is. Merthogy ti ezt írtátok. Nyilván a Százholdas Pagonyban meg Equestriában így működik, minden rózsaszín, minden hepi, csak a belső értékek számítanak. Csak egyszer lépnétek már ki az utcára és néznétek szét. Természetesen a "rende$", a "$zép lelkű", "cuki hú$golyó" fiúk azok csak ölelgetnivaló macik, de én most átlagos vagy az alatti anyagi helyzetűekről beszélek. Vagy tényleg mindegyiküknek "rohad a lelke"?

2019. márc. 20. 20:11
 64/89 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy pedig lesz egy nő, aki meggyógyítja a lelkemet."

Igen, ezeket a nőket úgy hívják, hogy pszichológus. Szükséged lenne egyre.

Amúgy ez ez igaz szerelem megold mindent, csak a mesékben létezik. Ha nő nélkül nincs annyi benned, hogy változtass magadon, akkor egy nő mellett sem lesz. Egy ember amúgysem tud megváltoztatni. Csak te magad tudsz változni, mások ehhez max segítséget adhatnak. De amíg benned nincs meg az akarat a változásra(és láthatólag ebből szemernyi sincs benned) akkor a nőd a fejére is állhat, te ugyanez az önsajnáltató, nárcisztikus f_szkalap leszel, aki most is vagy.

2019. márc. 20. 20:12
 65/89 A kérdező kommentje:

@64

Lehetek én akármi, mint kiderült, én legalább nem vagyok teljesen inkompetens a szövegértéshez. Eddig 3x írtam le részletesen, mi bszta a csőrömet, de te még mindig itt vered a seggedet a földhöz, hogy márpedig a lelkem így meg úgy. Mindeközben itt egy nagy hazugságról van szó, amit ti megpróbáltok megetetni velem, miszerint ha én egy jó fej, cuki, de határozott, magabiztos fiúcska lennék, akkor bárkit megkaphatnék. Egyrészt honnan legyen önbizalmam 0 pozitív visszacsatolás mellett, másrészt továbbra is áll a kérdésem: ha ez így van, akkor miért nem láttam még hozzám hasonlóan elhízott embert nem igénytelen párral? Egyébként boltban vagyok műszaki eladó, megfordult már néhány száz pár nálam, van mire alapoznom.

2019. márc. 20. 20:16
 66/89 anonim ***** válasza:
100%

"való életben én mégsem látok hozzám hasonló testalkatú férfit párral?"

Ezek szerint te rettenetesen kövér lehetsz, mert én folyamatosan látok olyan párokat, amiben a férfi elhízott. És igen, olyanokat is, akik csókolóznak, ölelkeznek, boldogak egymással.

De tudom, megint hazudok, mert ez ismét nem fér bele az eszement világképedbe.

De nem is tudom mit vitázok veled. Láthatóan, te olyan mélyen vagy az önsajnáltatásban és a gyűlölködésben, hogy semmivel sem lehet rád hatni.

De tudod mit? Jogod van megkeseredetten és magányosan vegetálni, ha neked fontosabb az egód, mint az életed.

2019. márc. 20. 20:19
 67/89 A kérdező kommentje:
173 centire vagyok 95 kiló körül. Messze van az extremitásoktól, csak éppen a lehető legnőiesebben hízok a tökéletesen testhez álló hormonjaimtól: combra, csípőre, mellre. Hasam alig van, minden egyes gramm az említett területekre megy, de cserébe az arcom sem kövér. És végképp messze van a hollywoodi ideáloktól, amik elültették a nők elméjében, hogy egy férfi izmos és magas, és hogy ez a nőnek JÁR.
2019. márc. 20. 20:22
 68/89 anonim ***** válasza:
91%
Mondtam, nyugodtan leélheted így, szenvedve az életedet
2019. márc. 20. 20:42
 69/89 A kérdező kommentje:
Nem tudtál már mivel támadni, ezért csak egy semmitmondó, passzív-agresszív, rosszindulatú kívánsággal fejezted be. 10/10! Mondjuk hogy mi az anyám úristenit kellene ez ellen csinálnom szerinted, azt nem tudom. Mert hát ugye szerinted fogynom nem kellene, hiszen így is kellhetek bárkinek, ha jó fej vagyok, szóval ez kilőve.
2019. márc. 20. 20:52
 70/89 anonim ***** válasza:
100%

Párom 172 centi és 63 kg, szálkás, izmos. Hozzá képest te egy húsgombóc vagy. 30 kg súlyfelesleg azért már nem kevés.

Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. Te is növeled ezt a statisztikát és sok kövér pár van itt.

Ha nem akarsz lefogyni, met lusta vagy hozzá, akkor kérlek, legalább a mentalitásodon változtass, mert az siralmas. Foglalkozz önismerettel és önszeretettel. Lásd be azt, hogy nem vagy isten, te is tévedsz és a másiknak is lehet igaza.

2019. márc. 20. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!