Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél sikertelen férfiak! Ti hogyan élitek meg a nyári időszakot?
Jön a jóidő, a nők miniruhákat vesznek fel. Bármerre néz az ember az utcán, kivillanó melleket, formás combokat, feszes fiatal testeket lát.
Ti hogyan élitek meg, a tudatot, hogy idén nyáron sem lesz részetek ezekben, mivel nem vonzódnak hozzátok a nők?
Elhiheted, hogy az én gyerekem olyan szemléletben lesz nevelve, hogy ne a kifogásokat keresse, hanem a megoldásokat. Kitartó legyen, ne pedig nyafogjon. Leírhatnám én is a külső adottságaimat a testességtől kezdve a narancsbőrösségen át a vékony szálú hajig, amik kb akkora dolgok, mint a te borostanélküliséged, de nem is hinnél nekem, meg nem is érted a saját problémádat.
Most komolyan, ki nem fhossa torkon, hogy nem vagy olyan gyurmagyuri, mint a Szikla, akinek az EGÉSZ ÉLETE abból áll, hogy jól nézzen ki??
Elhiszem, hogy azt hiszed, egy nőnek csupán ennyi kell, de nem. Ide a rozsdás bökőt, hogy egy tök átlagos srác vagy, csak lusta vagy értelmes elfoglaltságot keresni, amitől valóban jól érzed magad.
Nem a külső számít. Legalábbis nem ilyen szinten. Az emberek nem tökéletesek, ráadásul javítható egy csomó minden rajtunk.
Most beljebb van a kérdező? Majd elküld engem is a halál fszára, hogy dögöljek meg, mert én mertem javítani magamon.
Én már nem küldök el senkit sehova. A legegyszerűbb lenne, ha törölnék a kérdést. Ezeknek a hozzászólásoknak már semmi értelme.
Majd ha lesz az oldalnak egy kötekedésmentes, bullshitmentes, "tegyélmagadér'"-mentes verziója, akkor teszek fel kérdést. Addig meg fölösleges.
Az ilyen Oravecz Nóra szintű "ne problémát keress, hanem megoldásokat" blablablákkal semmire sem megyünk.
Na további jó tudálékoskodást, szevasztok!
"Majd ha lesz az oldalnak egy kötekedésmentes, bullshitmentes, "tegyélmagadér'"-mentes verziója, akkor teszek fel kérdést. Addig meg fölösleges."
Mármint úgy érted, hogy egy "rinyáljunk 24/7 és egy szalmaszálat se tegyünk keresztbe önmagunkért még véletlenül se" részlege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!