Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetek sikertelen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 évesen férfiként szomorúan konstatálom és amolyan érvágás nekem,hogy nem úgy megy a "csajozás" ahogy azt elképzeltem. Holott ismerek olyan személyt aki külsőleg és belsőleg is sokkal rosszabb adottságokat kapott az élettől mint jómagam. Mégis számtalan barátnője volt és jó pár most is többet akar tőle.Félre értések elkerülése végett ez nem nagyképűség csupán a tények. Mit csinálhatok rosszul? Jó , természetesen nem láttok bele a beszélgetéseimbe mégis úgy gondolom alapvető szabályok lehetnek amivel megkedveltethetem magam velük . Azt vettem észre nagyon kapkodok és siettetem a dolgokat (nem kell ARRA gondolni) . Sokszor történik az is ,hogy 1-2 napig teljesen jól eldumálunk a nővel aztán sohasem keres utána vagy vissza se ír. Ha esetleg vissza ír 1-2 szóban csak. Van jelenleg egy kiszemeltem és még nem írtam neki. Bizalmas ismerősön keresztül tudom ,hogy helyesnek tart (ami még nem egyenlő azzal ,hogy tetszem is neki). A történetet tovább nehezíti ,hogy exbarátnőm osztálytársa volt illetve még az ,hogy jelenleg külföldön dolgozom. Szerintetek a normál, érdeklődő, nem elsietős beszélgetés lenne a célra vezető? Bocs ha zavaros de megoldást szeretnék találni a sikertelenségemre. Előre is köszi aki válaszol

2018. ápr. 26. 08:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%

"úgy gondolom alapvető szabályok lehetnek amivel megkedveltethetem magam velük"

Szerintem te túlságosan is rágörcsölsz az egészre, és mint kötelező hibátlan műveletsort, szeretnéd véghez vinni. Ennek magadtól kéne jönnie, természetesen. Szerintem még csak nem a megfelelő lánnyal próbálkoztál, hisz ezekre abszolút nem is volna szükség olyankor. Olyan lányt keress, akivel úgy tudsz beszélgetni, mint egy baráttal, kötetlenül és szabadon. Inkább gondolj rájuk úgy, hogy olyan legjobb barátot keresel, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz.

A leírásod alapján inkább csak "kell egy nő" féle módon gondolkodsz, de nem is igazán vagy tisztában vele, hogy ha már "megvan", mit is akarsz tőle.

2018. ápr. 26. 09:02
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Az a baj, hogy rá vagy görcsölve, túl sokat agyalsz, a csajok ezt megérzik és taszítja őket. A siettetés meg még rátesz egy lapáttal, nem érdemes nagyon rámászni egy nőre, mert az 90%-ban kontraproduktív. Ha eleve helyesnek tart, akkor nem nehéz összejönni vele, ha az általam leírt hibákat nem követed el, akkor valószínűleg nem fogod elijeszteni.
2018. ápr. 26. 09:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne akarj mindenáron kapcsolatot. Engedd el ezeket a gondolatokat... szerintem te tipikusan az vagy, akinek akkor jön össze majd, amikor éppen nem akarod nagyon, vagy nem gondolod. A frusztrált férfiak taszítják a nőket....
2018. ápr. 26. 09:10
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Ne görcsölj rá ennyire mert az semmi jóra sem vezet.
2018. ápr. 26. 09:12
 5/14 Diavolino44 ***** válasza:
72%

Ezt ahogy te is irtad, mi nem igazan tudhatjuk. Ez igy eleg keves info.

Amit az egyes irt, helytallo. Gorcsos vagy. Bar, adjon valaki arra tanacsot, hogy ne legyen az ember gorcsos, s fizetek neki egy italt.

Ami szerintem a ket nagy poroblema. Az elso a kulfoldon dolgozol. Ismerkedj ott! Senki nem akar ugy osszejonni veled, hogy nem is egy orszagban eltek.

Masodik. Eloben, ne neten. Neten a legtobb no, hercegnove valtozik, ha ismerkedesrol van szo. Ha eloben jol mentek a dolgok utana normalis lesz online is.

2018. ápr. 26. 09:13
 6/14 anonim ***** válasza:
21 éves vagy b+, majd 10 év múlva térj vissza a kérdésre...
2018. ápr. 26. 09:46
 7/14 anonim ***** válasza:

“Holott ismerek olyan személyt...”

Ez gyakori összehasonlítás, de azért megkérdezném: eltekintve attól, hogy lealacsonyítod azt a személyt, van bármi is, akit õ másképp csinál, mint te? Illetve belsõ adottság alatt mire gondolsz?

Én is ismertem olyan embereket, akikrõl azt gondoltam, nem nagyképūségbõl, hogy külsõleg-belsõleg rosszabbak, mégis párkapcsolatban vannak. De a valóság viszont az, hogy nekik is vannak olyan tulajdonságaik, amellyel jóval elõrébb vannak nálam, pl.: sokkal bátrabbak, közlékenyek, barátságosak, közvetlenek, kedvesek, figyelmesek, szocializáltabbak stb. Ezek sokat számítanak emberi kapcsolatokban.

Lehet, hogy neked olyan pozitívumaid vannak, amelyek épp a kapcsolatokban nem jelentenek sokat. Ezért rossz az összehasonlítási alap.

Tehát probáld meg letisztázni magad elõtt, hogy mit is értesz “jobb belsõ adottság”.

A külsõ adottságokat illetõen is vannak ilyen nézeteltérések, valamennyire szubjektív az, hogy kire mondom, hogy jó külseje van. Pl. van aki csak a kondi-töltelékeket ítéli annak, míg másnak egy kedves, szép mosoly jelenti az igazi szépséget. Akit te rondának ítélsz, természetes dolog, hogy másnak lehet nagyon szép.

2018. ápr. 26. 09:59
 8/14 Bence_ ***** válasza:

Görcsölsz.

Szeresd meg magad, igy laza és nyugodt leszel plusz meg arra is rájössz mire is van szükséged.

2018. ápr. 26. 09:59
 9/14 anonim ***** válasza:
31%

Üdvözlet a klubban. :)

Ha nem születtél egy csajózógépnek/adonisznak, akkor nem is leszel az soha, ez van. :D

Fogadd el, hogy egyedül leszel vagy választasz egy hájas bányarémet. :D F

2018. ápr. 26. 11:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát nagyon hasznosak voltak. Valóban ez állhat az egész hátterében ,hogy azt hiszem 2 napot beszélgetek egy nővel ő pedig majd fejvesztve rohan utánam mert megtalálta bennem az igazit. Nagyon türelmetlen vagyok ilyen téren :/ . Szóval akkor gondolom ne folytsam meg a "nyomulásommal" . Egyébként Írországban élek a nyelvet nem igazán beszélem egyenlőre. 1 - 1,5 év múlva megyek haza nagyjából szóval itteni barátnő így se úgy se jó. Netes ismerkedés alatt (gondolok itt messengerre) mivel tartsam fent a figyelmét? Milyen gyakran írjak neki? Egyszerűen elfogy minden kérdésem. Viszont az érdekes az ,hogy élőben meg nem vagyok szégyenlős vagy ilyesmi teljesen jól eltudok a legtöbb nővel beszélgetni bármiről . Sőt a haveri társaságunkban pár lány van is és volt is ők is jó véleménnyel vannak rólam külső és belső szempontból is. Plusz nagyon viccesnek tartanak. Csak ez a netes ismerkedés megöli az egészet...
2018. ápr. 26. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!