Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy ennyire sikertelen vagyok a nőknél? Mindig amikor megismerek egy nőt neten, egy idő után már nem akar tőlem semmit vagy egyszerűen eltűnik.
Mostanában társkeresőn próbálkozom, de máshol se jutottam messzebb.
A legnagyobb baj, hogy nem nézek ki jól ezért nagyon ritka, amikor egyáltalán visszaír valaki. Viszont ha igen, átmegyünk másik felületre, de randi soha nem jön össze, mert közben eltűnik a lány.
Általában az jellemző, hogy sokat írok magamról és nagyon érdeklődök a lány iránt is, és végig nagyon kedves vagyok vele. Talán ezzel van a gond vagy mit ronthatok el esetleg találnak nálam jobbat?
Nagyon aggasztó, hogy önmagát ismétli a történelem.
Igen, volt, hogy nagyon rámenős voltam, de legutóbb szerintem nem voltam az, és már a 2. levél után eltűnt, de
az előtte lévő lánnyal sokat beszéltem, és írtam neki, hogy milyen kedves, okos lány, meg mennyire örülök neki, lehet, hogy ez hiba volt, csak hát nagyon szeretem kimutatni az érzéseim.
Igyekszem változtatni a külsőm, de már nem érzem úgy, hogy lenne hova. Nem gondolom, hogy igénytelen lennék, nem vagyok elhízva, már pattanásaim se nagyon vannak. Egyszerűen az adottságaim nem jók.
Ja meg oldalról nézve olyan görbe az orrom, meg kesze-kusza fogaim vannak, bár már fél éve van fogszabályzóm és az javul is. :)
A többivel viszont nem tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!