Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy ennyire sikertelen vagyok a nőknél? Mindig amikor megismerek egy nőt neten, egy idő után már nem akar tőlem semmit vagy egyszerűen eltűnik.
Figyelt kérdés
Mostanában társkeresőn próbálkozom, de máshol se jutottam messzebb.
A legnagyobb baj, hogy nem nézek ki jól ezért nagyon ritka, amikor egyáltalán visszaír valaki. Viszont ha igen, átmegyünk másik felületre, de randi soha nem jön össze, mert közben eltűnik a lány.
Általában az jellemző, hogy sokat írok magamról és nagyon érdeklődök a lány iránt is, és végig nagyon kedves vagyok vele. Talán ezzel van a gond vagy mit ronthatok el esetleg találnak nálam jobbat?
Nagyon aggasztó, hogy önmagát ismétli a történelem.
2018. febr. 10. 18:02
11/17 A kérdező kommentje:
Küldtem privátban egy arcképet.
2018. febr. 10. 19:03
12/17 anonim válasza:
Nekem is küldesz? Már kíváncsivá tettél.
13/17 Lordika válasza:
A netes társkeresőn csak akkor írnak vissza a lányok, ha úgy nézel ki, mint egy férfi topmodell. Beképzeltek mind, inkbáb a valóságban kell próbálkozni, ott max. azt mondják hogy "már van barátom".
14/17 anonim válasza:
Legyél természetesebb és lazább.
Ne áradozz nekik arról, hogy mennyire okosak és kedvesek, mert az ijesztő és visszatetsző lehet. És magadról sem kell rögtön részletes vallomást tenni.
Csak természetesen.
15/17 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom.Bonyolult számonra a női nem!Mondjuk feledtam 4 év sikertelen próbálkozás után!
16/17 anonim válasza:
Engem erdekelne milyen vagy.. :o kep? :D
17/17 A kérdező kommentje:
Próbálok közömbös maradni, csak egyszerűen én nem az az ember vagyok, aki magában tartja az érzéseit. Ha érzek valamit vagy valami vonzó a másikban, nem bírom ki, hogy ne mondjam el neki. Annyira vonzó számomra, ha egy lány nagyon okos és tud beszélni bármiről. :)
2018. febr. 10. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!