Társkeresőn ha megismerek valakit, van hogy az illető csak levelezni szeretne akár éveken keresztül is, de találkozni nem. Ha felvetem a találkozás témát, arra nem érkezik válasz. Miért lehet ez?
Társkeresőn elkezdek valakivel levelezni, levelezünk egy ideig (sosem szoktam az első időkben forszírozni a találkozás témát, mert úgy vagyok vele hogy "ismerjük meg egymást először"). Olyan van, akivel már évek óta tart a levelezés, ha a levélben a találkozás témát felvetem, akkor a viszontválasz mindig nagyon sokat késik és a találkozás témára semmiféle reakció nem érkezik, csak a többire, amit a levélben írtam. Ilyen módon azt ne ajánljátok hogy "talán kérdeznéd meg tőlük minthogy minket, ismeretleneket kérdezel, mi honnan tudnánk?".
Többször is belefutottam már ilyenbe és nem értem az okát. Az illető tudott szólni, amikor úgy alakult, hogy ráírt valaki társkeresőn és jelezte hogy most felfüggeszti a profilját, mert találkozik a sráccal és meglátja hogy mi a helyzet, ne haragudjak ezért. Megírtam neki, hogy mennyire tisztelem azért, mert ezt elmondta és nemcsak úgy szó nélkül eltűnt... Tehát ezt simán el tudta mondani, de a találkozás v. nem találkozás témára nem érkezik reakció... Kérdeztem azt is, hogy szeretne -e levelezni velem vagy inkább nem, erre az volt a reakció, hogy igen, persze hogy szeretne, nem szeretné, ha ez a "kapcsolat" megszakadna. Elvileg az illető nem talált senkit a társkeresőn és nem azért nem akar találkozni mert esetleg lenne valaki. Ebben biztos mondjuk nem lehetek...
"talán kérdeznéd meg tőlük minthogy minket, ismeretleneket kérdezel, mi honnan tudnánk?".
(Mivel csak azt kérdezted meg tőlük hogy találkoznának-e veled, és nem azt hogy miért nem reagáltak)
Nincs sok időm, ezért röviden írom le, te vagy a BUZl levelezőpartnerük. (Már bocsánat)
Kérdeztem azt is, hogy miért nem szeretne találkozni, ugyanúgy nem érkezett reakció mint a találkozás témára...
Ha meg a találkozáson és "miért nem szeretnél találkozni?" témán kívül mást nem írtam, akkor nagyon sokáig nem jött levél, aztán jött egy, hogy szia mi újság, mi van veled, velem az történt, hogy..." kb ilyen tartalommal...
Ha netes haver lettem volna, akkor nem szólt volna, amikor más srác ráírt hogy "bocsi most egy ideig eltűnök, meglátom mi lesz ebből". Bár lehet hogy azóta "átalakult a kapcsolat" levelezőpartner" kapcsolatra a részéről, csak nekem ez nincs elmondva...
1.: Társkereső oldalon a másik "megismerése" teljesen bizonytalan, mert az üvöltő, éhes oroszlán is bemutathatja magát doromboló kis cicának;
2.: az, hogy az ott "megismert" egyén miért nem akar személyesen találkozni veled, az ő döntése, megmagyarázni is csak ő tudja;
3.: nem kizárt az sem, hogy ez a döntése akaratán kivül a te szerencséd.
1. Csúnya a nő.
2. Nem úgy néz ki (már) ahogy a képeken.
3. Beszédhibás vagy nem tud élőben társalogni.
4. Lehet, hogy másokkal sem találkozik, csak neked mondja azt (kicsit szüneteltet).
Vannak ilyen csodabogarak.
Történt egyszer, hogy el akartam menni egy rendezvényre, de végül sajnos nem tudtam elmenni. Levelezés során írt erről a rendezvényről, hogy ott volt és mesélte hogy milyen volt... Ha el tudok menni, biztosan találkoztunk volna, ezt írtam is, mire az volt a reakció, hogy nagyon örül neki hogy majdnem találkoztunk... Természetesen én nem tudtam hogy ő is ott lesz, vagy egyáltalán ott lehet a rendezvényen, amíg nem írt róla.
Ez volt az egyetlen reakció a találkozást illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!