Társkeresőn ha megismerek valakit, van hogy az illető csak levelezni szeretne akár éveken keresztül is, de találkozni nem. Ha felvetem a találkozás témát, arra nem érkezik válasz. Miért lehet ez?
Társkeresőn elkezdek valakivel levelezni, levelezünk egy ideig (sosem szoktam az első időkben forszírozni a találkozás témát, mert úgy vagyok vele hogy "ismerjük meg egymást először"). Olyan van, akivel már évek óta tart a levelezés, ha a levélben a találkozás témát felvetem, akkor a viszontválasz mindig nagyon sokat késik és a találkozás témára semmiféle reakció nem érkezik, csak a többire, amit a levélben írtam. Ilyen módon azt ne ajánljátok hogy "talán kérdeznéd meg tőlük minthogy minket, ismeretleneket kérdezel, mi honnan tudnánk?".
Többször is belefutottam már ilyenbe és nem értem az okát. Az illető tudott szólni, amikor úgy alakult, hogy ráírt valaki társkeresőn és jelezte hogy most felfüggeszti a profilját, mert találkozik a sráccal és meglátja hogy mi a helyzet, ne haragudjak ezért. Megírtam neki, hogy mennyire tisztelem azért, mert ezt elmondta és nemcsak úgy szó nélkül eltűnt... Tehát ezt simán el tudta mondani, de a találkozás v. nem találkozás témára nem érkezik reakció... Kérdeztem azt is, hogy szeretne -e levelezni velem vagy inkább nem, erre az volt a reakció, hogy igen, persze hogy szeretne, nem szeretné, ha ez a "kapcsolat" megszakadna. Elvileg az illető nem talált senkit a társkeresőn és nem azért nem akar találkozni mert esetleg lenne valaki. Ebben biztos mondjuk nem lehetek...
Amikor ezt mondta, az kb. másfél éve volt és azelőtt már 9 hónapig tartott ez a levelezgetős "kapcsolat", azóta is tart, csak ahogy az idő múlik, egyre ritkábban ír levelet, akkor még három naponta, aztán hetente, aztán jóformán kéthavonta...
Érdekes, hogy írok egy hosszú levelet és a levélben írtak is egyre kevésbé vannak lereagálva.
" csak most nincs gép, telefon van, azon fárasztó és tanulni kell"
Aha. Ismerős szöveg. A végén benyögte, hogy nem tud velem találkozni, mert a férje megölné.
na, mondjuk én amatőr vagyok ilyen téren, azért nem vágtam le, de nem hittem volna, h más is benyeli ezt a szöveget. :D
hát meguntak, vagy nemtom, bár az az igazság, h nekem kellett volna megunni ezt az adott személyt, mert utólag leveleztem még vele, de olyan unalmas volt, h nem is értettem, h mi tetszett benne korábban. hát nemtom, h hogy lehettem ilyen vak, de az élet tanít majd még dolgokat biztosan, nem ez lesz az utolsó dolog, amivel megszívom az életben, szóval kell néhány pofon
25ös voltam. Lehet hülyeség, de szerintem érdemes lenne úgymond ultimátumot adni. Ha akar tőled valamit, akkor találkozzatok, ha nem, akkor maradjatok abban, hogy vagy megszakítjátok a levelezést, vagy maximum baráti alapon lesz majd. (Ez utóbbit úgy veszem ki, neked nem oké.)
Én sajnos olyan vagyok nőként, hogy nagyon nehezen megyek bele bármilyen személyes találkozóba netes ismeretség után, viszont képes vagyok mindenkivel beszélgetni a világhálón. De ha nem több mint egy barátság, akkor meg is mondom az illetőnek. (Ha ennek ellenére többet akar én meg nem, akkor sajnos a kapcsolat megszakítása csak a megoldás, viszont ezt is elfogadom.)
Lehet volt valami korábbi rossz tapasztalata ilyennel kapcsolatban, de ezzel nem téged kellene büntetnie.. Ha fontos vagy neki, akkor találkozzon, ha nem, ne húzza az idődet. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!