Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőn ha megismerek...

Társkeresőn ha megismerek valakit, van hogy az illető csak levelezni szeretne akár éveken keresztül is, de találkozni nem. Ha felvetem a találkozás témát, arra nem érkezik válasz. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Társkeresőn elkezdek valakivel levelezni, levelezünk egy ideig (sosem szoktam az első időkben forszírozni a találkozás témát, mert úgy vagyok vele hogy "ismerjük meg egymást először"). Olyan van, akivel már évek óta tart a levelezés, ha a levélben a találkozás témát felvetem, akkor a viszontválasz mindig nagyon sokat késik és a találkozás témára semmiféle reakció nem érkezik, csak a többire, amit a levélben írtam. Ilyen módon azt ne ajánljátok hogy "talán kérdeznéd meg tőlük minthogy minket, ismeretleneket kérdezel, mi honnan tudnánk?".

Többször is belefutottam már ilyenbe és nem értem az okát. Az illető tudott szólni, amikor úgy alakult, hogy ráírt valaki társkeresőn és jelezte hogy most felfüggeszti a profilját, mert találkozik a sráccal és meglátja hogy mi a helyzet, ne haragudjak ezért. Megírtam neki, hogy mennyire tisztelem azért, mert ezt elmondta és nemcsak úgy szó nélkül eltűnt... Tehát ezt simán el tudta mondani, de a találkozás v. nem találkozás témára nem érkezik reakció... Kérdeztem azt is, hogy szeretne -e levelezni velem vagy inkább nem, erre az volt a reakció, hogy igen, persze hogy szeretne, nem szeretné, ha ez a "kapcsolat" megszakadna. Elvileg az illető nem talált senkit a társkeresőn és nem azért nem akar találkozni mert esetleg lenne valaki. Ebben biztos mondjuk nem lehetek...

2015. jan. 4. 07:31
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lehetséges, csak akkor miért nem lehet megmondani hogy "személyes találkozó nélküli levelezést szeretnék csak".
2015. jan. 4. 08:35
 12/28 anonim ***** válasza:
Aki nem jön be neki (egyáltalán) a másik nemből, azzal nem fog éveken át levelezni, gondolom ahhoz vannak barátai.
2015. jan. 4. 08:37
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos anno én is belefutottam, hasonló bomlott elméjű egyénekbe. Jártam úgy, hogy hosszas vita után, megkértem, hogy fotózza le magát, küldött is képet.. A félhomályban gyakorlatilag egy olyan szörnyeteg volt, aminek köze nem volt a magáról előzőleg küldött képeknek. A megoldás az, hogy a neten az lehetsz, aki lenni akarsz. Esetleg próbál meg vele egy video chatet, de még az is kiderülhet, hogy még a neme sem az, amire számítanál. :D
2015. jan. 4. 08:39
 14/28 A kérdező kommentje:
Közös ismerősünk van, aki egyszer összefutott vele (futólag találkoztak csak pár percre évekkel ezelőtt), szóval a kép stimmel.
2015. jan. 4. 08:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Egyébként tudja rólam, hogy nekem nem számít a külső. :-)
2015. jan. 4. 08:45
 16/28 A kérdező kommentje:
Lányokra szerintem egyébként sem jellemző, hogy más képet tenne fel magáról.
2015. jan. 4. 08:50
 17/28 anonim ***** válasza:
Netes palinak jó vagy. (Keress valaki mást.)
2015. jan. 4. 09:33
 18/28 anonim ***** válasza:
81%-os korábbi: évekig is jól eshet egy csajnak, h van neten is egy barátja, mert minél többen vannak, annál jobban érzi királynak magát.
2015. jan. 4. 13:17
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet, attól, hogy x hetente ír egy levelet, ez nem jelent olyan nagy barátságot... Állítólag elfoglalt és amikor elkezdtek ritkulni a levelek akkor kérdeztem rá hogy nem szeretne levelezni vagy mi újság és mondta hogy de igen, nem szeretne ha ez a kapcsolat megszakadna, csak most nincs gép, telefon van, azon fárasztó és tanulni kell, munka is rengeteg.
2015. jan. 4. 13:39
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
ezt én sem értem, velem is csinálta ezt egy srác..mondjuk az nem társkeresőn volt, mi normális körülmények között ismerkedtünk meg..csak utána facen folytatódott a kommunikáció..Szerintem ezek az emberek nem normálisak..valami komoly problémájuk van önmagukkal, különben egyrészt találkozni akarnának veled, mert az a normális, h. ha még csak barátilag is érdekel vki, akkor személyesen akarok vele beszélgetni és nem neten..Én sme értem ezt, de tényleg ez egy tendencia. Ha meg nem érdekel vki, akkor meg az a tiszta, ha megmondom, h. bocs, de sosem fogsz úgy érdekelni és ne levelezzünk tovább..
2015. jan. 11. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!