Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak kb. hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. hány százaléka lehet sikertelen a nőknél és a nők hány százalék a lehet sikertől a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Nyilván pontos statisztikát erről nem tudunk mert még ilyen felmérés nem készült csak arra vagyok kíváncsi hogy ti mit gondotok milyen lehet ez az arány?
2018. márc. 16. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Újra statisztika órán érzem magam.
2018. márc. 16. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Attól is függ, hogy ki milyen emberként milyen emberről álmodik. Biztos vagyok benne, hogy lenne az a szint, ahol én ia kiskirály módjára válogathatnék. Sajnos egy kapcsolat szempontjából ennyire nekem nem mindegy.
2018. márc. 16. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít sikernek?

Szvsz az sem mindegy, hogy ki mennyit tesz a sikerért.

2018. márc. 16. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem közel egyforma. Legalábbis azt nem nevezném sikernek, hogy meg akarnak bäszni.
2018. márc. 16. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Férfiak: 70%

Nők: 30%

2018. márc. 16. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a sikeres? Hogy hányan akarnak megdugni, vagy hogy boldog párkapcsolatban élek? Van egy gyönyörű barátnőm, aki jelenleg elég szar házasságban él. Viszont 25 és 50 között rengeteg pasi nyomul rá. Akkor ő most sikeres? Vagy a volt osztálytársnőm, aki elég csúnyácska, sose vették észre a pasik, viszont van egy tök normális férje, akivel 12 éve boldogan él?
2018. márc. 16. 19:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Alapból a siker is mást jelent a két nemnél.

Sok férfit már az is kirobbantana a magányból, depresszióból, szomorúságból, ha szexelne egy nővel, vagy még jobb esetben állandó szexpartnert találna. Egy férfi sem sírta még el magát a világon, amikor egy neki tetsző csaj azt mondta neki, hogy ő csak szexet keres most.

A nők ellenben főleg kapcsolatra pályáznak. Nekik könnyű fa szt találni, szexet, csak azt nehéz hogy ki van mögötte, mennyire lehet benne akár csak annyira megbízni, hogy nem lép le néhány szex után.

A férfiaknak és a nőknek nem ugyanaz jelenti a sikert/sikertelenséget.

2018. márc. 16. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Pontos statisztikát kb. felesleges csinálni, mert rengetegen úgysem fogadnák el. Aki épp szembesülne, hogy nincs is annyira rossz helyzetben, mint aminek elpanaszolta magát, annál jönne a kognitív disszonancia és a szokásos érv: A statisztikák olyanok, amilyennek akarják őket.

Amúgy a férfiaknál több a sikertelen. Egy csomó nő ismerősöm úgy panaszkodik, hogy senkinek sem kell, hogy közben tinderen kapnak egy csomó matchet és randizna velük egy csomó pasi. Mindezt úgy, hogy lőnek magukról pár szelfit. A férfi ismerőseim amikor arról panaszkodnak, hogy senkinek sem kellenek, akkor tényleg nem kellenek senkinek annak ellenére, hogy jó pár dologgal próbálkoznak.

Plusz egy csomó nő ismerősöm panaszkodik, hogy olyan srácra hajtottak vagy olyan sráccal randiztak, akiről kiderült, hogy barátnője van. Szóval, van alapja annak a szövegnek, hogy a férfiak kis részét akarja a nők nagy része.

2018. márc. 16. 23:46
 9/11 anonim ***** válasza:

#7: "A nők ellenben főleg kapcsolatra pályáznak."

Sosem értettem ezt a dolgot. Valahogy a környezetemben pont annyi férfi akar komoly kapcsolatot, mint nő.

"Nekik könnyű fa szt találni, szexet, csak azt nehéz hogy ki van mögötte, mennyire lehet benne akár csak annyira megbízni, hogy nem lép le néhány szex után."

Igazából pofonegyszerű és a lelépős srácokra általában az embereket a környezetük 90%-a időben figyelmezteti. Inkább a rózsaszín ködön nehéz túllépni.

2018. márc. 16. 23:47
 10/11 anonim ***** válasza:

9:

Én is voltam lelépős srác és nagyon könnyű dolog más embereket megtéveszteni rózsaszín köd nélkül is. Nagyon se nem néztem ki, se nem viselkedtem lelépős srácként (amikor az voltam).

"Sosem értettem ezt a dolgot. Valahogy a környezetemben pont annyi férfi akar komoly kapcsolatot, mint nő."

Erre is megadtam a választ még az előzőben. A férfiak nem csak egy dolgot keresnek jellemzően. Alapvetően kereshetnek kapcsolatot, de keresés közben nem utasítanak vissza alkalmi szexet sem. Mondom: Egy férfi sem sírta még el magát, mert a nő azt mondta neki hogy ő (a nő) most csak szexet keres, kapcsolatot nem.

Egy férfi simán mondja azt fejben ismerkedéskor, amikor rájön: "Nem akarsz kapcsolatot, de szexet igen? Jó akkor legyen."

Egy nő nem nagyon. A lelépős csaj fogalma sem nagyon létezik

2018. márc. 17. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!