Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak kb. hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. hány százaléka lehet sikertelen a nőknél és a nők hány százalék a lehet sikertől a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Nyilván pontos statisztikát erről nem tudunk mert még ilyen felmérés nem készült csak arra vagyok kíváncsi hogy ti mit gondotok milyen lehet ez az arány?
2018. márc. 16. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10: "Én is voltam lelépős srác és nagyon könnyű dolog más embereket megtéveszteni rózsaszín köd nélkül is."

Akkor ne sértődjenek meg, ha az ilyen nőket szimplán butának tartják. Mert mindig azt láttam, hogy a környezet időben szólt és a rózsaszín köd miatt idealizálták túl az illetőt. Itt is naponta látni olyan kérdéseket, amiből egyértelműen lejön, hogy a srác félrelép vagy csak szexet akar. A kérdezők mégsem akarják ezt elhinni. Pedig nem is csinálják a dolgot ügyesen ezek a kérdésben szereplő srácok.

Az, hogy a férfiak szexelnek, nem egyenlő azzal, hogy nem akarnak komoly kapcsolatot. Egy csomó nő sem utasítja el az alkalmit, csak többet válogat. Ezért is látom úgy, hogy kb. egál a dolog.

Egy csomó nő panaszkodik, hogy mindent megadott a srácnak az ágyban, mégsem akartak tőlük kapcsolatot. És egy csomó nő szeretett bele a férfiba szex után. Szóval ezen a téren sem látom a különbséget.

Lelépős nőből valóban nincs túl sok. Rájuk inkább az egónövelő jelzőt használják.

2018. márc. 17. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!