Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kb. hány százaléka lehet sikertelen a nőknél és a nők hány százalék a lehet sikertől a férfiaknál?
#10: "Én is voltam lelépős srác és nagyon könnyű dolog más embereket megtéveszteni rózsaszín köd nélkül is."
Akkor ne sértődjenek meg, ha az ilyen nőket szimplán butának tartják. Mert mindig azt láttam, hogy a környezet időben szólt és a rózsaszín köd miatt idealizálták túl az illetőt. Itt is naponta látni olyan kérdéseket, amiből egyértelműen lejön, hogy a srác félrelép vagy csak szexet akar. A kérdezők mégsem akarják ezt elhinni. Pedig nem is csinálják a dolgot ügyesen ezek a kérdésben szereplő srácok.
Az, hogy a férfiak szexelnek, nem egyenlő azzal, hogy nem akarnak komoly kapcsolatot. Egy csomó nő sem utasítja el az alkalmit, csak többet válogat. Ezért is látom úgy, hogy kb. egál a dolog.
Egy csomó nő panaszkodik, hogy mindent megadott a srácnak az ágyban, mégsem akartak tőlük kapcsolatot. És egy csomó nő szeretett bele a férfiba szex után. Szóval ezen a téren sem látom a különbséget.
Lelépős nőből valóban nincs túl sok. Rájuk inkább az egónövelő jelzőt használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!