Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetek sikertelen?
Sziasztok!
21 évesen férfiként szomorúan konstatálom és amolyan érvágás nekem,hogy nem úgy megy a "csajozás" ahogy azt elképzeltem. Holott ismerek olyan személyt aki külsőleg és belsőleg is sokkal rosszabb adottságokat kapott az élettől mint jómagam. Mégis számtalan barátnője volt és jó pár most is többet akar tőle.Félre értések elkerülése végett ez nem nagyképűség csupán a tények. Mit csinálhatok rosszul? Jó , természetesen nem láttok bele a beszélgetéseimbe mégis úgy gondolom alapvető szabályok lehetnek amivel megkedveltethetem magam velük . Azt vettem észre nagyon kapkodok és siettetem a dolgokat (nem kell ARRA gondolni) . Sokszor történik az is ,hogy 1-2 napig teljesen jól eldumálunk a nővel aztán sohasem keres utána vagy vissza se ír. Ha esetleg vissza ír 1-2 szóban csak. Van jelenleg egy kiszemeltem és még nem írtam neki. Bizalmas ismerősön keresztül tudom ,hogy helyesnek tart (ami még nem egyenlő azzal ,hogy tetszem is neki). A történetet tovább nehezíti ,hogy exbarátnőm osztálytársa volt illetve még az ,hogy jelenleg külföldön dolgozom. Szerintetek a normál, érdeklődő, nem elsietős beszélgetés lenne a célra vezető? Bocs ha zavaros de megoldást szeretnék találni a sikertelenségemre. Előre is köszi aki válaszol
Te is fiúnak születtél gondolom.
El kell tudni fogadni.
Mindenki fiúnak születik.
Felnőtté válás egy folyamat.
Ez olyan, hogy vizet markolászva nem tudsz kivenni a tálból.
Ha ossze rakot a két tenyered, úgy már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!