Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt minden ember 250-300+ nettót keres, mikor ha átlagbért nyomok be ide (160-180 között), akkor mindenki csak röhög, hogy ezzel egy nő sem vesz majd komolyan?
Tőzsdézek, és minen kis köcsögöt kilóra megvennék aki itt vergődik.
Lol, alkalmazottak... :D Modernkori inasok... :D Erre nem vágnék vel... :D
#99: "Közöd nincs Budapesthez akkor. Valami álmodozó tanyasi gyerek vagy. :D"
Érdemes egyszer eljönnöd Budapestre, szép város, finom a sör, jók a kaják és szépek a lányok. :)
Kerestem neked példákat a számokra. :)
Sör:
Dreher Bak 259 Ft
Edelweiss 359 Ft
Leffe 499 Ft (Én ezt iszom, ha sört veszek, szóval pont talált az ár)
Duvel 699 Ft
Kasteel Tripel 720 Ft
2 főre kaja:
Babka Budapest: főétel 1500-4000 Ft, 2 főre kijön itallal, desszerttel 9e-ből
Borssó Bistro: főétel 4300-6900 Ft, drágább hely, itt csak a főételt lehet kihozni 9e-ből
Mosselen Belgian Beer Café: főétel 2000-6000 Ft, 2 főre könnyedén kijön 9e-ből egy finom sörrel.
(Hogy csak azokat a helyeket írjam, ahol nemrég jártam személyesen, hogy ne a "linkekben éljek" :D)
0.33-as ásványvíz:
Ezt valóban felüllőtték, inkább 80-150 Ft között van :) Bár automatából már láttam 200-ért is.
(Gondolom most az jön, hogy szar az ízlésem, a linkelt sörök felmosólevek, a linkelt éttermekben a kutyádnak nem adnál enni, stb. :D)
Budapesten születtem, te viszont egy álmodozó tanyasi vagy. 1 nap alatt sikerült ezeket az árakat találni?
Ahogy egy másik válaszoló is mondta, mi nem weboldalakban élünk amiket te linkelgetsz, hanem a valóságban. Bár még azt a mondatot sem értetted :D
#108: mint mondottam, ezek azok az éttermek, ahol az elmúlt ~2 hétben jártam, és azok a sörök, amiket inni szoktam. Szóval nekem úgy tűnik, hogy reálisak a numbeo számai, mivel innen indultunk ki. :)
Szóóóval... akkor mi a baj a numbeoval? :)
Az, hogy fals számok vannak rajta.
Kutyát nem érdekli a hazugság amit 1 nap alatt kiizadtál magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!