Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megtartani a reményt és ne égjen ki az ember párkeresésben?

Figyelt kérdés

Hol is lehetne kezdeni... 23 éves vagyok soha nem volt barátnőm, életemben egyszer sem mondta egy lány sem hogy szeretlek, egy csókot sem kaptam még.

Ez persze most nem is fontos, csak hogy legyen egy képetek milyen státuszban vagyok.

Szóval elkezdtem pár éve párt keresni, abban a hitben hogy létezik olyan nő, akivel jól tudom magam érezni.

Az elején erőteljesen képes voltam próbálkozni, de rengeteg csalódás után feladatam a próbálkozást.

Most úgy érzem hogy Nem létezik nő, akivel jól tudnám érezni magam.

De kérdőjeles az egész. Mi van ha létezhet? Nem vagyok képes már beismerni, hogy van ilyen eset. Nem próbálkozom soha, meg szerintem nem is fogok. A csalódások sokasága égett csak bele a memóriámban és érzem, hogy ez csak bővülne tovább.

De ha nem kezdeményezek, akkor soha nem lesz semmi sem. Mert mi van akkor ha egy nő is sok sebbel rendelkezik csak és ő sem?

De komolyan életemben is csak interneten voltam képes beszélgetni olyan nővel, akivel tudtam is.

Meg telefonban, de ő sem az én korosztályom volt.

De statisztikát néznék, amit nem akarok, akkor nagyon szörnyű a helyzet.

Mintha 100 lányból egyel tudnék beszélgetni. És akkor még ez az arány nem zárja ki továbbá, hogy valamikor vele is összekapjak vmin és otthagyjuk egymást.

Nem tudom az emberek hogy képesek "egymásra találni".

De úgy biztos nehéz lesz, hogy semmi hitem nincs ebben... De senki nem hinne a helyemben.

Mintha egy jó barátnő olyan lenne, mint egy álom. De már álmodni sem tudok róla... A valóságban sosem láttam hasonlót.

Na mindegy. Hogy kezdhetnék párt keresni újra, amikor úgy gondolom már az elején, hogy a következő megszólításom is csak 1,5 napi depressziót fog maga után vonni és jobb lett volna valami mást csinálni helyette?

Bocs, ha értelmetlen, amit írok, de zenét hallgatok és ki van kapcsolva az agyam. Nem ügyelek a fogalmazásmódra. Lazulok, sry. :)

2018. márc. 31. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
55%

Csinálsz valamit a munkán kívül? Túrázgatás, edzés vagy valamilyen közösségbe eljársz?

Mert ezek hozzásegítenének ahhoz hogy tudj közvetlenebb lenni a lányokkal.

2018. márc. 31. 20:49
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
62%

No, az, hogy ritka a neked tetsző nő, az talàn nem viszi előre a dolgaidat.

Viszont: nem szabad àltalànosítanod, eltàrolni a negatív tapasztalatokat.

Lègy nyitott, ès akad punci.

2018. márc. 31. 20:49
 3/3 anonim ***** válasza:

A baratom azt mondta, hogy neki mindig akkor lett baratnoje, amikor nem kereste, lemondott rola, hagyta az egeszet. Amikor eroltette sosem sikerult.

Tudom, hogy mennyire kiborito ezt hallgatni, szamtalanszor hallottad mar ezt a tanacsot. Ugy erzed ez a legostobabb tanacs, mert egyreszt nagyon vagysz mar ra, masreszt azt is erezheted hogy surget az ido, vegul pedig alapbol micsoda baromsag azt feltetelezni, hogy majd pont attol lesz baratnod, hogy nem teszel lepeseket?

Azt hiszem sejtem mit erzel. :) Es azt is tudom, hogy nem lehet akarattal nem akarni keresni. Ez a pont is csak ugy eljon, amikor tenyleg feladod. Viszont ez a feladas ne beletorodes, lemondas legyen fajdalmas sohajok kozepette, hanem egy buszke, akar dacos kisetalas a korabbi eletedbol. Innentol egy uj enkozpontu elet jon megfelelesi kenyszer nelkul. Azt teszed ami jol esik, minden pillanatban jol erzed magad es semmit nem bansz meg fuggetlenul az eredmenytol.

Na ez egy olyan tanacs, amit csak jo lelku embereknek szabad adni, mert ok nem fognak atmenni szemetkedesbe. Nem a pua mitoszos bunkosagrol beszelek, hanem hogy magad mogott hagyod a gorcsot es nem lesz tobbe depresszio.

Ez most kicsit bunko logika lesz, banton hangzik de jo szandekkal mondom: hiaba csajozol nem lesz csajod, depressziod viszont igen. Hagyd a csajozast a francba es legalabb a lelki egeszseged megmarad, nem fogod nyomorultul erezni magad az allando remenykedes-csalodas hullamvasuttol. Arra viszont tenyleg figyelj, hogy ne jarasd az agyad rossz dolgokon, ne noveszd magadban a haragot es az irigyseget, ne mergezd a lelked. Egyszeruen csak engedd el es elj szabadon. Lelegezz fel egy kicsit.

2018. márc. 31. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!