Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt az emberek hogy egy kövér ember kövér embert akar?
Nem tudom miért gondolják ezt az emberek egy kövér emberhez kövér ember való és egy kövér ember kövér emberhez is tud csak vonzódni.
Igen én egy elhízott férfi vagyok és van egy lány aki nagyon bejön de ő barátzónába tett.
Ez a barátnő Elhatározta hogy kerít nekem egy barátnőt ezért bemutatott egy barátnőjének érdekes módon ő is nagyon el van hízva. Ez szerintem baromi nagy sértés miért gondolja hogy attól hogy én kövér vagyok nekem is a kövér nők jönnek be, nem, nekem a vékony csinos lányok az esetekben
51 kilo vagyok es rohadt meglepo, de nem a kover fiuk jonbek be.
Pontosabban taszitanak.
Kèrlek, ne sèrtődj meg a vàlaszon, mert nem bàntàsnak szànom.
1. A vèkony làny, aki csinos ugyanúgy egy helyes, csinos fièrfit szeretne. (Vannak kivètelek, de èn a nagy àtlagra èrtem.)
2. Ha vki elhìzott az maga utàn von több feltètelezès: egeszsègtelen tàplàlkozàs, mozgàsszegèny èletmód. Ezt nem lehet vagy nehezen összeegyeztetni azzal, ha vki egeszsegesebben èl. (És most hiàba írjuk, h de mert majd az elhízott fèl megvàltozik balblabla ez kb 200 esetből 1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!