Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt az emberek hogy egy kövér ember
kövér embert akar?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért gondolják ezt az emberek egy kövér emberhez kövér ember való és egy kövér ember kövér emberhez is tud csak vonzódni.
Igen én egy elhízott férfi vagyok és van egy lány aki nagyon bejön de ő barátzónába tett.
Ez a barátnő Elhatározta hogy kerít nekem egy barátnőt ezért bemutatott egy barátnőjének érdekes módon ő is nagyon el van hízva. Ez szerintem baromi nagy sértés miért gondolja hogy attól hogy én kövér vagyok nekem is a kövér nők jönnek be, nem, nekem a vékony csinos lányok az esetekben
10. Nem azt gondoljuk hogy jár hanem egyszerűen ilyenekhez vonzódunk Függetlenül attól hogy mi hogy nézünk ki
2018. márc. 31. 09:52
12/30 anonim válasza:
Kèrdező, a vàlaszaidból lâtszik, h tènyleg èrtelmes vagy. Próbàlj vàtoztatni magadon ès hidd el lesz olyan pàrod akire vâgysz. Nem csak az fontos Te kihez vonzódsz, az is ki vonzódik hozzàd. Ahogy Te nem vonzódsz kövèr lànyhoz, hiàba humoros stb ahogy irod, h attól h vki kövèr lehet ilyen olyan amolyan, úgyanezt gondoljàk a vèkony lànyok rólad (a többsèg) ui: a baràtod rendes volt, mert nem hajszolt bele egy szàmodra eleve vesztes helyzetbe, a haragot amit most rà vetìtesz magad irànt èrzed. Ezt ne csinàd.
2018. márc. 31. 10:01
13/30 anonim válasza:
*csinàld (telefonrol vagyok)
2018. márc. 31. 10:01
14/30 anonim válasza:
"Ez szerintem baromi nagy sértés"
Hát, barátom, az is baromi nagy sértés a bemutatott kövér lánynak, hogy elvből kizárod, mert neked csinos vékony lányok jönnek be. Nem azért, mert nem illetek össze vagy nem tetszik a személyisége, hanem mert neked vékony nő JÁR.
Nincs kőbe vésve, hogy kövér csak kövérrel lehet együtt, de amilyen felszínes vagy, nekem mint kövér nőnek tuti nem kellenél, ha fogynál se! Ha már ennyire önérzeteskedünk...
Kicsit tedd helyre a dolgokat a fejedben, aztán pedig találd meg a helyed a világban.
2018. márc. 31. 10:04
15/30 anonim válasza:
"Nem azt gondoljuk hogy jár hanem egyszerűen ilyenekhez vonzódunk Függetlenül attól hogy mi hogy nézünk ki" - akkor az sem baj, ugye, ha a csinos, karcsú lányok is egyszerűen az "ilyen" normál testalkatú férfiakhoz vonzódnak? Függetlenül attól, hogy néznek ki.
2018. márc. 31. 10:05
16/30 anonim válasza:
Mindenki akarhat bármilyen társat, legfeljebb nem kap olyat. Én nem vagyok kövér, aktív életet élek, sportolok, táncolok, nem akarok kövér társat, akkor sem, ha a kövér férfiak makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy márpedig lehet csinos barátnőjük, legyen, de nem én leszek az. Egy kövér ember nem fogja velem tartani a tempót.
2018. márc. 31. 10:11
17/30 anonim válasza:
Akkor menj és keress csinos barátnőt. Sok sikert.
2018. márc. 31. 10:19
18/30 anonim válasza:
Őszintén szólva miért gondolt volna mást? Ha magadra igénytelen/lusta/tunya vagy, akkor valószínű, hogy egy szintén hasonló tulajdonsággal rendelkező nővel értenétek meg egymást. Én az ilyet el sem tudom képzelni másképp... Amíg az egyik zabálja a mekis kaját, a másik meg a salátát? Vagy ő elmegy futni, amíg te számítógépezel? Hétköznapokban ez hogy működhet?
2018. márc. 31. 10:23
19/30 A kérdező kommentje:
akkor az sem baj, ugye, ha a csinos, karcsú lányok is egyszerűen az "ilyen" normál testalkatú férfiakhoz vonzódnak? Függetlenül attól, hogy néznek ki.
Nyilván nem baj de nem az olyan nőkkel keressük egymást hanem olyannal akinek bejönnek a kövér férfiak. Nem tudom ismered azt a mondást hogy mindenkinek más az ízlése nem vagyunk egyformák mindenkinek más az esetei.
2018. márc. 31. 10:28
20/30 A kérdező kommentje:
18. Hát elég szűk látókörű lehet fiacskám hacsak mindig olyan kapcsolatokat veszel észre vagy látsz ahol teljesen azonos az értékrend és azonos a gondolkodás. Nem tudom de én csomó olyan párt ismerek ahol teljesen különbözőek a felek és valahogy mégis megtalálták egymást, tudod az élet nem olyan egyszerű mint amilyennek te elképzeled
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!