Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt az emberek hogy egy kövér ember kövér embert akar?
Nem tudom miért gondolják ezt az emberek egy kövér emberhez kövér ember való és egy kövér ember kövér emberhez is tud csak vonzódni.
Igen én egy elhízott férfi vagyok és van egy lány aki nagyon bejön de ő barátzónába tett.
Ez a barátnő Elhatározta hogy kerít nekem egy barátnőt ezért bemutatott egy barátnőjének érdekes módon ő is nagyon el van hízva. Ez szerintem baromi nagy sértés miért gondolja hogy attól hogy én kövér vagyok nekem is a kövér nők jönnek be, nem, nekem a vékony csinos lányok az esetekben
Na, és ha már ilyen okosnak hiszed magad, akkor biztos van is egy csinos fitt barátnőd, aki teljesen más felfogású, mint te, igaz? Ha valóban így működik a dolog, akkor neked igazán nem lehetnek társkeresési problémáid.
Figyelj, mindenkinek szíve joga eldönteni, milyen társ mellett érzi jól magát. Találj olyan csinos nőt, aki a kövér férfiakhoz vonzódik, és akkor a te problémád megoldva. De értsd meg az ismerősödet is, aki téged ismerve azt feltételezte, hogy egy szintén kövér nővel jobban összepasszolnál. Megjegyzem, én elhajtom azokat az ismerősöket, akik önkéntes kerítőt játszanak, talán neked sem ártana ezt alkalmazni. És meg kell értened azokat a nőket is, akik nem vonzódnak a kövér férfiakhoz, nem fognak ők sem megváltozni.
Ha meg sehogy nem tudsz olyan nőt találni, aki neked tetszene, akkor vagy változtass az ízléseden, vagy húzz el fogyókúrázni, sportolni, válts életmódot, de azzal nem lesz jobb, ha itt értetlenkedsz és nyafogsz és irigykedsz azokra, akiknek valamiért összejött.
Hát vannak kategóriák. Mindenki a saját típusához vonzódik.
Amiket te írsz hogy vannak csinos lányok kövér fiúkkal.. ott árról van szó hogy a làny aranyásó.
De te mutogatnád a hájas testedet egy szép, izmos lánynak?
Persze. Miért ne, volt már barátnőm mondom, aki vékony csinos volt, az önbizalom nagyon fontos, szerintem cuki a kis zsírpárnáim
Hát vannak kategóriák. Mindenki a saját típusához vonzódik.
Jézus atya úristen de egyszerű a gondolkodásod.....
Képmutató lennék ha azt mondanám tökéletes testem van, de dolgozom magamon, és még jócskán az elhízott kategória alatt vagyok pedig betegség is áll a dolgaim mögött. (de csinálom a diétát és a mozgást így karban tudom tartani a súlyom)
Viszont pont emiatt nem tudnám elképzelni, hogy egy extrém elhízott valaki legyen a párom. És nem elsősorban az esztétikum miatt.
Nyilván nem a kamu reklámokban hirdetett adoniszt kell elvárni, és egy két zsírpárna sem zavar, de amikor látok az utcán egy extrém elhízott embert (ilyen 100kg fölötti kategória) akkor nekem automatikusan az jut eszembe, hogy lusta és egészségtelen. (és tudom h vannak molett emberek, akik genetikailag olyanok és minden akaratuk ellenére sosem lesznek cérnavékonyak, de az olyanoknál azért látni a bőre feszülésén a zsíreloszlásán stb. hogy nem feltétlen csak az életmódjuk miatt ilyenek)
De igenis van az a kategória akik meg sem próbálnak tenni magukért, vagy változtatni az életmódjukon. (egészségtelen kajákat esznek, meg sem próbálnak mozogni, ha orvosi okai vannak akkor utánajárni stb.)
Egy átlagos életmódú lánynak ez pedig lehet zavaró, és nagy negatívum. (mert aki magáért nem tesz semmit,vajon mennyire lesz kitartó egy kapcsolatban. Az eltérő életmód is lehet zavaró stb...stb?)
Ezzel nem azt mondom, hogy feltétlen változni kell az elhízottaknak, mert mindenki maga dönt az életmódjáról. De akik hasonló életvitelt folytatnak azok valószínűleg nagyobb eséllyel megtalálják a közös hangot. Talán erre gondolt ez az ismerősöd is, hogy hasonló "kaliberű" csajnak ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!