Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes rossz ember vagyok, ha taszítanak a kövér férfiak?
Egyszerűen képtelen vagyok kövér/hájas/puhos testű férfihoz vonzódni. Nem kell kigyúrtnak lennie, de engem a (sajnos már átlagosnak mondható) sörpocak is taszít.
Természetesen a belső nagyon fontos, de ha a külső vonzalom nincs meg, akkor tuti, hogy nem lesz semmi a dologból.
Ha ezt őszintén leírom, kapom a beszólásokat, hogy tipikus felszínes hülye p.csa vagyok.... Szerintetek jogos?
21/n
Nem.
Csak azok szemébe akik dagadtak és azt vàrjàk,hogy a màsik gerjedjen ràjuk.
az ilyesmi számomra már taszító :/
persze, emberszámba veszek mindenkit, ez külsőtől független dolog :D itt most kapcsolatról/szexről volt szó.
3:
Én bevallom sokszor még a hétköznapi életben is kicsit lejjebb nézem azt, aki dagadt. Ha bebizonyítja valamivel, hogy rendes, normális ember, akkor ez elmúlik, de ez az első benyomásom akkor is. De elmondom miért. Mert az jut eszembe róla, hogyha még egy olyan alap dolgot, mint az egészsége (étkezés, testmozgás) sem tud normálisan kezelni és megoldani, akkor hogyan tudna az élet más egyéb területein is boldogulni?
Ja és kérlek ne gyertek azzal, hogy "Betegség miatt kövér", ami igaz a dagadtak kevesebb mint 5%-ára. Én most a maradék +95%-ról beszélek.
Felszínesnek felszínes, hogy rossz-e, azt nehéz ennyiből eldönteni.
Egyébként a nőknél nem az most a tendencia, hogy el kell fogadni a teltebb alkatúakat is ugyanolyannak, mint a vékonyakat? (Én mondjuk ezzel egyet tudok érteni.) Akkor eléggé visszás lenne, ha a férfiakra nem ugyanezt alkalmaznád.
nem
miért lennél az?
én se vonzódom a dagi csajokhoz,hiába is jó fej,,,,
nem vagy hülye p---csa:XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!