Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes rossz ember vagyok, ha taszítanak a kövér férfiak?
Egyszerűen képtelen vagyok kövér/hájas/puhos testű férfihoz vonzódni. Nem kell kigyúrtnak lennie, de engem a (sajnos már átlagosnak mondható) sörpocak is taszít.
Természetesen a belső nagyon fontos, de ha a külső vonzalom nincs meg, akkor tuti, hogy nem lesz semmi a dologból.
Ha ezt őszintén leírom, kapom a beszólásokat, hogy tipikus felszínes hülye p.csa vagyok.... Szerintetek jogos?
21/n
Emberileg sem kell elfogadni mindenkit, nem is lehet, és nagyon sokszor magyarázat sincs rá, - mondta egy pszichomókus.
Tapasztalom.
Párkapcsolathoz meg nyilván nem jó kezdés, ha látásra is taszító, de azért érhet még meglepetés.
Azt is tapasztaltam. :D
11:
Egy emberen a testesség, kövérség anélkül is látszódik, hogy felhúzná a pólóját, a hasát mutatva.
Az ember testalkata (nyak alatt) ruhán keresztül elárul mindent, amit tudni szeretnénk arról hogy ő most kövér-e vagy sem a mi fogalmaink szerint.
Amikor olvastam a kérdést, olyan igazán hájas férfira gondoltam, de, hogy egy olyantól undorodsz, amit a #6-os hozzászólásodban linkeltél... igen, felszínes, hülye p.csa vagy. Lehet lepontozni, mint a többieket.
Vagy úgy egyébként milyen válaszokat vársz?
Persze kérdező, ez alá ne add az igényeidet:
Azért azt is megnézném, hogy te hogy nézel ki.
16-17:
A 6-osban és a 16-osban lévő között is létezik átmenet.
Pont errôl beszéltem,a 6-oson lévô sràcon zsír van csak lötyi dagadt.
Ha a làny ad magàra és szép akkor joggal vàrja el a Lazar Angelov testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!