Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők akik eltekintenek a kötelező, kommersz triumvirátustól ha ismerkedésre kerül a sor?
Triumvirátus = {KÜLSŐ(magasság, izomzat, jóképűség), VAGYON(ház, autó, havi_jövedelem), BELSŐ(bunkóság, egoizmus, önzőség)}
^ Ezek ugyebár a sztenderdek a mai 18-28(+/- 3 év)-as korosztályban a nőknél. Olyan férfit még nem láttam akire mind a három feltétel hibátlanul teljesülne és ne lenne gyönyörű barátnője.
Ha te eltekintesz valamelyiktől a háromból, akkor hány kell legalább teljesüljön, hogy szóba állj egy férfivel akit férfinek is tekintesz ?
Őszinte válaszokat kérek!
", ha egy férfi elég bunkó és önző nem mernél vele így beszélni... "
Nem, az olyat még pofán is vágom. :) Ha elég messzire megy velem szemben.
Nem csak írom, képeltem már fel jó erősen férfit azért, mert bunkó volt velem.
Mit képzelsz, hogy én bárkinek nem merném megmondani, amit gondolok? :D
62: De hisz az előbb azt hangoztattad, hogy te azt írsz meg mondasz amit akarsz. Ha egy férfi ezt teszi akkor fizikailag bántalmazod ezek szerint ? Az igen. Tehát te visszaélsz azzal, hogy nőként megüthetsz büntetlenül egy férfit ?
(Egyébként erősen kétlem, hogy ekkora lenne a szád élőben is)
Pedig pont ekkora. :)
Miért kellene becsicskulnom bármilyen férfinak?
170 centi vagyok és 54 kiló. :D
És egy szóval nem mondtam, hogy nem üthet vissza. Felőlem üssön. Attól még, hogy fizikailag erősebb nálam, nem fogom automatikusan tisztelni még akkor is, ha egy buta, görény paraszt, sem elnézni a bunkóságot, gusztustalan viselkedést, és nem is lesz igaza.
67: Szokásos. --> Férfi kérdező rákérdez a fájó igazságra. --> Amikor kiderült, hogy a nőknek csak a külső és a vagyon számít, akkor elkezdtek vele orrba szájba személyeskednek vele.
Megkaptam hogy beteg állat vagyok és pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!