Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szemét vagyok? Nem kötelező a megcsalás?
Az utolsó mondat nem kérdő akar lenni ezt gondolom tudjátok.
Szóval 23 vagyok szingli jóképű pasas és van most egy kis ribim aki velem csalja a paliját. Amikor megismertem a csajt már egyből tudtam, hogy nekem ő kell. Nagyon szép, törékeny ártatlan félénk lány tudtam, hogy majd én elrontom :) Aztán gyanúm be is igazolódott, bár nagyon nehezen de beadta a derekát, persze végig hajtogatta, hogy ő sosem fogja nekem beadni a derekát mert szerelmes a barátjába és vele akarja leélni az életét stb. Szokásos. Aztán egyszer mikor feljött hozzám mert hát furcsa módon többször is feljött önszántából addig húztam míg már könyörgött érte hogy dugjam meg. Meg is kapja rendszeresen azóta is, utána egy negyed órás bőgő műsor következik, hogy "jaj én szeretem a barátomat, hogy tehettem ezt, soha többet nem akarlak látni". És kijön az egészből, hogy én vagyok a szemét (szép szóval) én vagyok a gonosz a k*csög stb... Nos nem kötelező széttenni nekem a lábát senkinek, nem kötelező megcsalni velem a kisfarkú barátját akit annyira szeret.
Igen nyomulok, igen rámenős vagyok de utasítottak már vissza nem kevesen. Ilyenkor miért azt kell hibáztatni akivel megcsalták a másikat? Oké nem vagyok szent de nem is akarok az lenni, engem is szivattak már meg és megfogadtam, hogy mostantól majd én fogok másokat szopatni :))
Volt már aki akkora pofont adott, hogy beleszédültem, az hogy valaki hűtlen nem az én hibám. Ez a csaj imád velem lenni engem épp az indít be hogy játsza az eszét, hogy őt aztán nem aztán a végén meg teljesen odavan. Ezért nincs barátnőm, nem lehet a nőkben megbízni :)
"Ezért nincs barátnőm, nem lehet a nőkben megbízni :)"
Ezért nincs barátom, nem lehet a férfiakban megbízni. :)
Pacsi kérdező!
"Az vagy,és nem tiszteled ezt a csajt sem,valószínű mást sem."
Mégis miért is kéne tisztelni a kiscsajt?
Egész pontosan mit is kéne tisztelnie?
"Ő csak simán naív volt,imponáltál neki,ezt használod ki,és hogy tudod irányítani."
Húú, de finoman meg lett ez fogalmazva... "naív" volt....hát persze, a kiscsaj csak úgy véletlenül ment fel egy másik pasi lakására, és ott aztán véletlen pont úgy botlott meg, hogy muffal elôre beleesett a kérdezô farkába... többször.
Ezt a cinkos szerecsenmosdatást. Ja, véletlenül se a kiscsj kegyen a hibás, mi? Azèrt legalább annyi gerinc maradjon már bennetek, hogy ennyire szánalmasan ne próbáljátok már elmaszatolni a felelôsséget.
A csaj nem volt naív, hiszen pontosan tudta, hogy a kérdezô mit akar, hisz az nem is csinált titkot belôle.
Persze, hogy imponált neki, hogy egy jóképû pasas hajt rá rendületlenül - pont ez a lényeg, hogy ennyi kellett a kiscsajnak, hogy rendszeresen megcsalja a barátját. Egy kis ego-bust, hogy királynônek érezze magát, és már helyben is vagyunk.
És pont az a másik lényeg, hogy itt sokan ezt mentô körülménynek próbálják meg beállítani, és próbálják szerecsenmosdatni a kiscsajt.
Bezzeg ha én férfiként csalnám meg a barátnômet, mert rám mászott egy csinos csaj, akkor én valahogy mégse lennék "szegény, naív, kihasznált ártatlan fiú", hanem egy "mocskos férfi disznó" lennék, meg menne az összes férfi ilyen gágogás.
Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!