Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg szemét vagyok? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szemét vagyok? Nem kötelező a megcsalás?

Figyelt kérdés

Az utolsó mondat nem kérdő akar lenni ezt gondolom tudjátok.

Szóval 23 vagyok szingli jóképű pasas és van most egy kis ribim aki velem csalja a paliját. Amikor megismertem a csajt már egyből tudtam, hogy nekem ő kell. Nagyon szép, törékeny ártatlan félénk lány tudtam, hogy majd én elrontom :) Aztán gyanúm be is igazolódott, bár nagyon nehezen de beadta a derekát, persze végig hajtogatta, hogy ő sosem fogja nekem beadni a derekát mert szerelmes a barátjába és vele akarja leélni az életét stb. Szokásos. Aztán egyszer mikor feljött hozzám mert hát furcsa módon többször is feljött önszántából addig húztam míg már könyörgött érte hogy dugjam meg. Meg is kapja rendszeresen azóta is, utána egy negyed órás bőgő műsor következik, hogy "jaj én szeretem a barátomat, hogy tehettem ezt, soha többet nem akarlak látni". És kijön az egészből, hogy én vagyok a szemét (szép szóval) én vagyok a gonosz a k*csög stb... Nos nem kötelező széttenni nekem a lábát senkinek, nem kötelező megcsalni velem a kisfarkú barátját akit annyira szeret.

Igen nyomulok, igen rámenős vagyok de utasítottak már vissza nem kevesen. Ilyenkor miért azt kell hibáztatni akivel megcsalták a másikat? Oké nem vagyok szent de nem is akarok az lenni, engem is szivattak már meg és megfogadtam, hogy mostantól majd én fogok másokat szopatni :))

Volt már aki akkora pofont adott, hogy beleszédültem, az hogy valaki hűtlen nem az én hibám. Ez a csaj imád velem lenni engem épp az indít be hogy játsza az eszét, hogy őt aztán nem aztán a végén meg teljesen odavan. Ezért nincs barátnőm, nem lehet a nőkben megbízni :)

2017. márc. 2. 23:38
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Húú, 70%os, te nagyon sötét vagy...
2017. márc. 5. 19:26
 42/47 anonim ***** válasza:
68% Neked ki osztott lapot? Nem hinném, hogy sötétebb lennék nálad. Sőt!
2017. márc. 5. 19:29
 43/47 anonim ***** válasza:
51%

Olvasd már vissza a 38as kommentedet, hátha másodjára képes leszel felfogni a kéddezô 39es válaszát...

Lehet a kédezôre mindenféle dolgokat mondani, de azért valami minimális színvonalat jó lenne fenntartani, mert ez így szánalmas...

2017. márc. 5. 19:40
 44/47 anonim ***** válasza:

Akkor is... ilyen hülye példát felhozni...

Lehet, hogy szánalmas vagyok viszont a kérdező még jobban!

2017. márc. 5. 19:48
 45/47 anonim ***** válasza:
85%
A csávó is szerelmes, vegyétek már észre. Itt szidja össze-vissza, közben pedig dicsekedik, hogy milyen bűbáj kislányra akadt :) Lehet eleinte dugásnak indult, de.... :D
2017. márc. 5. 21:15
 46/47 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem is az van amit utolsó írt! :)

Mindig van valami kifogása, hogy miért nem építi le a lányt, mint a fusi-diétázónak arra, hogy miért kell még egy kis csokikát még befalni... :D

De szerintem azért a kérdező sem akkora barom, mint amekkorának próbálja lefesteni magát. Sérült, átverték. Erre ő is bevette a yolo tablettát és elment zabhegyezőnek kukutyimba.

Nem úgy vettem ki, hogy elve debil volt, úgyhogy nagy valószínűséggel ez az életforma nem fog neki élete hátralévő részében megfelelni. Ahogy egy ügyes, okos ember sem akar élete végéig gyártósori munkás maradni, mert felőrli a monotonitás és az unalom. Előbb-utóbb neki is szüksége lesz a minőségi kapcsolatra, mert ez nem úgy működik, hogy elhatározza, hogy ő a moslékon él, és történik bármi beéri ennyivel. Ha mást nem legkésőbb akkor fogja érni a felismerés, amikor a korosztályában már mindenki szépen felépítette az életét és látja, hogy azért vannak, működő kapcsolatok is, boldog családi élettel. És az utolsó partiarc is inkább a feleségéhez megy haza, hogy tisztába tegye a csemetéjét.

Kár többet szapulni a kérdezőt. Ő gondolt magáról valamit, valami negatívat. Éltünk ilyet.

Viszont én pont nem abban látom a megoldást, hogy kívánunk neki még több csalódást.

Én inkább azt kívánom, hogy találd meg életed nőjét, akivel le tudod élni az életed! Akkor nem kell tovább ártanod másoknak a sérelmeid miatt! És megleled a békét! Peace Y

2017. márc. 5. 21:43
 47/47 anonim ***** válasza:
Persze, hogy az :D ne legyetek már ennyire naivak istenem! Facepalm
2017. márc. 12. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!