Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg szemét vagyok? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szemét vagyok? Nem kötelező a megcsalás?

Figyelt kérdés

Az utolsó mondat nem kérdő akar lenni ezt gondolom tudjátok.

Szóval 23 vagyok szingli jóképű pasas és van most egy kis ribim aki velem csalja a paliját. Amikor megismertem a csajt már egyből tudtam, hogy nekem ő kell. Nagyon szép, törékeny ártatlan félénk lány tudtam, hogy majd én elrontom :) Aztán gyanúm be is igazolódott, bár nagyon nehezen de beadta a derekát, persze végig hajtogatta, hogy ő sosem fogja nekem beadni a derekát mert szerelmes a barátjába és vele akarja leélni az életét stb. Szokásos. Aztán egyszer mikor feljött hozzám mert hát furcsa módon többször is feljött önszántából addig húztam míg már könyörgött érte hogy dugjam meg. Meg is kapja rendszeresen azóta is, utána egy negyed órás bőgő műsor következik, hogy "jaj én szeretem a barátomat, hogy tehettem ezt, soha többet nem akarlak látni". És kijön az egészből, hogy én vagyok a szemét (szép szóval) én vagyok a gonosz a k*csög stb... Nos nem kötelező széttenni nekem a lábát senkinek, nem kötelező megcsalni velem a kisfarkú barátját akit annyira szeret.

Igen nyomulok, igen rámenős vagyok de utasítottak már vissza nem kevesen. Ilyenkor miért azt kell hibáztatni akivel megcsalták a másikat? Oké nem vagyok szent de nem is akarok az lenni, engem is szivattak már meg és megfogadtam, hogy mostantól majd én fogok másokat szopatni :))

Volt már aki akkora pofont adott, hogy beleszédültem, az hogy valaki hűtlen nem az én hibám. Ez a csaj imád velem lenni engem épp az indít be hogy játsza az eszét, hogy őt aztán nem aztán a végén meg teljesen odavan. Ezért nincs barátnőm, nem lehet a nőkben megbízni :)

2017. márc. 2. 23:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kérdező...ha mindenki úgy állna hozzá a kapcsolatokhoz és az ellenkező nemhez, ahogy te, akkor a világon semmi szeretet, tisztelet, megbecsülés nem lenne.

Így még esélyt sem adsz a normális lányoknak. X év múlva pedig, amikor már öreg leszel és magányos, eszedbe fog jutni mennyire elcseszted az életed. Most még nem érdekel de amikor egyedül leszel és senkire nem számíthatsz...na majd akkor.

Egyszer valaki megbántott. És? Az élet megy tovább.

Nem látom abban a logikát amit művelsz.

Ilyen előélettel egy NORMÁLIS lány nem fog hinni neked és bízni benned. Abban is biztos vagyok, hogy szanaszét csalnád őket.

De a te életed. Úgy cseszed el ahogy akarod.

2017. márc. 4. 07:08
 32/47 anonim ***** válasza:
Most, hogy kihisztizted magad, fekudj le aludni kedves posztolo :D
2017. márc. 4. 21:23
 33/47 A kérdező kommentje:

Tegnap szerelmet vallott nekem nagyon durvan :D Szakitani akar a pasijaval, hogy mi egyutt lehessunk. Bevallom aranyos volt kozben olyan mint egy kislany.

Tudtam hogy ez lesz vagyis sejtettem azert a pasi is tudhat valamit szerintem. En mondtam am neki hogy ugye csak viccel. Tudja hogy en nem vagyok a komoly kapcsolatok hive. De csak mondta es mondta hogy probaljuk meg legalabb. Most mit lehet ezzel csinalni? Nem csapkodott meg veszekedett total oda van ertem. Lanyos zavaromba mondtam is neki, hogy meg kislany de majd egy par ev mulva biztos belemegyek majd (kizart). Fel orat csungott rajtam ezzel csak ugy tudtam lerazni hogy megigertem neki hogy elviszem egy "rendes" randira :DDD Ugyhogy holnap delutan megyek randizni vele :d

Latjatok nem vagyoj en olyan rossz am. Most is beadtam a derekam hogy a kiscsajnak jobb legyen. Persze nem azert mert ugy megfogott volna hanem mert sajnaltam csak.

2017. márc. 5. 14:46
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Rendes ember vagy, mert átvered és hazudozol neki? Ez a kérdés egy kamu, ha nem,a kkor ilyen féreg mint te vagy, nincs a földön....ha mégis,akkor én kérek elnézést.
2017. márc. 5. 15:08
 35/47 A kérdező kommentje:
Dehat most miert vagyok fereg de most komolyan???
2017. márc. 5. 15:32
 36/47 anonim ***** válasza:

Isten gyere le! -.-"

Mondjuk a csaj is hülye, hogy egy ekkora patkánnyal foglalkozik.

Én biztos nem könyörögnék egy pasinak se. :D Így megalázni magát. Te jó ég.

Eljön még az idő, hogy szerelmes leszel kérdező. És akkor remélem olyan nagyot koppansz, hogy egy életre megtanulod a leckét.

Én nem állok a csaj pártján mivel egy szajha, de amit te csinálsz az már nagyon a legalja.

Még szerencse,hogy mindenki azt kapja majd az élettől, amit érdemel. :D

2017. márc. 5. 15:49
 37/47 A kérdező kommentje:

Jaja megjött az igazságosztó :D

"Eljön még az idő, hogy szerelmes leszel kérdező. És akkor remélem olyan nagyot koppansz, hogy egy életre megtanulod a leckét" Már megtörtént nem is egyszer és megtanultam a leckét ;)))

Biztos én is azt kaptam akkor amit megérdemeltem, hogy feltétel nélkül szerettem valakit és mindent megtettem érte mert úgy szerettem. Ja nem mégse bocs nem azt kaptam. Sajnos az élet nem így működik ahogy azt te leírod :)

2017. márc. 5. 16:05
 38/47 anonim ***** válasza:
0%

Azért csesztek át mert az élet már előre tudta, hogy te a lelked mélyén egy nyomorult, érzéketlen "ember" vagy. ;)

Meg is érdemelted. Nyalogasd csak a sebeidet. Akaratgyenge selejt!

2017. márc. 5. 16:17
 39/47 A kérdező kommentje:
Az élet előre tudta? Te normális vagy? Akkor sz*pjon le. Biztos a rákos csecsemőkről is előre tudta az élet, hogy g*cik lesznek ezért kicsinálta őket inkább.
2017. márc. 5. 16:22
 40/47 anonim ***** válasza:
0%

Te normális vagy???

Hogy jönnek ide a rákos csecsemők?

Basszus ekkora lelketlen állat a Földön nincs még egy.

Gondolkozz már az agyaddal! Ha van olyanod.

Hányingerem van a magadfajtáktól.

Normális ember biztos nem beszél így ártatlan kisgyerekekről.

Mit tehetnek ők arról, hogy benned semmi érzelem nincs??

100%,hogy pszichopata vagy.

2017. márc. 5. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!