Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szemét vagyok? Nem kötelező a megcsalás?
Az utolsó mondat nem kérdő akar lenni ezt gondolom tudjátok.
Szóval 23 vagyok szingli jóképű pasas és van most egy kis ribim aki velem csalja a paliját. Amikor megismertem a csajt már egyből tudtam, hogy nekem ő kell. Nagyon szép, törékeny ártatlan félénk lány tudtam, hogy majd én elrontom :) Aztán gyanúm be is igazolódott, bár nagyon nehezen de beadta a derekát, persze végig hajtogatta, hogy ő sosem fogja nekem beadni a derekát mert szerelmes a barátjába és vele akarja leélni az életét stb. Szokásos. Aztán egyszer mikor feljött hozzám mert hát furcsa módon többször is feljött önszántából addig húztam míg már könyörgött érte hogy dugjam meg. Meg is kapja rendszeresen azóta is, utána egy negyed órás bőgő műsor következik, hogy "jaj én szeretem a barátomat, hogy tehettem ezt, soha többet nem akarlak látni". És kijön az egészből, hogy én vagyok a szemét (szép szóval) én vagyok a gonosz a k*csög stb... Nos nem kötelező széttenni nekem a lábát senkinek, nem kötelező megcsalni velem a kisfarkú barátját akit annyira szeret.
Igen nyomulok, igen rámenős vagyok de utasítottak már vissza nem kevesen. Ilyenkor miért azt kell hibáztatni akivel megcsalták a másikat? Oké nem vagyok szent de nem is akarok az lenni, engem is szivattak már meg és megfogadtam, hogy mostantól majd én fogok másokat szopatni :))
Volt már aki akkora pofont adott, hogy beleszédültem, az hogy valaki hűtlen nem az én hibám. Ez a csaj imád velem lenni engem épp az indít be hogy játsza az eszét, hogy őt aztán nem aztán a végén meg teljesen odavan. Ezért nincs barátnőm, nem lehet a nőkben megbízni :)
"könyörgött érte hogy dugjam meg"- aha biztos szép álom lehetett, amúgy ezeket hívják vágyteljesítő álmoknak.
Tényleg vannak ilyen faszik, de azok nem a gyakorin fognak dilemmázni, hogy kinek van igaza, és főleg nem tetézik azzal az álszent kijelentéssel, hogy nem bíznak a nőkben, mikor ők kezdenek ki mindenkivel. :D
Szerintem ez nem egy katasztrófa történet.
A lány naiv, nem tud védekezni az ilyen helyzetek ellen. Mindenki volt fiatal és naiv, még bevallottan a kérdező is. Egyszer mind kapunk pofont az élettől. Most a hölgy megkapta a kérdező személyében. Az eddigi életében nem kellett dillemáznia a vágy, a kapcsolatok mibenléte kérdéséről, csak követni a meseformulát: választ egy palit és boldogan él, még meg nem hal vele. De az élet nem ilyen egyszerű.
Lehet, hogy a párjával a kapcsolata tönkre megy. Biztos, hogy kérdező csak egy luknak látja, egész biztos, hogy a lány koppani fog. Valahogy, valamilyen módon. De szembesülhet olyan dolgokkal amikkel eddig nem. És tanulhat, fejlődhet vagy épp rájöhet a határaira.
Én úgy tudtam egy tökéletes kapcsolatba nincs helye másnak. És magam tapasztaltam, hogy egy teljesen jól működő kapcsolatban is lehet az ember szerelmes újra. Akkor szembesültem életemben ezzel és jó tanuló lecke volt. Tudom mit kell elkerülni, mit kell másképp kezelni. Azóta erősebb vagyok akaratba is.
Majd a lány is megtanul idővel védekezni az ilyen helyzetek ellen. Ha nem volt ilyenben része, akkor most biztos nem tud mit kezdeni magával. Nem érti sem magát, sem a helyzetet. Majd eljut arra a pontra, hogy végig gondolja a történteket és annyival bölcsebb, erősebb lesz. (vagy nem, mert valaki semmiből sem tanul :P)
En csak azt nem ertem, h miert teszel fel felesleges kerdest? A leirasod elso 2 sora az kb arrol szol, h mekkora asz csavo vagy. Utana meg, mint akit tenyleg zavar a dolog, felteszed a kerdest, h veled van-e a baj? Tulajdonkeppen azert irtad ki a kerdest, h mindenki megtudja, h milyen kiralynak tartod magad?
Amugy igen, ez 2 emberen mulik, tehat a csaj is hibas. Te abban vagy hibas, h ha latod, h ennyire akaratgyenge a csaj, es kikeszul minden egyes veled toltott ido utan, akkor miert vagy ilyen onzo allat, h nyomulsz? Lenne benned annyi, h hagyod es keresel mast - gondolom, nem kell tulsagosan sokaig keresni a kovetkezo lyukert.
Az is lejon az irasodbol, h egy igazi elszallt kis f@8kalap vagy. Az ilyen csavok szoktak beszopni 35 eves koruk utan, m rajonnek, h nem csak a sajat tukorkepukbol es a szexbol alla az elet...de nem lovom le a poent :)
Nem ertem egyesek mit nem ertenek. Csak kivancsisagbol megkerdezem hogy szerintetek ki a hibas es hat bocs de nem en vagyok. Aki meg engem szapul csak szimplan irigy ;) Vagy fel hogy lehet az o nojet varrom le :D
Es ha holnap teszem azt meghalok? Akkor az utolso percekbe biztos megbantam volna, hogy miert nem dugtam meg azt a csinos lanyt, miert voltam ilyen jofej hiszen ha velem megteszi massal is megtenne. Miert ne en jarjak jol? Itt ez a lenyeg, hogy en vagyoj rossznak beallitva pedig en csak probalkozom. Normalis kapcsolatba nem tudnek beleronditani amibe meg igen az nem normalis. A csaj bevallotta mar nekem hogy a csavojanak sokkal kisebb a farka mint az enyem es milyen izgato neki, hogy az enyem meg be se fer. Es erdekes mindig feljon hozzam nem fogok pisztolyt a kis fejehez. Utana meg csinalja a musort de engem kvara nem hat meg en atlatok ezeken a dolgokon, igy probalja ram haritani a felelosseget. Hat pedig az en felelossegem 1% az ove 99%.
Es igen pont ezert nincs baratnom, mert a korosztalyomba az osszes lany ilyen majdnem. En nem akarnek a srac helyebe lenni de voltam mar es koszi eleg volt. Hiaba almodoznek olyan norol aki szep okos kedves es meg huseges is mivel ilyen nem letezik, egyik sem birna ki 40-50 evet egy f@zzal a laba kozott higgyetek el. Ezt a csajt is elvezet alazni mert megerdemli. Azert lep felre mert jobban nezek ki es hosszabb a farkam, megis mit erdemel az ilyen? Raadasul latom h probal romantikazni belem van zugva, de megis hogy gondja hogy majd ezek utan en komolyan fogom venni? Szanalmas. Dehat az elet mar csak ilyen vagy te alazol meg masokat vagy teged alaznak nemde? :)
15-os valaszolo vagyok, es nem pasi, hanem no :) Ugyh az en nomet nehez lenne levarrnod :D
Amugy eleg durvan osztonleny lehetsz, ha teged az foglalkoztat, h a halaod elott igyekezz minel tobbet dugni. 23 eves letedre meg kicsit fejlodni kene agyilag. Persze, az embert hajtjak az osztonok, de azert az allatoknal is megvan a modja a "dugasnak"
Es tudod, majd megtanulod, h az elettol mind visszakapod azt, ahogyan elsz. Milyen statisztika alapjan allapitod te meg, h a nok nem birjak ki 40-50 evig 1 ferfival? Megkerdezted a vilag osszes nojet?...Jaaa, vagy csak a Te kis mikorkornyezetdbol ismersz kb 50 csajt, akik ilyenek? Baromira sajnallak, m be fogod szopni ezt a hozzaallast, ugyanis vannak nok, akiket lehet tisztelni es akik viszont tisztelnek es vannak nok, akik igenis kibirnak evtizedeket egy f@*szal, de annak olyannak is kell lennie. Az tok kiraly, h Te el vagy szallva magadtol, de ezek szerint magadban sem bizol annyira, h kepes legyel egy not evtizedekig lekotni.
Ugyanugy, ahogy a megcsalas is ket emberen mulik, ugy a huseg is ket emberen mulik. Ugyh, ha Te annyira bena vagy, h keptelen vagy megtartani egy not hosszutavon, akkor ne az egesz noi tarsadalmat vadold, m benned van a hiba baratocskam :D
Én is nőként írtam 6,10,11.,nem.pasi vagyok.Végül is igazad van,hülyéké a világ,nem kell gondolkodnod semmin csak élsz bele a nagy semmibe.0ész,0 gondolat.Mindenki azt ad amit tud a másiknak.Neked ezek szerint csak valami nagyobb farok jutott.Az is valami.
"Dehát az elet mar csak ilyen vagy te alazol meg masokat vagy teged alaznak nemde? :)"
Majd megtudod milyen az amikor Téged aláznak.Ha nem volt meg részed venne majd fogod,ez nem jókívánság,ez így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!