Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg szemét vagyok? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szemét vagyok? Nem kötelező a megcsalás?

Figyelt kérdés

Az utolsó mondat nem kérdő akar lenni ezt gondolom tudjátok.

Szóval 23 vagyok szingli jóképű pasas és van most egy kis ribim aki velem csalja a paliját. Amikor megismertem a csajt már egyből tudtam, hogy nekem ő kell. Nagyon szép, törékeny ártatlan félénk lány tudtam, hogy majd én elrontom :) Aztán gyanúm be is igazolódott, bár nagyon nehezen de beadta a derekát, persze végig hajtogatta, hogy ő sosem fogja nekem beadni a derekát mert szerelmes a barátjába és vele akarja leélni az életét stb. Szokásos. Aztán egyszer mikor feljött hozzám mert hát furcsa módon többször is feljött önszántából addig húztam míg már könyörgött érte hogy dugjam meg. Meg is kapja rendszeresen azóta is, utána egy negyed órás bőgő műsor következik, hogy "jaj én szeretem a barátomat, hogy tehettem ezt, soha többet nem akarlak látni". És kijön az egészből, hogy én vagyok a szemét (szép szóval) én vagyok a gonosz a k*csög stb... Nos nem kötelező széttenni nekem a lábát senkinek, nem kötelező megcsalni velem a kisfarkú barátját akit annyira szeret.

Igen nyomulok, igen rámenős vagyok de utasítottak már vissza nem kevesen. Ilyenkor miért azt kell hibáztatni akivel megcsalták a másikat? Oké nem vagyok szent de nem is akarok az lenni, engem is szivattak már meg és megfogadtam, hogy mostantól majd én fogok másokat szopatni :))

Volt már aki akkora pofont adott, hogy beleszédültem, az hogy valaki hűtlen nem az én hibám. Ez a csaj imád velem lenni engem épp az indít be hogy játsza az eszét, hogy őt aztán nem aztán a végén meg teljesen odavan. Ezért nincs barátnőm, nem lehet a nőkben megbízni :)

2017. márc. 2. 23:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen dzsungeltörvények között élsz, kedves Kérdező, de nekem eddig ment az életem anélkül is, hogy alázok vagy engem aláztak volna. Sajnálom, ha valami rossz történt veled korábban, és emiatt megtört az önbizalmad, de ez semmire se megoldás, és előbb-utóbb erre neked is rá kell jönnöd. Fájdalmat okozni valakinek, csak mert megteheted, túl hosszú munka és nem olyan jó buli, mint amilyennek tűnik. A csaj is hibás a dologban maximálisan, de ez még nem ment fel téged emberileg az összes többi dologtól, amit leművelsz.
2017. márc. 3. 14:10
 22/47 anonim ***** válasza:
89%
Erősen nárcisztikus jegyeket mutatsz.
2017. márc. 3. 14:21
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, téged jól állcsúcson kéne térdelni. De úgy, hogy összesz*rd magad! Feltéve persze, ha nem kamu az ún. "kérdés".
2017. márc. 3. 18:42
 24/47 anonim ***** válasza:

Hogy ki a hibás? A kapcsolat szempontjából a lányka valóban hibásabb, de ő egy naiv buta kislány aki szerelmes beléd, te pedig egy emberi hulladék vagy. Ő még megkomolyodhat, ráébredhet dolgokra, de te menthetetlen vagy.

Az én világomban sok alázás van. Játékból és menekülő szóval. Sosem bántanánk meg egymást, és a hálószobán kívül sosem hívtak ri bancnak. Igaz, én hűséges vagyok, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy te ezt a lányt nem alázod hanem kihasználod és lenézed, emberként nem tiszteled. Számomra te vagy az emberi természet legalja.

Azt írod, utasítottak már vissza nem is kevesen, még pofont is kaptál, majd azt hogy a nőkben nem lehet megbízni. Bizony sokan elutasítottak téged, tehát simán meg lehet bízni a nőkben. Benned viszont nem, mert egy féreg vagy :-)

2017. márc. 3. 19:15
 25/47 anonim ***** válasza:
Rühellem az ilyen patkányg*ciket, mint te!
2017. márc. 3. 19:23
 26/47 A kérdező kommentje:

"Hogy ki a hibás? A kapcsolat szempontjából a lányka valóban hibásabb, de ő egy naiv buta kislány aki szerelmes beléd, te pedig egy emberi hulladék vagy. Ő még megkomolyodhat, ráébredhet dolgokra, de te menthetetlen vagy"

Amikor én voltam szerelmes sem érdekelte a másikat különösebben :) Milyen érdekes, hogy ugyan az a személy vagyok külsőre és mégis amikor gyengéd érzelmeim voltak és szerettem volna szeretni vagy hogy engem szeressenek viszont akkor nem kellettem. Ha pedig csak magamnak akarok jót és nem foglalkozok a másik érzelmeivel nem vagyok odaadó, kedves, jólelkű hoppá hoppá máris azt csinálok a csajjal amit akarok. Ez a kis szutyok is tuti kikosarazott volna ha tegyük fel én lettem volna belé szerelmes máris felült volna a magas lóra és játszotta volna a királylányt. Így én járok jól mert izgat, hogy alázhatom és oda van értem. Majd pont hülye lennék mégegyszer megbízni egy nőben vagy normális értelmes lényként tekinteni rájuk. Én nem cikkekbe olvastam vagy gyakorin én tapasztaltam, hogy ha megnyitod valakinek a szíved és törődni akarsz a másikkal meg szeretni akkor csak rosszul járhatsz mert kihasználnak majd. Ezek után én mint értelmes normális ember felfogtam, hogy így csak magamnak ártok ezért felesleges szeretgetnem őket. Van egy kiskutyám őt szeretem és kész, ő legalább viszont szeret. Ez a kiscsaj meg szintén kutya csak ő arra jó, hogy ba*sszam amikor akarom :) Megérdemli higgyétek el. Azon is gondolkodtam, hogy lebuktatom de mondom ezzel csak a pasijával csesznék ki szóval van szivem és nem tettem meg.

2017. márc. 3. 19:30
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egy nagyon olcsó kifogásnak tartom részedről. Mást is megaláztak, elhagytak, kisemmiztek még sem vált szörnyeteggé. Sokan szívtak, szívtunk. Ja hogy mást vártál az élettől és nem azt kaptad? Hogy nem úgy alakult a szerelmi életed ahogy a romantikus filmekben? Feltételezem a többségnek hasonlóan alakult. Ezeket a megpróbáltatásokat, leckéket nem azért kapjuk, hogy kiforduljunk magunkból, hanem, hogy épp ezek ellenére emberek tudjunk maradni, rombolás nélkül. Legközelebb tanulva a hibáinkból ne üljünk fel a látszatnak, húzzuk meg a határainkat megőrizve emberi méltóságunkat körültekintően válasszuk meg a jövendőbeli párunkat. Így is lehet(ne).

Szerintem neked egyszerűen siker élményt ad más nőjét d.gni, megalázni (bár ezt konkrétan nem fejtetted ki) erre gerjedsz. Aztán, hogy mivel ideologizálod vagy magyarázod az teljesen más kérdés. A lelki v testi szadizmus kiélésének vágyára önmagában ez nem ad felmentést sem magyarázatot, nem hiszek benne.

2017. márc. 3. 21:02
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
áááá,biztos nem vagyok normális,de engem ez a sztori teljesen beindított!Tuti jó vagy az ágyban,pedig kis kölyök vagy még!
2017. márc. 3. 22:53
 29/47 A kérdező kommentje:
Hát rám még nem volt panasz. Attól hogy fiatal vagyok még lehetek nagyon jó :) És engem is beindít a dolog azért mesélem el.
2017. márc. 3. 23:29
 30/47 Költőnő? ***** válasza:
76%
Kiegészítő: mérhetetlenül szánalmas is.
2017. márc. 4. 06:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!