Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szívassam meg a párom aki megcsalt?
"mostam főztem takarítottam, vasaltam rá munkám után. "
= te egy cseléd voltál
Ne süllyedj le a szívatás szintjére, magadat minősíted majd ezzel. Ennek mi értelme úgy őszintén?
Érett felnőtt ember vagy, vagy egy éretlen kislány?
a bosszú éhes nők...
én egy ilyen gyökér csávóra többet nem áldoznék, max említsd meg neki, hogy feldobod a cégét, már attól nem fog tudni nyugodtan aludni...
hülyeség erre még időt pazarolni...
24F
Szerintem felesleges, ezzel már úgy sem oldasz meg semmit.
Sajnállak egyébként, sose értettem, miért kell ilyet tenni, ha valakinek végre összejött egy normális kapcsolat, főleg, ha ennyire figyelmes voltál vele.
Ötletet sajnos nem tudok adni, de ha minden áron a bosszúra vágysz, nagyon figyelj, hogy ne kövess el szabálysértést.
Inkább mondd el és hagyd ott.
Max egy kis hashajtó a fogkrémébe.
Úgy, hogy leszarod!!!!!!!!!
Nagyon ráérsz...
Az emberek többsége az ilyen szívatások után általában rosszabbul érzi magát mint jobban.
Szóval nem, hogy nincs értelme, de csak magadat mérgeznéd vele eredményképpen pedig csak rosszabb lenne utána mint jobb. Tapasztalat.
Menny el rúgj be párszor, sírd ki magad, aztán lépj tovább. Ne hagyd, hogy az egód mérgezze az életedet, mert ha belegondolsz és egy kicsit másképp nézed a dolgokat hatalmas szerencséd volt, hogy nem gyerek után történt mindez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!