Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan szívassam meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyuszika85 kérdése:

Hogyan szívassam meg a párom aki megcsalt?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyok együtt a párommal. Egy év után össze költöztünk,majd rá egy évre be is jelentett a lakásába mondván annyira komoly a kapcsolatunk. Gyereket esküvőt terveztünk. Párként viselkedtünk, mostam főztem takarítottam, vasaltam rá munkám után. Ott álltam mögötte mindenben és segítettem. Csicskája voltam az utóbbi időben és csak hitegetett a remek családi képpel.Pár napja lebukott,hogy megcsalt ,de nem szóltam neki,hogy tudok róla.Kiköltözni nem nagyon tudok,pedig azt fogok majd. De előtte jól megfingatom azzal,hogy fenyomom a cégét,ki foglalkozik ilyen dolgokkal?ha már igy kihasznált és kvázi rajtam is kereskedett,kiszolgáltam akkor fizessen, nekem mindegy hova csak jó sok pénzébe kerüljön mind ez. Ötletek kellenek hogyan tudom legálisan megfingatni! előre is köszönöm.

2017. márc. 1. 21:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
61%

"mostam főztem takarítottam, vasaltam rá munkám után. "

= te egy cseléd voltál

Ne süllyedj le a szívatás szintjére, magadat minősíted majd ezzel. Ennek mi értelme úgy őszintén?

Érett felnőtt ember vagy, vagy egy éretlen kislány?

2017. márc. 1. 21:13
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

a bosszú éhes nők...

én egy ilyen gyökér csávóra többet nem áldoznék, max említsd meg neki, hogy feldobod a cégét, már attól nem fog tudni nyugodtan aludni...

hülyeség erre még időt pazarolni...

24F

2017. márc. 1. 21:13
 3/24 anonim ***** válasza:
70%
Ha annyira meg akarod szívatni, mint amennyire ő tette veled, az azt jelenti, hogy pont egy szinten álltok. Azaz megérdemlitek egymást :) sok boldogságot!
2017. márc. 1. 21:15
 4/24 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem felesleges, ezzel már úgy sem oldasz meg semmit.

Sajnállak egyébként, sose értettem, miért kell ilyet tenni, ha valakinek végre összejött egy normális kapcsolat, főleg, ha ennyire figyelmes voltál vele.

Ötletet sajnos nem tudok adni, de ha minden áron a bosszúra vágysz, nagyon figyelj, hogy ne kövess el szabálysértést.

2017. márc. 1. 21:17
 5/24 opened paradise ***** válasza:
81%

Inkább mondd el és hagyd ott.

Max egy kis hashajtó a fogkrémébe.

2017. márc. 1. 21:50
 6/24 anonim ***** válasza:
72%
Ha kibaxol vele, akkor egy gusztustalan nő leszel, szerintem épp elég lenne annyi hogy szó nélkül lelépnél,hidd el..
2017. márc. 1. 21:55
 7/24 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy leszarod!!!!!!!!!

Nagyon ráérsz...

2017. márc. 1. 21:56
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége az ilyen szívatások után általában rosszabbul érzi magát mint jobban.

Szóval nem, hogy nincs értelme, de csak magadat mérgeznéd vele eredményképpen pedig csak rosszabb lenne utána mint jobb. Tapasztalat.

Menny el rúgj be párszor, sírd ki magad, aztán lépj tovább. Ne hagyd, hogy az egód mérgezze az életedet, mert ha belegondolsz és egy kicsit másképp nézed a dolgokat hatalmas szerencséd volt, hogy nem gyerek után történt mindez.

2017. márc. 1. 22:03
 9/24 anonim ***** válasza:
61%
De könnyű nektek akik még nem vagytok ebbe a helyzetbe, vagy nem is voltatok talán, és lebeszélitek a kérdezőt a bosszúról. Velem sem történt még ilyen, de a gondolattól is felmegy a vérnyomásom, az ilyen patkányokkal csináld azt amit akarsz kérdező, ami még épp nem okoz lelkiismeret furdalást.
2017. márc. 1. 22:11
 10/24 A kérdező kommentje:
Cukik vagytok de fölösleges a lebeszélés. Ez egy patkány . Ha ötletet nem tudtok adni akkor hagyjuk . Köszike.
2017. márc. 1. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!