Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szívassam meg a párom aki megcsalt?
Ha felesleges a lebeszeles minek vársz bármiféle választ vagy tanácsot? Te mar eltervezted ezt magadban.
Szánalmas vagy mar bocs. Ovodaskent viselkedsz. En ott hagynám a fenébe nemhogy még a cégére időt pazaroljak...
Te egy vicc vagy kérdező...
Nem védeni akarom a párodat, de egyik nap a brokija verdesi a manduládat, másik nap pedig megpróbálod minél jobban megszivatni? Emberileg nulla vagy
Minek mostàl fôztél rà? Fegyvert nyomott a fejedhez hogy csinàld?...önként vàllaltad, lehet àm nemet is mondani.
És sztem bosszuld meg, de ne céggel...hanem ugyan úgy érzelmi alapon
Te jó ég, kérdező, miért akarsz rá még energiát pazarolni? Te mondtad, hogy patkány, nem érdemli meg, hogy ilyen kicsinyes légy miatta.
Vagy válassz még normális megoldást. Szorítsd sarokba a megcsalással, hogy neki kelljen bevallani, esetleg buktasd le, mikor legközelebb megteszi. Ez is épp elég lenne.
Nincs szükség bosszúra.
Az élet megoldja majd, vagy előbb vagy utóbb.:D
Ja, és é is voltam ilyen helyzetben. Kellett pár év, de visszakapta a sorstól. :D
Mint írtam, nem a kant akarom védeni, ő semmivel sem jobb.
Még sosem voltam ilyen helyzetben, az első nagy "szerelmem" gabalyodott össze valakivel egy buliban, de csak szakítás után évekkel mondta el, legyintettem az egészre.
A #19-es válaszoló bosszúja még rendben van, de én alapból nem vagyok bosszúálló típus, annál sokkal pozitívabb személyiség vagyok hogy energiát pazaroljak az ilyenekre.
Tehát ha megdugatod az apjával magad ám legyen, de ilyen kicsinyes dolgok hogy a céget nyomod fel, meg összekarcolod a kocsit, stb. Vicc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!