Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan szívassam meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyuszika85 kérdése:

Hogyan szívassam meg a párom aki megcsalt?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyok együtt a párommal. Egy év után össze költöztünk,majd rá egy évre be is jelentett a lakásába mondván annyira komoly a kapcsolatunk. Gyereket esküvőt terveztünk. Párként viselkedtünk, mostam főztem takarítottam, vasaltam rá munkám után. Ott álltam mögötte mindenben és segítettem. Csicskája voltam az utóbbi időben és csak hitegetett a remek családi képpel.Pár napja lebukott,hogy megcsalt ,de nem szóltam neki,hogy tudok róla.Kiköltözni nem nagyon tudok,pedig azt fogok majd. De előtte jól megfingatom azzal,hogy fenyomom a cégét,ki foglalkozik ilyen dolgokkal?ha már igy kihasznált és kvázi rajtam is kereskedett,kiszolgáltam akkor fizessen, nekem mindegy hova csak jó sok pénzébe kerüljön mind ez. Ötletek kellenek hogyan tudom legálisan megfingatni! előre is köszönöm.

2017. márc. 1. 21:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

Ha felesleges a lebeszeles minek vársz bármiféle választ vagy tanácsot? Te mar eltervezted ezt magadban.

Szánalmas vagy mar bocs. Ovodaskent viselkedsz. En ott hagynám a fenébe nemhogy még a cégére időt pazaroljak...

2017. márc. 1. 22:57
 12/24 anonim ***** válasza:
35%
Én csak azért nem tenném meg ezt, mert elég jelentős anyagi kárt fogsz neki okozni, erre pedig képes és ő is bosszút áll valahogy rajtad. Nem fogja érdekelni, hogy már amúgy is megcsalt.
2017. márc. 1. 22:59
 13/24 Beviz Elek ***** válasza:
9%

Te egy vicc vagy kérdező...

Nem védeni akarom a párodat, de egyik nap a brokija verdesi a manduládat, másik nap pedig megpróbálod minél jobban megszivatni? Emberileg nulla vagy

2017. márc. 2. 00:02
 14/24 Missi_Key ***** válasza:

Minek mostàl fôztél rà? Fegyvert nyomott a fejedhez hogy csinàld?...önként vàllaltad, lehet àm nemet is mondani.

És sztem bosszuld meg, de ne céggel...hanem ugyan úgy érzelmi alapon

2017. márc. 2. 03:47
 15/24 anonim ***** válasza:

Te jó ég, kérdező, miért akarsz rá még energiát pazarolni? Te mondtad, hogy patkány, nem érdemli meg, hogy ilyen kicsinyes légy miatta.

Vagy válassz még normális megoldást. Szorítsd sarokba a megcsalással, hogy neki kelljen bevallani, esetleg buktasd le, mikor legközelebb megteszi. Ez is épp elég lenne.

2017. márc. 2. 05:56
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
13# én is hülyeségnek tartom ezt a bosszúállósdit higgadtan józan ésszel. Te képzel már kicsit magad a kérdező helyébe...igen lehet, hogy egyik nap a kérdező manduláját verdeste a pasi brokija,de másik nap meg másét... ő milyen emberileg? Valóban ha ilyen kicsinyes bosszút áll akkor ő sem különb, de aláztak már meg, bántottak meg már ennyire?
2017. márc. 2. 08:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is megcsalnám. Lehetőleg a legjobb haverjával. :D Vagy haverjaival.
2017. márc. 2. 09:14
 18/24 anonim ***** válasza:
56%

Nincs szükség bosszúra.

Az élet megoldja majd, vagy előbb vagy utóbb.:D

Ja, és é is voltam ilyen helyzetben. Kellett pár év, de visszakapta a sorstól. :D

2017. márc. 2. 10:26
 19/24 anonim ***** válasza:
59%
Engem is csaltak mar meg, szinten komoly, tobb eves kapcsolat,mint a tied, nala is ment felem a hitegetes, hogy mennyire szeret meg el akar jegyezni stb. Megtudtam teljesen veletlenul(tehat nem kutakodtam, almomban sem gondoltam volna, hogy megcsal, maximalisan biztam benne), nyilvan egy vilag omlott ossze bennem, szinte fizikai fajdalmat ereztem, rettenetes volt. Kamu indokkal azonnal leutaztam a szuleimhez videkre, hogy kicsit kulon legyek tole,mert ha akkor par napig vele maradok biztosan nem tudtam volna eltitkolni, hogy tudom. Hogy alltam bosszut,miutan hazamentem? Volt egy kozeli baratja, aki sokat jart nalunk, en is osszebaratkoztam vele. Par honappal azelott, hogy kiderult a megcsalas, egy buli alkalmaval ez a haver reszeg volt es konkretan szerelmet vallott, Termeszetesen akkor visszautasitottam, kesobb megbeszeltuk, es bocsanatot kert, hogy ezt mondta, felejtsuk el, nem akart bekavarni. Gondolkodtam azon pedig, hogy elmondom a mar exparomnak, de mivel normalisan kezelte a szitut, nem nyomult utana, bocsanatot kert, ezert annyiban hagytam,nem akartam kozte es az egyik legjobb haverja kozott konfliktust okozni. Miutan lehiggadtam annyira, hogy tudjak szinlelni, hazamentem, es extrakedves,extranormalis voltam az exemmel. Ra par napra,mikor delutanos volt, athivtam ezt a havert, hogy jojjon at hozzank, azt hazudtam, hogy a volt pasim is ott van. Atjott es en elegge kirittyentve vartam ra. Neki azt mondtam, hogy elutazott par napra munkaugyben varatlanul, tehat csak kettecsken fogunk iszogatni. Nem kellett sok, hogy elcsabitsam...innen nem nehez kitalalni, hogy a tetu exem, konkretan rank nyitott szex kozben. Termeszetesen volt ordibalas a reszerol, majdnem sirt, akkora sokkot kapott, majd amikor szembesitettem vele, hogy tudom, hogy hetek ota csal, eloszor mentegetozott, majd mikor latta, hogy eselytelen, elviharzott. Termeszetesen ezutan azonnal osszecuccoltam es elkoltoztem. O utana meg honapokig hivogatott,hogy kezdjuk ujra,meg ongyilkossaggal fenyegetozott,de mikor mondtam neki egyszer, hogy tegye nyugodtan, ha ettol jobb lesz, hajra, rajott, hogy soha nem kaphat mar vissza, akkor abbahagyta.Neha meg irogat, de nem erdekel. A ceges dolgot en azert nem mernem megcsinalni,mert felnek, hogy akkor o is tenne valami ehhez hasonlot. Aki meg ilyenekkel jon,hogy a bosszu nem segit, hat ez nem igaz. Olyan elegtetelt ereztem akkor,ami segitett abban, hogy utana konyyebben dolgozzam fel ezt a helyzetet.
2017. márc. 2. 11:44
 20/24 Beviz Elek ***** válasza:
53%

Mint írtam, nem a kant akarom védeni, ő semmivel sem jobb.

Még sosem voltam ilyen helyzetben, az első nagy "szerelmem" gabalyodott össze valakivel egy buliban, de csak szakítás után évekkel mondta el, legyintettem az egészre.

A #19-es válaszoló bosszúja még rendben van, de én alapból nem vagyok bosszúálló típus, annál sokkal pozitívabb személyiség vagyok hogy energiát pazaroljak az ilyenekre.

Tehát ha megdugatod az apjával magad ám legyen, de ilyen kicsinyes dolgok hogy a céget nyomod fel, meg összekarcolod a kocsit, stb. Vicc vagy.

2017. márc. 2. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!