Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan szívassam meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyuszika85 kérdése:

Hogyan szívassam meg a párom aki megcsalt?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyok együtt a párommal. Egy év után össze költöztünk,majd rá egy évre be is jelentett a lakásába mondván annyira komoly a kapcsolatunk. Gyereket esküvőt terveztünk. Párként viselkedtünk, mostam főztem takarítottam, vasaltam rá munkám után. Ott álltam mögötte mindenben és segítettem. Csicskája voltam az utóbbi időben és csak hitegetett a remek családi képpel.Pár napja lebukott,hogy megcsalt ,de nem szóltam neki,hogy tudok róla.Kiköltözni nem nagyon tudok,pedig azt fogok majd. De előtte jól megfingatom azzal,hogy fenyomom a cégét,ki foglalkozik ilyen dolgokkal?ha már igy kihasznált és kvázi rajtam is kereskedett,kiszolgáltam akkor fizessen, nekem mindegy hova csak jó sok pénzébe kerüljön mind ez. Ötletek kellenek hogyan tudom legálisan megfingatni! előre is köszönöm.

2017. márc. 1. 21:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
No de valami illegálisat művel, avagy valami nem szabályos a tevékenységében, vagy mi miatt akarod felnyomni? Rengeteg névtelen bejelentést kapnak a hatóságok, a NAV pláne, a legtöbbel nem is foglalkoznak egyszerűen, mert nincsen rá kapacitás. Ha komoly vádakat említenek, akkor persze lehet, hogy kivizsgálják, de sokkalta sanszosabb, hogy foglalkoznak vele, ha adatokkal együtt érkezik a bejelentés és a bizonyítékként megnevezett tények elegendőek egy alapos gyanúhoz. Ugyanis rengeteg bosszúéhes és egyéb rosszakaró él evvel, ha az összeset vizsgálnák, semmi másra nem maradna idejük. Ergo ha írsz egy névtelen levelet, hogy a kukutyin bt-nél valami nem stimmel, azt pont le fogják tojni magasról. Megértem a sértettségedet, egy valamire azonban feltétlenül gondolj. Abban a cégben valószínűsíthetően dolgoznak alkalmazottak is, akik neked az életükben nem ártottak sohasem. Ha felnyomod, mert van miért és esetleg ez olyan anyagi vonzatokkal jár, hogy megszűnik a cége, vagy ha nem, el kell bocsájtani valakit, akkor mi lesz? Mert lehet hogy neked most fáj, de ha Szabó Pista a következő hónapban nem tudja etetni a gyerekeit mert megszűnik az állása, akkor egy komlett családot teszel tönkre. Mielőtt bármit is lépsz, gondold át az esetleges következményeket. Mert igaz, hogy aljas volt veled, de csak az önérzeted sérült, ha viszont valaki miattad az utcára kerül, az ennél sokkal többet veszít. Ha meg a pénze és a kapcsolatai megengedik, akkor úgyis talpra fog állni, hosszú távon pedig úgysem tudsz ártani neki, viszont a járulékos veszteségeket nem láthatod előre. Elhiszem, hogy fáj, de sokkal inkább stílusos lenne zokszó nélkül, emelt fővel kilépni ebből az egészből, persze tudom, hogy sok ember ilyesmire nem képes. Én soha senki miatt nem süllyednék ilyen mélyre és nincs az az isten, hogy bárkinek eljátsszam a hattyú halálát. Én mindig nagyon sajnálom a bosszúéhes, sértett embereket, a legtöbben ki is nevetik és lenézik őket. Nem adnék rá okot, hogy engem is így kezeljenek, többet ér a tartásom annál és a felhasznált energiát is inkább a továbblépésre használnám.
2017. márc. 2. 14:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Én is anno az exemet akartam megszivatni de letettem rola mert rájöttem hogy neki a legnagyobb szivàs az ha leszarom amit érzett is észrevette keresett de lekoptattam!:DSztem elég az ha lelépsz szó nélkül mikor nem lessz otthon ês megirod sms -ben hogy felnyomod !
2017. márc. 3. 23:51
 23/24 anonim ***** válasza:

Szia! En is azt mondom, megérdemli a bosszút ez a roh*dek. De félnék, hogy a bosszú bosszút szül, félnék tőle, ezért nem merném megtenni. ☹ Azt mondjak, a legjobb bosszú a boldog élet. Ez hülyeség szerintem. Mert nyilván lesz*rja, mi van es lesz veled. A pszichológia szerint a bosszú igenis lelkileg egészséges, felszabadító, egyáltalán nem elítélendő dolog.

De hogyan? Nehéz ügy. Én nem lennék elég tökös hozzá. Valahogy pénzügyileg kellene tönkretenni. Elérni, hogy törvénytelen dolgot kövessen el, belehajszolni....

2017. márc. 4. 03:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia! Mi lett az óta?

Már régen volt, de így utólag azt gondolom, hogy felesleges megbosszúlni, mert hátha ő jobban megszivat téged. Egyszerűen ott kell hagyni.

2017. jún. 6. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!