Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan ennyire önző egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ennyire önző egy csomó férfi? (fogamzásgátló)

Figyelt kérdés

Szerencsére a többség értelmes és fel tudja fogni azt, ha a nő nem akar fogamzásgátlót szedni.

- Gyűlölöm a gyógyszereket.. Még fejfájásra sem veszek be sosem.

- Hallani nem is egy esetről, amikor teljesen tönkretette a nő szervezetét a tabletta. Sajnos én is ismerek ilyet személyesen, aki hónapokig küzdött. (Utána egy más fajtát írt fel neki az orvos, az már jobb vlt, de a haja pl. azóta is hullik tőle.)

- Rengetegen meghíznak a fogamzásgátlótól - vagy ha nem is attól, de közvetetten a tabletta szedése hozzájárul. Én amúgyis hízékony vagyok, kösz, de nem akarnék emiatt is stresszelni.

- Akármi közbejöhet, hasmenés, másik gyógyszer szedése ami már teljesen haszontalanná változtatja, elég egyetlen egyszer nem odafigyelni és kész, megtörtént a baj.

- Ha teherbeesek közben, mert ostobán nem figyeltem oda, akkor a magzat is sérülhet, károsodhata gyógyszer miatt.

- Nehezebb teherbe esni, ha szeded. (Természetesen van, akinek így is szerencséje van.)

- Meddővé is válhatsz - kösz, de nem akarok én lenni az a 10000-ből egy.

- És ami a legfontosabb érv: nem szeretném szedni, nem akarom a szervezetemet felesleges gyógyszerrel tömni, amikor van már, nem hormonális megoldás is! Ami mellesleg ugyanolyan - ha nem praktikusabb, hatásosabb megoldás. (Nekem az óvszerrel még sosem volt negatív tapasztalatom.)

Vannak férfiak, aki pedig ezt nm képesek felfogni. Előfordult olyan, hogy valaki a fejemhez vágta, hogyha nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni, akkor nem vagyok elég érett a szexhez. (Amúgy kiváncsi lennék, hogyha a férfiak számára lenne létrehozva egy hasonló készítmény, ami hasonló mellékhatásokat produkálhat, akkor hány pasi venné a fáradságot, hogy szedje.)

Persze, aláírom, van, akinek bejön a fogamzásgátló, nem ez a vita témája, hanem az, hogy ha valakinek nem, ha valaki nem akarja, akkor miért akarja bárki is azt erőltetni?

2017. jan. 3. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
65%
"És azt is látom, hogy hogy írják fel itthon, szirre-szarra, vizsgálat nélkül a fogamzásgátlót." - Engem alaposan kivizsgáltak előtte, aki meg ilyen orvoshoz jár és nem keres másik orvost, arra meg inkább nem mondok semmit. Ha puszira íratok fel valamit a dokimmal, az azt jelenti, hogy már régebben kivizsgáltak, és nem kell új vizsgálat, ha meg vizsgálat nélkül kapnék új gyógyszert bármire (akár egy megfázásra is), megkérdőjelezném az orvos szakértelmét, és elkezdenék másikat keresni.
2017. jan. 3. 18:22
 42/83 anonim ***** válasza:
80%

"Értelmes nő, mert bőven akad ilyen is ,az vagy tablettát szed vagy pesszárium -spirál eszközt használ, és nem itt éli ki a feminista törekvéseit."

Ja értem, de megfordíthatnánk ezt úgy is, hogy értelmes férfi megbeszéli a párjával, hogy mi lenne a jó mindkettőjüknek és nem itt fröcsög a nőgyűlölettől.

2017. jan. 3. 18:25
 43/83 anonim ***** válasza:
79%
Sőt megfordítom. Volt egy óvszeres korszakom, amikor gyógyszer miatt nem szedhettem a fogamzásgátlót. Pasi bénázott, kiszakadt. Még le is csesztek a nőgyógyászaton, hogy minek ám az esemény utáni. De az előttem bemenő kislánynak simán felírták.. Nekem ugye nem. Szerencsén múlt. Szóval azért ezt én mégegyszer nem játszom meg.
2017. jan. 3. 18:28
 44/83 anonim ***** válasza:
40%

40-es, valami felelősséget azért a nőknek sem árt vállalni, a gyerektéma meg őket ,akárhogy is nézzük ,objektíven jobban érinti. A fogamzásgátlókon megöregedett nők száma meg már igen reprezentíven nagy és valahogy a többségüket nem érte dögvészes kínhalál a tabletta miatt.

Ez kb az a szint, mikor a hülye szülő nem adatja be a szerencsétlen gyerekével a védőoltást mert vajákosjulcsi azt mondta ,no meg hallotta valahol hogy attól néhányan betegek lettek..

Mondom nekem mindegy, bőven többségben vannak szerencsére a gumilobbi mentes nők mármint tartósabb kapcsolatban.

Alkalmi dugipajtásnál jó ha van óvszer,megvan annak a maga helye, de az mehet a tabletta mellett és nem helyett. Mert fene se tudja az egy-két éjszakás paliról milyen nyavalyája van.

2017. jan. 3. 18:31
 45/83 anonim ***** válasza:
85%

Nekem párom fogamzásgátlót szed, aminek hatására csökkent a libidója, ritkább a szex is.

Többször felvetettem már neki, hogy védekezzünk gumival, de azt mondja így biztonságosabbnak érzi.

2017. jan. 3. 18:33
 46/83 anonim ***** válasza:
71%

Jó, ha ez szerinted bagatell eü-i kockázattal jár, szedjed te is.

2017. jan. 3. 18:39
 47/83 anonim ***** válasza:
86%
Egyszer egy öreg doki nekem mondott egy nagy igazságot: ha becsúszik a gyerek, azt mindig a nő nyakába fog szakadni. Nem a férfi megy abortuszra, nem a férfi szenvedi meg a szülést, nem a férfi vállalja a kockázatokat, a nem kívánt gyereket. Mindig a nő, egyszerűen azért, mert ő tud teherbe esni. Tehát ha egy nő nem kar gyereket, akkor ne adja a sorsát más kezébe. És szerintem, bármennyien is támadnak, tök mindegy mivel védekezik az ember, de védekezzen, ha nem kar gyereket. Én meg azt teszem hozzá, hogy nem kell bonyolítani az életet. Egy figyelmetlenségből akármivel védekezel is, lehet gyerek. A gyógyszer neked épp nem jó, a gumi kiszakadhat, a megszakítás nem védekezés, stb. Ami meg a psit illeti, ha akkora sutyerák, hogy ez nála szakító ok, akkor minek utána sírni? Lesz másik.
2017. jan. 3. 18:56
 48/83 anonim ***** válasza:
89%
Ha lenne normális fogamzásgátló férfiaknak esküszöm szedném azt a gyógyszert.
2017. jan. 3. 19:01
 49/83 anonim ***** válasza:
78%
Nem lesz. Nem bírták a hangulatingadozást, aknét, csökkent libidót.
2017. jan. 3. 19:05
 50/83 anonim ***** válasza:
88%
Most nem azért, de szerintem úgy fair, ha a férfi IS gondol a védekezésre, elvégre ő is szexelni akar, nem csak a nő...
2017. jan. 3. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!