Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan ennyire önző egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ennyire önző egy csomó férfi? (fogamzásgátló)

Figyelt kérdés

Szerencsére a többség értelmes és fel tudja fogni azt, ha a nő nem akar fogamzásgátlót szedni.

- Gyűlölöm a gyógyszereket.. Még fejfájásra sem veszek be sosem.

- Hallani nem is egy esetről, amikor teljesen tönkretette a nő szervezetét a tabletta. Sajnos én is ismerek ilyet személyesen, aki hónapokig küzdött. (Utána egy más fajtát írt fel neki az orvos, az már jobb vlt, de a haja pl. azóta is hullik tőle.)

- Rengetegen meghíznak a fogamzásgátlótól - vagy ha nem is attól, de közvetetten a tabletta szedése hozzájárul. Én amúgyis hízékony vagyok, kösz, de nem akarnék emiatt is stresszelni.

- Akármi közbejöhet, hasmenés, másik gyógyszer szedése ami már teljesen haszontalanná változtatja, elég egyetlen egyszer nem odafigyelni és kész, megtörtént a baj.

- Ha teherbeesek közben, mert ostobán nem figyeltem oda, akkor a magzat is sérülhet, károsodhata gyógyszer miatt.

- Nehezebb teherbe esni, ha szeded. (Természetesen van, akinek így is szerencséje van.)

- Meddővé is válhatsz - kösz, de nem akarok én lenni az a 10000-ből egy.

- És ami a legfontosabb érv: nem szeretném szedni, nem akarom a szervezetemet felesleges gyógyszerrel tömni, amikor van már, nem hormonális megoldás is! Ami mellesleg ugyanolyan - ha nem praktikusabb, hatásosabb megoldás. (Nekem az óvszerrel még sosem volt negatív tapasztalatom.)

Vannak férfiak, aki pedig ezt nm képesek felfogni. Előfordult olyan, hogy valaki a fejemhez vágta, hogyha nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni, akkor nem vagyok elég érett a szexhez. (Amúgy kiváncsi lennék, hogyha a férfiak számára lenne létrehozva egy hasonló készítmény, ami hasonló mellékhatásokat produkálhat, akkor hány pasi venné a fáradságot, hogy szedje.)

Persze, aláírom, van, akinek bejön a fogamzásgátló, nem ez a vita témája, hanem az, hogy ha valakinek nem, ha valaki nem akarja, akkor miért akarja bárki is azt erőltetni?

2017. jan. 3. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
79%
Nem fogok választ kapni, hogy mely országokban beszéltél nőkkel a védekezési szokásaikról, igaz?
2017. jan. 3. 18:12
 32/83 anonim ***** válasza:
40%
De mondta valaki, hogy szedd? Én tudom, hogy soha nem akarok gyereket. Tehát ha ettől lennék meddő, de sajnos pont nem leszek, még örülnék is. Erre is jó okom van. Egészségesen élni meg nem pénz kérdése, bocs.
2017. jan. 3. 18:14
 33/83 anonim ***** válasza:
80%

Nem egyforma az emberek szervezete, a kérdés ugyan nem arról szólt, hogy a fogamzásgátló jó-e vagy sem, nekem mondjuk a vérzésemet is hormonnal állították le, amikor egyszer majdnem egy teljes hónapig volt menstruációm, ami igencsak kimerített a tél kellős közepén 20 évesen. 11 éves koromban megmondták, hogy ha magától nem áll be a vérzésem, akkor lehet, hogy emiatt soha nem lehet gyerekem, nos, 10 év alatt sem állt be, szóval nekem hormont adtak, és szedem, ez van. Hízni nem híztam tőle egy dekát sem (bár sokan mondják ezt mellékhatásként), pedig én még örültem is volta egy kis hízásnak, mert sokáig voltam sovány, de hát még ez sem. Szóval nem vagyunk egyformák, maradjunk ennyiben. Van, akin segít a fogamzásgátló, van, aki érzékeny rá, van, akinek meg alapból semleges. Ennyi az off.

A kérdező kérdése ugyanakkor jogos, mert vannak, akik olyanoknak is erőltetnék, akiknek tényleg bezavarja a szervezetét, és aki ezt nem fogja fel, hogy annak a nőnek mondjuk komoly oka van arra, hogy ne szedjen tablettát, és nem csak valami bulvárpletyka alapján ítéli el úgy egyáltalán a fogamzásgátlókat, az egy primitív tuskó. Szerencsére nem minden férfi ilyen együgyű. De a hölgytársaimat is kérem, hogy ne általánosítsanak negatívan a tablettákra vonatkozólag, mert nekik sincs igazuk.

2017. jan. 3. 18:15
 34/83 anonim ***** válasza:
27%
Kapsz választ, itthon és itt, Svédországban. És azt is látom, hogy hogy írják fel itthon, szirre-szarra, vizsgálat nélkül a fogamzásgátlót.
 35/83 anonim ***** válasza:
6%

Hisztériás pitsákat kell kerülni a férfiaknak messzire az a lényeg. Jaj nem kell tabletta az ártalmas..,közben naponta annyi vegyi anyagot és permetszert, maradékhormont bevisz a szervezetébe csak a kajával hogy abba nyomban belehalna ha meglátná egy tablettába belenyomva. Tudom itt mindenki biofüvön él amit maga trágyáz a hátsókertben.Nyilván..

Csak hát az ember ostoba egy jószág, ami a szőnyeg alá van söpörve és nem látszik az nem is létezik. Az ilyen toporzékol a buszmegállóban mikor valaki dohányzik mellette ,közben a busz egy apró gázfröccsel több kormot nyom az orra alá mint ezer db láncdohányos napi termése. Szóval a hülyéket kell kerülni, azok majd megtalálják úgyis a nekik való párt aztán boldogan eltenyésznek együtt.

Amelyik férfi meg ilyen nővel szembesül az az első alkalom után hagyja ott, ne kínlódjon ilyenekkel.Értelmes nő, mert bőven akad ilyen is ,az vagy tablettát szed vagy pesszárium -spirál eszközt használ, és nem itt éli ki a feminista törekvéseit. És miért? Mert egybehangzóan azt mondják ők is,hogy nekik se jó gumival.

36/83 anonim ***** válasza:
90%

Én azt nem értem, miért ilyen egyértelmű, hogy 16 éves kortól kötelező fogamzásgátlót szednie egy nőnek.

Azt sem értem, hogy MIÉRT kéne szednie?

A nemi betegségek ellen nem véd, tehát alkalmi és friss kapcsolatban a gumi sokkal jobb.

Tartós kapcsolatban pedig KÖZÖSEN kell választani fogamzásgátló módszert, MINDKÉT fél érdekeit szem előtt tartva.

Aki meg itt ajánlgatja a fog.gátló implantot és társait, az lécci írja már ide az árakat is! ;)

Meg hogy szerinte kinek kell ezt az összeget kicsengetnie, a férfi kényelme érdekében. ;)

Mert a többség a nőgyógyász és a tabletta árát se szívesen felezi. (Tudjuk, tudjuk, itt mindenki lovagias, és igen... :P )

37/83 anonim ***** válasza:
77%
Még egy dolog. Nekem szednem kell, mert ha nem, akkor fogyok és bajszosodom.. Szóval nem vagyok sem vele, sem ellene.
2017. jan. 3. 18:18
 38/83 anonim ***** válasza:
74%

"Kapsz választ, itthon és itt, Svédországban."

Tehát a "sehol máshol nem látom ezt", az Svédországot jelöli?

2017. jan. 3. 18:19
 39/83 anonim ***** válasza:
16%
Muszáj kötözködni? Nem mondtam semmi olyat. Kéreztem. Mert csak ezt a negatív hozzáállást látom. Inkább röhögj, nem neked van nő létedre bajszod :)
2017. jan. 3. 18:20
 40/83 anonim ***** válasza:
44%

"Értelmes nő, mert bőven akad ilyen is ,az vagy tablettát szed vagy pesszárium -spirál eszközt használ, és nem itt éli ki a feminista törekvéseit."

Ez szimpla hatásvadászat és a felelősség rátolása a nőre, szedetném minden ilyen eszelőssel 20-30-40 évig, aztán majdcsak lesz valami, ugye.

2017. jan. 3. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!