Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan ennyire önző egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan ennyire önző egy csomó férfi? (fogamzásgátló)

Figyelt kérdés

Szerencsére a többség értelmes és fel tudja fogni azt, ha a nő nem akar fogamzásgátlót szedni.

- Gyűlölöm a gyógyszereket.. Még fejfájásra sem veszek be sosem.

- Hallani nem is egy esetről, amikor teljesen tönkretette a nő szervezetét a tabletta. Sajnos én is ismerek ilyet személyesen, aki hónapokig küzdött. (Utána egy más fajtát írt fel neki az orvos, az már jobb vlt, de a haja pl. azóta is hullik tőle.)

- Rengetegen meghíznak a fogamzásgátlótól - vagy ha nem is attól, de közvetetten a tabletta szedése hozzájárul. Én amúgyis hízékony vagyok, kösz, de nem akarnék emiatt is stresszelni.

- Akármi közbejöhet, hasmenés, másik gyógyszer szedése ami már teljesen haszontalanná változtatja, elég egyetlen egyszer nem odafigyelni és kész, megtörtént a baj.

- Ha teherbeesek közben, mert ostobán nem figyeltem oda, akkor a magzat is sérülhet, károsodhata gyógyszer miatt.

- Nehezebb teherbe esni, ha szeded. (Természetesen van, akinek így is szerencséje van.)

- Meddővé is válhatsz - kösz, de nem akarok én lenni az a 10000-ből egy.

- És ami a legfontosabb érv: nem szeretném szedni, nem akarom a szervezetemet felesleges gyógyszerrel tömni, amikor van már, nem hormonális megoldás is! Ami mellesleg ugyanolyan - ha nem praktikusabb, hatásosabb megoldás. (Nekem az óvszerrel még sosem volt negatív tapasztalatom.)

Vannak férfiak, aki pedig ezt nm képesek felfogni. Előfordult olyan, hogy valaki a fejemhez vágta, hogyha nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni, akkor nem vagyok elég érett a szexhez. (Amúgy kiváncsi lennék, hogyha a férfiak számára lenne létrehozva egy hasonló készítmény, ami hasonló mellékhatásokat produkálhat, akkor hány pasi venné a fáradságot, hogy szedje.)

Persze, aláírom, van, akinek bejön a fogamzásgátló, nem ez a vita témája, hanem az, hogy ha valakinek nem, ha valaki nem akarja, akkor miért akarja bárki is azt erőltetni?

2017. jan. 3. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/83 anonim ***** válasza:
17%
Nézd, szerintem annak is baj van a fejével, aki hall valamit, készpénznek veszi, és pattog, meg hülyít másokat. Az értelem ott kezdődik, hogy kipróbálom, nem jön be, kipróbálok még egyet az sem, stb, és utána elkönyvelem, hogy NEKEM nem jó. Nyilván 10-20 éve veszélyesek voltak, most már elég kicsi az esélye. Felsorolsz dolgokat, de ott voltál, hogy az így is történt-e? Honnan tudod, hogy az a nő, aki ilyeneket kiír, miért lett meddő/terhes akármi? Tudod, hogy normális orvoshoz elment-e? Megvizsgálták-e? Nem pótolt-e hat szemet egyszerre? Olyat is láttam, hogy a bogyó mellett rendszeresen esemény utánit szedett a nő... NEM mondom, hogy szedd, mert lehet, neked mellékhatása van. Én is a hetedikre találtam meg az igazit, de én mindenáron szedni akartam és nem a védekezés miatt. Az meg, hogy mi hatásos, arra ott az idex, ők jobban tudják. Nekem óvszer mellett halál félelmem volt. Nem azért, mert gond volt vele, a pasiban nem bíztam.
2017. jan. 3. 17:48
 22/83 anonim ***** válasza:
83%
#10esnek javasolnám hogy ő szedje a tablettákat, készítenek már férfiak részére is.
2017. jan. 3. 17:49
 23/83 anonim ***** válasza:
79%
Komolyan, a szerelmemre ráerőltetni egy felesleges gyógyszert? Az azért kemény. Ha a férfiaknak lenne gyógyszer, nem akarnám, hogy szedje a barátom. Akkor is izgulok érte, ha antibiotikumot szed, hogy elpusztulnak a bélbolyhai. :)
2017. jan. 3. 17:53
 24/83 anonim ***** válasza:
13%
Már csak egy kérdésem van? Miért ennyire fogamzásgátló ellenesek itthon a nők? Sehol máshol nem látom ezt.. Minden orvosilag alá nem támasztható butaságot el kell hinni? Még elfogadom, ha valaki leírja a negatív tapasztalatait, no de olyan, aki nem is próbálta?
2017. jan. 3. 18:01
 25/83 anonim ***** válasza:
50%
Hol jártál ezt bevizsgálni?
2017. jan. 3. 18:02
 26/83 anonim ***** válasza:
47%
Akkor mérgezd te is magad vele #24es. Sok sikert hozzá.
2017. jan. 3. 18:07
 27/83 anonim ***** válasza:
70%

24-es, mi lenne ha kicsit belegondolnál abba is, hogy alapjáraton Magyarországon a lakosság nagy része nem él valami egészségesen, mert vagy nincs rá pénze vagy nincs rá ideje, és akkor a tetejébe még gyógyszerekkel is tömje magát?

Biztos nagyon jót tesz.

Te mit szólnál, ha neked kéne fogamzásgátlót zabálnod, figyelve, hogy mindig megfelelően szedd, ne hányd ki, ne legyen bajod tőle?

2017. jan. 3. 18:08
 28/83 anonim ***** válasza:
80%

Nekem a nőgyógyászom nem ajánlja a fogamzásgátlót.

És a cigit sem próbáltam soha, mégsem fogom kitapasztalni, hogy nekem mit okoz. Mások hibájából tanulok.

2017. jan. 3. 18:09
 29/83 anonim ***** válasza:
33%
Én mérgezem is magam! Egyébként én csak érdeklődtem, de persze támadsz utolsó, szóval vicces vagy. És igen, jobban félek az abortusztól, mint a bogyótól, hangsúlyozom, ez egy személyes vélemény. Ettől még akkor is buta libának fogok tartani minden hőbörgőt, mert senkit senki nem kényszerít. Ha nem fogja fel a pasi, dobod. Ha felfogja, jó. Mit kell ezt bonyolítani?
2017. jan. 3. 18:10
 30/83 anonim ***** válasza:
0%

29-es, akkor tedd, váljék egészségedre!

Én nem teszem.

2017. jan. 3. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!